Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnanmak başarmanın yarısıdır bana doktor sen asla kilo veremezsiniz dedi genetik rahatsizligimdan dolayı triotler ilaç ile bile çalışmıyor tansiyon şeker kan hepsi sınırın çok altında ama ben veriyorum çünkü gerçekten inandım ve gerçektende vermek istiyorum belim.bir buçuk ayda 110 85 düştü ayaklarımı gobegimden goremiyordum ama basariyorum belki yavaş belki hızlı ama ben o 54 tartıda göreceğim sonunda

Haaa o zaman tabi olmaz ama zaten zayıflarsan bölgesel olarak da incelmiş olursun :) evet akşama güzel bir yemek yap kendine bu akşamdan başlamış ol

Günüm saçma geçti zaten, rahatsız uyandım sabah hem de alışverişe gidecektik.. 4-5 saat sürecek diye korkudan yemedim dışarda midem bulanmasın ya da wc ihtiyacım olmasın diye.. Öğlene kadar aç kaldım, üstüne alışveriş de iptal oldu.. Öğlen makarna yapmış annem bakıp durdum ama yemedim, haşlama patates vardı küçük 1 tane onu yedim ama yediğimden beri sinirliyim kendime, ben akşama karabuğday falan yapmayı düşünüyordum ki, dönünce yerim artık, bilsem önceden yapardım da aç kalmazdım..

Azmin daim olsun canım..
Sen pes etmedikten sonra neden göremeyesin ki..
Moral oldun ya bana, demek ki, isteyince oluyor..
Gidip spor yapayım :))

nasıl tüketiyorsun aç tok
Açtım işte o lapaya koydum miktodalgada su içine koyup ısıttım lapaya ekledim hemen wc etkisi
Kız insan yemeden yazar evde patates var durdurun diye yedikten sonra değil babam da gözümün önünde kızartma hüpletti hem de bol yağlı bir tane alsam mı diye baktım baktım alma dedim almadım biraz sabırlı Il güzelim zaten evlenince genelde kilo alınıyor bari 1 0 önde başla verebişdiğin kadarını ver kurtul

120 dakika (10.6 km) yürüyüş+koşu (3 km daha yürüyeceğim) toplam 13 km yürüyüş
100 ip
100 mekik
70 şınav
200 dambıl ile kol
25 dip triceps
65 saniye plank
30 saniye köprü
30 dakika kol göğüs karın sırt egzersizi

3 lt su

Kalkar kalmaz limonlu su 1 kupa
Sabah
1 yumurta 30 gr lor 4 gr margarin ile omlet
2 biber
1 salatalık
3 zeytin
30 gr çok tahıllı ekmek
4 bardak çay

Öğle
30 gr yulaf 42 gr süt bir bardak su 13 gr keten tohumu 1 şeftali 2 gr tarçın lapası

Akşam
186 gr kabak yemeği
70 gr yoğurt
220 ml maden suyu

Ara
Kahve ve 5 gr bitter yapacağım

Toplam alınan kalori 889 kcal
Toplam Yakılan kalori 1100 küsür olacak akşam

Menü
Sabah aç karına limonlu iki bardak su
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
Bir adet küçük domates
Bir adet badem salatalık
Kk peynir
Kk büyüklüğünde kavun
Öğle
Az balık
Yarım bardak az şekerli çay
1,5 TB dilim ekmek
Kk büyüklüğünde kavun
Ara
Bol meyve
2 kaşık pilav
3 kaşık taşlık
2 kaşık yoğurt
Şu çok içtim
Spor
Günün hareketi 5 tane B bilinmeyenkullanici
15 dk evin içinde yürüyüş yapamadım daha fazla
İzin verirseniz akşam biraz meyve yiyecegim

Bide gram gram yazmış ya

Kuzum sen meyve ye zaten anca kendine o getirir seni afiyetler olsun

Bide gram gram yazmış ya
Kıskanma ne olur çalış senin de olurrr

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤❤ -----
galaksimeraklisi ❤❤------
Colorayzn?❤------
gogo2405❤ ❤------
isimsiz965❤❤------
aysglkskn❤❤------
Mydestinyy❤ ❤------
__Dalida__-------
aseeel-------
emilian❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤-----
smykmy ❤❤------
mutsuzmutlu------
asya_01------
AKovser?❤------

[TR]

[TR] [/TR][/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr]

Cok az kalmis. Hazirliklar ne alemde canisi, heyecan var mi?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…