- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
thesquatgirl ben anlamadım canım paylaştığın bugünün menüsü mü?
##Menü###Değişiklik yaptım öğlen bamya yemedim 2 kupa çorba içtim haberiniz olsun . :)
----Sabah ----
-marullu salatalıklı domatesli limonlu tuzsuz salata (büyük yassı tabak)
----Ara----
-14 tane üzüm
*750ml su*
----Öğlen----
- 2 KUPA BULGURLU YOGURT ÇORBASI
EPEY DOYURDU BENİ ÇAYI ARADA İNCİRLE İÇEÇEGİM ARTIK :)
-----------------------------------------------------
-Papatya çayı
----Ara----
-Bir küçük incir
--------------------------------------------------------
*750 ml su*
----Akşam----
-mini güveç kabında bamya yemeği
-mini güveç kabında YOĞURT :) BU KIZ YOGURTTAN BIKMADI GİTTİ
*SPOR ÖGLEN-GECE FİTNESS KARTLARLA*
*SU 4 x 750ml şişe = 3 litre içilecek *
thesquatgirl ben anlamadım canım paylaştığın bugünün menüsü mü?
##Menü###Değişiklik yaptım öğlen bamya yemedim 2 kupa çorba içtim haberiniz olsun . :)
----Sabah ----
-marullu salatalıklı domatesli limonlu tuzsuz salata (büyük yassı tabak)
----Ara----
-14 tane üzüm
*750ml su*
----Öğlen----
- 2 KUPA BULGURLU YOGURT ÇORBASI
EPEY DOYURDU BENİ ÇAYI ARADA İNCİRLE İÇEÇEGİM ARTIK :)
-----------------------------------------------------
-Papatya çayı
----Ara----
-Bir küçük incir
--------------------------------------------------------
*750 ml su*
----Akşam----
-mini güveç kabında bamya yemeği
-mini güveç kabında YOĞURT :) BU KIZ YOGURTTAN BIKMADI GİTTİ
*SPOR ÖGLEN-GECE FİTNESS KARTLARLA*
*SU 4 x 750ml şişe = 3 litre içilecek *
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ?❤ | - | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | - | - | - | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | - | - | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤ | - | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤ | - | - | - | - | - | - |
AKovser | ?❤ | - | - | - | - | - | - |
Evet canımŞu egzersiz sayılarını anlamakta zorluk çekiyorum nedense.. Gerçi şu sıralar herşeyi geç anlıyorum..
Şimdi ben 2 dambılla bir sağ bir sol yapıyorum, sağ+sol 1 sayılıyor dimi ? B bilinmeyenkullanici
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosmaKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlamaM:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
S: SquatMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr]
İsim Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar semurcan - - - - - - - White1989 ❤ ❤ - - - - - - galaksimeraklisi ❤❤ - - - - - - Colorayzn ?❤ - - - - - - gogo2405 ❤ ❤ - - - - - - isimsiz965 ❤❤ - - - - - - aysglkskn ❤❤ - - - - - - Mydestinyy ❤ ❤ - - - - - - __Dalida__ - - - - - - - aseeel - - - - - - - emilian ❤❤ ❤❤ - - - - - bilinmeyenkullanici ❤ ❤ - - - - - - smykmy ❤❤ - - - - - - mutsuzmutlu ❤ - - - - - - asya_01 ❤ - - - - - - AKovser ?❤ - - - - - -
[TR]
[TR] [/TR][/TR]
Evet canım
Artik gore gore bakip bulucam dugun icin kiyafet bakarken.ben morhipodan aldigim hicbir urunde beden skntisi yasamadim.ne.istediysem o oldu uzerime.ama sanki resimdeki kizin uzerinden.sokup.bana göndermişler gibi dapdarEkran görüntüsü buldurtma banane yapcan ne giycen peki
Yaptığımız sadece kendimize zarar
Ben de dün pilav yedim bugün artıdayım, zaman azaldıkca iyice geriliyorum..
En azından 55 olsam..
Morhipoda bedenler iyiyse ben de bakayım bi belki bir elbise alırım değişiklik olsun maksat iArtik gore gore bakip bulucam dugun icin kiyafet bakarken.ben morhipodan aldigim hicbir urunde beden skntisi yasamadim.ne.istediysem o oldu uzerime.ama sanki resimdeki kizin uzerinden.sokup.bana göndermişler gibi dapdar
Onada sinir oluyorum varya diyet disi bi lokma dahi.bisey atsan agzina hemen arti cikiyo deliriyorum
Tamamdır :)Dün menü paylaşmadım ama aklımda, akşam ikisini beraber yazıcam..
Olursun canım da şu stresi bı kenara atsan 55 değil 53 bile olursun
Olursun canım bak ben ayın 14 ünde geldim buraya ilk 10 gün dikkat etmedim gördünüz menüleri kurabiye de yedim patates de. Buraya geldim 94 kg idim (93.3 diyordum ama tartıldığım tartı sıkıntılıymış ) bak 1 ay oldu üstümden 8 kg attım nerdeyse sen neden yapamayasın? Streç de sar bak çok etkisi oluyor23 gün ve 6.5 kilo
Olabilir aslında, ama artık kendime ayrıca yemek yapmam gerek sanırım, annemin yemeklerinin tek artısı tuzsuz denilecek kadar tuzlu olmasıO da babam rahatsız diye..
Artik gore gore bakip bulucam dugun icin kiyafet bakarken.ben morhipodan aldigim hicbir urunde beden skntisi yasamadim.ne.istediysem o oldu uzerime.ama sanki resimdeki kizin uzerinden.sokup.bana göndermişler gibi dapdar
Onada sinir oluyorum varya diyet disi bi lokma dahi.bisey atsan agzina hemen arti cikiyo deliriyorum
benim kadar taş düşşsün başına emiii
Olursun canım bak ben ayın 14 ünde geldim buraya ilk 10 gün dikkat etmedim gördünüz menüleri kurabiye de yedim patates de. Buraya geldim 94 kg idim (93.3 diyordum ama tartıldığım tartı sıkıntılıymış ) bak 1 ay oldu üstümden 8 kg attım nerdeyse sen neden yapamayasın? Streç de sar bak çok etkisi oluyor
Kızlar hemen gidip ķeten tohumu alın! Daha yiyeli 45 dk oldu ve wcden çıkamıyorummm!!!
aldım bir haftadır dolapta duruyoKızlar hemen gidip ķeten tohumu alın! Daha yiyeli 45 dk oldu ve wcden çıkamıyorummm!!!
Olursun canım bak ben ayın 14 ünde geldim buraya ilk 10 gün dikkat etmedim gördünüz menüleri kurabiye de yedim patates de. Buraya geldim 94 kg idim (93.3 diyordum ama tartıldığım tartı sıkıntılıymış ) bak 1 ay oldu üstümden 8 kg attım nerdeyse sen neden yapamayasın? Streç de sar bak çok etkisi oluyor
Haaa o zaman tabi olmaz ama zaten zayıflarsan bölgesel olarak da incelmiş olursun :) evet akşama güzel bir yemek yap kendine bu akşamdan başlamış ol
Streç imkansız gibi benim için, dermatit olduğundan..
Vücudumda pek birşey yok aslında ama her an olabilir diye dikkat ediyorum, terlemek yasak gibi birşey..
O yüzden zaten pek spor da yapamıyorum, bir yere kadar dayanıyorum, kaşınmaya başlayınca bırakıyorum..
Olabilir ya neden olmasın..
Yapabileceğime inandım şu an..
Sadece menülerimi toparlamam gerek..
Kendime yemek yapayım en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?