- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bı kızım bı oğlum var canım Allah razı olsun inşallah geçerİstem dışı sesli güldüm kekeHiç fırsat kaçırmıyorsunuz
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin canım..
Bu arada ben senin 2 kızın var diye biliyordum
Artık klişe olarak dukanı bırak diyecektim ben de
Her diyet herkeste aynı etkiyi göstermez canım..
Mesela çabuk kilo vermek için akla gelen şok diyet, düşününce kim yaparsa yapsın kilo verir diyorsun bu kadar az yemekle ama o bile öyle olmuyor..
Ben bir ara hurma diyeti yaptım, şok diyet kendisi..
6 günde 3 kiloya yakın verdim..
Bir arkadaş da yaptı sonra ama onda aynı etkiyi göstermedi, hatta hiç veremedi diye hatırlıyorum..
Demem o ki, her diyet her kese göre değildir, her bünyede farklı etki gösterir..
Evet ablacım ocak sonu döndü çok şükür..
8 eylülde inşaAllah :)
Ee ama bende kek yiyince 400gr artıya cikmistim hatta gitmedi o arti halaa bendeİstem dışı sesli güldüm kekeHiç fırsat kaçırmıyorsunuz
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin canım..
Bu arada ben senin 2 kızın var diye biliyordum
Artık klişe olarak dukanı bırak diyecektim ben de
Her diyet herkeste aynı etkiyi göstermez canım..
Mesela çabuk kilo vermek için akla gelen şok diyet, düşününce kim yaparsa yapsın kilo verir diyorsun bu kadar az yemekle ama o bile öyle olmuyor..
Ben bir ara hurma diyeti yaptım, şok diyet kendisi..
6 günde 3 kiloya yakın verdim..
Bir arkadaş da yaptı sonra ama onda aynı etkiyi göstermedi, hatta hiç veremedi diye hatırlıyorum..
Demem o ki, her diyet her kese göre değildir, her bünyede farklı etki gösterir..
Evet ablacım ocak sonu döndü çok şükür..
8 eylülde inşaAllah :)
Mydestinyy +1 katılıyorum.. tıka basa yiyip içiyorum 9 kg yakın verdim 1 ayda sen o beslenme düzeni ile ödem atamazsın abla
Yok mu arkadaşın filan gelse yardım etse veya kv görümce filanKisacak durumda değilim canım valla bende bakar diye umutluydum işten çağırdılar gitmek zorunda kaldı mutfakoylece duruyor her yer balık 24 saat yok üstelik ne yapacağım bilmiyorum
Ben streç sarıyorum biberiye yağı ile 3 haftada 6 cm yakın inceldim
bunu yapacagım pazara alıp malzemeleri :) işe yarasa bari hamileligimden kalma göbeğim var.
napcez dambılla bi sağ bi sol ağaşı yukarı çekicez mi
Yulaf ve keten tohumu lapası keten tohumu berbat oldubu ne ?
harikaaaaaaaaaaaaaaa
Aynennn ama iyice gerdirnapcez dambılla bi sağ bi sol ağaşı yukarı çekicez mi
naptın yavrum senYulaf ve keten tohumu lapası keten tohumu berbat oldu
eee dünkü spor birincileri nerede kim çok yapmış az yapmışAynennn ama iyice gerdir
Ya keten tohumu olmadan hep yiyorum bçyle ama keten tohumu gelince bööööögghhhjnaptın yavrum sen
eee dünkü spor birincileri nerede kim çok yapmış az yapmış
alla alllaaaaPaylaştım genç bayan kaçırmışsınız
Ben streç sarıyorum biberiye yağı ile 3 haftada 6 cm yakın inceldim
ben hem biberiye yağı hemde acı biber yağı sürüyorum sonra başlıyorum bağırmayaa yanıyooooooooooooo diyeeeedirek sürünce yanmıyor musun ? Ben yaglardan korkuyorum limon yagını direk sürmüştüm cildime yara olmustu iyileşene kadar akla karayı seçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?