Ya maksimum 2dilim yenilebilir.sonuçta et baharatli sifir yagda yapılmış olarak yada izgara olarak 2 halkaColor ceza aldı kekten ayıp olur sans vermezsek ama bak isimsiz de yemiş sucuk sucuk yitenlere artık ceza verelim kaptanım
3 dilim yemiş kaptanım ama bak kendi dediYa maksimum 2dilim yenilebilir.sonuçta et baharatli sifir yagda yapılmış olarak yada izgara olarak 2 halka
Kollarımdan bacaklarımdan ye de sarkmasınlarOlmaz kek tatlı çikolata yesem börek yesem eyvallah taaaa orda bi dur seni de yerim valla bak
Kuzum ben mayıs ayından beri sıfır yağ tüketiyorum hiç birşeyimde yağ YÖK akşam yemeğim bile yağsız tavada pişmiştirYa maksimum 2dilim yenilebilir.sonuçta et baharatli sifir yagda yapılmış olarak yada izgara olarak 2 halka
Saka saka vermiyorum ceza ama ben cezaliyimmKuzum ben mayıs ayından beri sıfır yağ tüketiyorum hiç birşeyimde yağ YÖK akşam yemeğim bile yağsız tavada pişmiştir
Verseydiniz vallahi yerdin siziSaka saka vermiyorum ceza ama ben cezaliyimm
Kuzum yürüyüş çok yavaş olmadıkça sayılır sanırım ayrıca 110 tane mi yani yapmış oldun benim dediğim egzersizlerden ? Mountain climber ı 50 tane iki ayak için 50 50 40 mş toplam 2 ayak mı 50 öyle ise 25 sayacağım çünkü? 60 dediğin de benim verdiğim egzersiz mi ? Kabaklı şeyin tarifini alabilir miyim ? Menün de çok güzel afiyet olsunUnutmadan yazıyım menümü de bugün çok iradeliydim önümde maraş usulü dondurmalar kolalar dönerler neler yediler :'(
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Yarım kk peynir
Ara sade türk kahvesi 1 adet gün kurusu
Öğlen dışarda yedim ızgara tavuklu salata
Akşam en sevdiğim şeyy haşlanmış kabak baharatlıyorum üstüne lor peyniri hop fırına
Gün içinde bir bardak yaseminli yeşil çay
2 buçuk litre belki biraz daha fazla su
Günün egzersizi arka bacaklarım kopacak kadar 60 adet bir de mountainli bi şeyler vardı 50 adet de ondan
Baya yollarda yürüdük o egzersiz sayılır mı
Şimdi bi de azıcık müzik açıp oynıyım enerjim yerine gelsin
Sigara mıııı bize de ver abla bam telime bastınnnnBi sigaramı içeyim de gideyim spora devam edeyim edepsizler
Hem spor hem cigara gidermi pehhSigara mıııı bize de ver abla bam telime bastınnnn
Canım günün sporunda dağ tırmanışını 50 50 iki bacak için 100 müBenim cirkefim yediğini eritmistir demi kuzum
Her türlü gider sigara ah ahhhHem spor hem cigara gidermi pehh
Evet canım verdiğin ilk egzersiz bu kolları çalıştıran köprü gibi pozisyon aldığımız 60.Kuzum yürüyüş çok yavaş olmadıkça sayılır sanırım ayrıca 110 tane mi yani yapmış oldun benim dediğim egzersizlerden ? Mountain climber ı 50 tane iki ayak için 50 50 40 mş toplam 2 ayak mı 50 öyle ise 25 sayacağım çünkü? 60 dediğin de benim verdiğim egzersiz mi ? Kabaklı şeyin tarifini alabilir miyim ? Menün de çok güzel afiyet olsun
Canım çekti kabak çok severim ben de yapıcam ağzının suyu aktı afiyet olsunEvet canım verdiğin ilk egzersiz bu kolları çalıştıran köprü gibi pozisyon aldığımız 60.
İkinci verdiğinden toplam 50 yani her bacak için 25. Belki azıcık oynadıktan sonra yine yaparım ama tuvalete eğilince bile bacaklarım acıyor3 haftadır yaptığım spor şu 3 günden azdı valla kabak da çok basit kabağı önce ortadan ikiye ayırıp içine oyuyoruz sonra o parçayı da kayık gibi 2 ye bölüyoruz azıcık haşlıyoruz. Haşlanan kabaklara karabiber ve pul biber döküyorum ben üstüne de loe peyniri fırına veriyorum 5 dakika
Kuzum tamam yarın daha hoş bir şey veririmSporumu da yazayim
10000adim
Squat girl 200kal videosu ama benim.kalori sayacim 400kusur kal gosteriyor anlamadim
Gunun hareketi dag tırmanışı 7 :cok zor veriyosun bacim yapamiyorum
Yok be adim sayarim var onu taktim belime mi band im yok kaybettim sanirim.onu benn ve cok uzgunum yenisini aldiricam esimeKuzum tamam yarın daha hoş bir şey veririmsquat girl 200 oluyor ya hatta 195 filan mi band ını yaptırdın mı hayırlı olsun
Çok faydasını görüyorum ben tavsiye ederim ben telefon yanımda taşımayı hiç sevmem telefonu evde bırakıp çıkıyorum mis gibiYok be adim sayarim var onu taktim belime mi band im yok kaybettim sanirim.onu benn ve cok uzgunum yenisini aldiricam esime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?