- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Yok kuzum tek biberiye yanmıyor ve cildim yumuşacık oldudirek sürünce yanmıyor musun ? Ben yaglardan korkuyorum limon yagını direk sürmüştüm cildime yara olmustu iyileşene kadar akla karayı seçtim.
O yağlar göbeğine yapışıp ek yapsın inşallahben hem biberiye yağı hemde acı biber yağı sürüyorum sonra başlıyorum bağırmayaa yanıyooooooooooooo diyeeee
puhahahahahahahahahahhahaahO yağlar göbeğine yapışıp ek yapsın inşallah
döner seni bulur duan merak etmeO yağlar göbeğine yapışıp ek yapsın inşallah
Ben yapıyorum merak etme rakibe şınavlar mekikler ipler bitti sen rahat olllllyürüyüş nerdeee ne olduuuuu sayın B bilinmeyenkullanici
Yok kv görümce istemem bide onlar hizmet ister zaten dün akşam eşimle onlar yüzünden kavga ettik arkadaşım cokta çalışıyor hepsiYok mu arkadaşın filan gelse yardım etse veya kv görümce filan
Bı kızım bı oğlum var canım Allah razı olsun inşallah geçer
bunu yapacagım pazara alıp malzemeleri :) işe yarasa bari hamileligimden kalma göbeğim var.
Gözüm üstündeeeeeeeee
Anladım kuzum o zaman yat gitsin mutfak yarın eşin gelince halleder attık olsjn siz iyi olun daYok kv görümce istemem bide onlar hizmet ister zaten dün akşam eşimle onlar yüzünden kavga ettik arkadaşım cokta çalışıyor hepsi
Ne be ben 5km yuruyus dedimGözüm üstündeeeeeeeee
Anladım kuzum o zaman yat gitsin mutfak yarın eşin gelince halleder attık olsjn siz iyi olun da
bunu yapacagım pazara alıp malzemeleri :) işe yarasa bari hamileligimden kalma göbeğim var.
Ben sana ima ettim ama kızdın bana l olur Likrali bu kumaş dşyeNe be ben 5km yuruyus dedimilzani takip et sen.bu arada elbise geldi müthiş dar l beden sozde ama s gibi bi bel var huhh
Dedimiydin kiz likra yaziyodu iceriginde ne bileyim tas gibi kumas birde hemen geri iade yapcamBen sana ima ettim ama kızdın bana l olur Likrali bu kumaş dşyeaynı şeyi dedim l derler s gibidir o diye
Balık kokusu ağır ya kalkıp yapacağım basım dönmesi gecsinde sporda yok daha bugün kafa bı milyon zaten cumaya bir kilo gitse yeter nazarami geldim ne ya geçen hafta bacagimi yaktım bu hafta hasta oldum haftaya regl olacağım bu ne ya böyle gelince üst üste geliyorGözüm üstündeeeeeeeee
Anladım kuzum o zaman yat gitsin mutfak yarın eşin gelince halleder attık olsjn siz iyi olun da
Kesin kem gözlüBalık kokusu ağır ya kalkıp yapacağım basım dönmesi gecsinde sporda yok daha bugün kafa bı milyon zaten cumaya bir kilo gitse yeter nazarami geldim ne ya geçen hafta bacagimi yaktım bu hafta hasta oldum haftaya regl olacağım bu ne ya böyle gelince üst üste geliyor
Ekran görüntüsü buldurtma banaDedimiydin kiz likra yaziyodu iceriginde ne bileyim tas gibi kumas birde hemen geri iade yapcam
Suphelensem mi
Yaptığımız sadece kendimize zarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?