- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Ciddi ceza mı yoksa oooo buralar hareketleniyooorrrPekii sucugaa bir 5km yuruhoh
Sıyrıl leeeen ben önce sporlarımı yazayım sonra sen düşünürsün cezayı edepsizler alırım ayağımın altına siziPekii sucugaa bir 5km yuruhoh
Sen de mi izin veriyorsun artık kaçamaklara....Benim cirkefim yediğini eritmistir demi kuzum
Ciddi ceza mı yoksa oooo buralar hareketleniyooorrr
Kaçamak değil len oooooSen de mi izin veriyorsun artık kaçamaklara....
Dukan amca da meyveye izin vermiyor sucuğa izin veriyor sucuk Yenir mi be ben köpeğime bile vermiyorum sucukSıyrıl leeeen ben önce sporlarımı yazayım sonra sen düşünürsün cezayı edepsizler alırım ayağımın altına sizi
Kaçamak yaptın işte pıt pıt yağlar çıksın belinin yanlarından simit olsun da gör senKaçamak değil len ooooo
Heee dedim ne olduuuuuBana siyril len dediiii
Birincilikte yok gözüm canım siz o kadar uğraşıyorsunuz bende emeğinize haksızlık etmek istemiyorum ne kadar yapabiliyorsam yapıyorumGünün birincisi mi olacaksın ne :)
Kaptanq hakaretten 10 km oldu cezaBana siyril len dediiii
Canımsın ben de size faydali olsun diye istek egzersiz olursa onları da veririzBirincilikte yok gözüm canım siz o kadar uğraşıyorsunuz bende emeğinize haksızlık etmek istemiyorum ne kadar yapabiliyorsam yapıyorum
Hahahahha koptumKaptanq hakaretten 10 km oldu ceza
Kaptanq hakaretten 10 km oldu ceza
Yok canım izin vermiyorum sadece cirkefi tanıyorum onu yediyse ona göre sporunu yapmıştır o az cirkef değil o kendine ceza yazdırır mi hicSen de mi izin veriyorsun artık kaçamaklara....
Color ceza aldı kekten ayıp olur sans vermezsek ama bak isimsiz de yemiş sucuk sucuk yitenlere artık ceza verelim kaptanımDe geet kızzzz
Gaza geldiNeyse ben devam edeyim daha durun
Ya sucuk filan faydalı değil ben ondan şey ediyorum zararlı şeylerYok canım izin vermiyorum sadece cirkefi tanıyorum onu yediyse ona göre sporunu yapmıştır o az cirkef değil o kendine ceza yazdırır mi hic
Olmaz kek tatlı çikolata yesem börek yesem eyvallah taaaa orda bi dur seni de yerim valla bakColor ceza aldı kekten ayıp olur sans vermezsek ama bak isimsiz de yemiş sucuk sucuk yitenlere artık ceza verelim kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?