Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

thesquatgirl ben anlamadım canım paylaştığın bugünün menüsü mü?

evet

thesquatgirl ben anlamadım canım paylaştığın bugünün menüsü mü?

evet

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤------
galaksimeraklisi ❤❤------
Colorayzn?❤------
gogo2405❤ ❤------
isimsiz965❤❤------
aysglkskn❤❤------
Mydestinyy❤ ❤------
__Dalida__-------
aseeel-------
emilian❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤------
smykmy ❤❤------
mutsuzmutlu------
asya_01------
AKovser?❤------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr]

Dün menü paylaşmadım ama aklımda, akşam ikisini beraber yazıcam..

Ekran görüntüsü buldurtma bana ne yapcan ne giycen peki
Artik gore gore bakip bulucam dugun icin kiyafet bakarken.ben morhipodan aldigim hicbir urunde beden skntisi yasamadim.ne.istediysem o oldu uzerime.ama sanki resimdeki kizin uzerinden.sokup.bana göndermişler gibi dapdar
Yaptığımız sadece kendimize zarar
Ben de dün pilav yedim bugün artıdayım, zaman azaldıkca iyice geriliyorum..
En azından 55 olsam..

Onada sinir oluyorum varya diyet disi bi lokma dahi.bisey atsan agzina hemen arti cikiyo deliriyorum

Morhipoda bedenler iyiyse ben de bakayım bi belki bir elbise alırım değişiklik olsun maksat i

Dün menü paylaşmadım ama aklımda, akşam ikisini beraber yazıcam..
Tamamdır :)

23 gün ve 6.5 kilo
Olabilir aslında, ama artık kendime ayrıca yemek yapmam gerek sanırım, annemin yemeklerinin tek artısı tuzsuz denilecek kadar tuzlu olması O da babam rahatsız diye..
Olursun canım bak ben ayın 14 ünde geldim buraya ilk 10 gün dikkat etmedim gördünüz menüleri kurabiye de yedim patates de. Buraya geldim 94 kg idim (93.3 diyordum ama tartıldığım tartı sıkıntılıymış ) bak 1 ay oldu üstümden 8 kg attım nerdeyse sen neden yapamayasın? Streç de sar bak çok etkisi oluyor

Psikoljik olduğuna da inanıyorum artık..
Yiyince suçluluk duygusu geliyor, yarın kesin artı çıkıcam diyorum kendime..
Ve çıkıyorum da..
Geçenlerde akşam yemeği yiyorum ekmek falan da var, diyet değil de normal yemek gibi, kendi kendime hiçbirşey olmaz artı gelmicem diyip durdum ve öyle de oldu.. O kadar yemeğe hele de geç saatte kesin artı çıkmalıydım oysaki..

Streç imkansız gibi benim için, dermatit olduğundan..
Vücudumda pek birşey yok aslında ama her an olabilir diye dikkat ediyorum, terlemek yasak gibi birşey..
O yüzden zaten pek spor da yapamıyorum, bir yere kadar dayanıyorum, kaşınmaya başlayınca bırakıyorum..

Olabilir ya neden olmasın..
Yapabileceğime inandım şu an..
Sadece menülerimi toparlamam gerek..
Kendime yemek yapayım en iyisi..

Streç imkansız gibi benim için, dermatit olduğundan..
Vücudumda pek birşey yok aslında ama her an olabilir diye dikkat ediyorum, terlemek yasak gibi birşey..
O yüzden zaten pek spor da yapamıyorum, bir yere kadar dayanıyorum, kaşınmaya başlayınca bırakıyorum..

Olabilir ya neden olmasın..
Yapabileceğime inandım şu an..
Sadece menülerimi toparlamam gerek..
Kendime yemek yapayım en iyisi..

Haaa o zaman tabi olmaz ama zaten zayıflarsan bölgesel olarak da incelmiş olursun :) evet akşama güzel bir yemek yap kendine bu akşamdan başlamış ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…