- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Gittik canım sebebi aşırı stresmis ondan kaynaklaniyormus gecmezse bı sure önce cildiye ardından psikolok yolu görünüyorum canım o yüzden moral sıfır. Daha da kötü oldum doktor bı sure diyeti birakmami söyledi psikolojimi etkiliyormus ama ben bırakmak istemiyorum.dedim bakalım bı hafta sonra gecmezse bı psikologa gidecegimAaaa kulak iltihabı sıkıntı ya Kıyamam bizde olsa bizi de uyutmaz o ağrı. çok geçmiş olsun
Valla zumba mı yapayım plates mi leslie mi ebru Şallı mı calleatris midir nedir onu mu jillian mı ben de şaşırdım kaldım ne yapacağımı..
Whiteblacklife abla nerdesin sesin çıkmıyor ne yaptınız gittiniz mi tekrar hastaneye
Neeee ne ilgisi varmış ya. Asıl kilo verince stresi azalıyor insanın. Çok şaşırıdm gerçekten. Kızamık filan olmamasına sevindim mi üzüldüm mü bilmyiorum..neyi dert ettin kendine o kadar da hastalandın?Gittik canım sebebi aşırı stresmis ondan kaynaklaniyormus gecmezse bı sure önce cildiye ardından psikolok yolu görünüyorum canım o yüzden moral sıfır. Daha da kötü oldum doktor bı sure diyeti birakmami söyledi psikolojimi etkiliyormus ama ben bırakmak istemiyorum.dedim bakalım bı hafta sonra gecmezse bı psikologa gidecegim
Sağol kuzum sana da afiyet olsun bana bayağı oldı valla utanmasam tepsinin hepsini yicem şimdiAfiyet olsun canim :)
Sağol kuzum sana da afiyet olsun bana bayağı oldı valla utanmasam tepsinin hepsini yicem şimdi
Emeğine sağlık canım. Ara vermek iyi olur ben jillian a devam Tabi başladım artık birakmamaliyimYa ben omlet yumurta vs zaten diyete kadar hiç yemezdim diyorum bari tüm olsun görüntü güzel olsun 3 4 gr margarin koyuyorum gün içinde kullandığım tek yağ da o oluyor vazgeçemedim ondan malesef..
Atak 10 gün çok Uzun ya Allah sabır versin. Dün dukan poğaçası tarifi buldum bu forumda deneyeyim burada da paylaşacağım belki hoşuna gider sen de yaparsın :)
Tebrikler ablacım :) bugün izin yarın yine güzel hareket vereceğim :) bir gün alt bir gün üst egzersizi vermeye çalışıyorum elimden geldiğince :)
Geçmiş olsun. Devlet hastanesi nde psikolog vardır illa ki gidebilirsin. Antibiyotik te fayda eder yarına bebise.merhaba kızlar.napıyorsunuz?nasılsınız?ben yine uykusuz bir geceden kalmayım.oğluşun kulağında iltihap varmış neden yatmıyor diye götürdüm dün dr a.dr söyledi.ilaçta verdi ama daha etki etmedi daha yine uyumadı sabahı sabah ettik resmen
Yapmaya çalışıyorum canım. Sabah ve akşam ogunleri doyana kadar ve doğal gıdalar yenecek. Cerezler kavrulmamis olacak. Öğün aralığı minimum 4.5 saat olacak. Paketli gıdalar şeker ve ekmek yok.İnşallah :) karatay diyetinde temel noktalar neler sen karatay diyeti yapıyodun canım dimi ?
Jilian çok zor değil mi ya ben gördüm kaçtım hemen..Emeğine sağlık canım. Ara vermek iyi olur ben jillian a devam Tabi başladım artık birakmamaliyim
Geçmiş olsun. Devlet hastanesi nde psikolog vardır illa ki gidebilirsin. Antibiyotik te fayda eder yarına bebise.
Yapmaya çalışıyorum canım. Sabah ve akşam ogunleri doyana kadar ve doğal gıdalar yenecek. Cerezler kavrulmamis olacak. Öğün aralığı minimum 4.5 saat olacak. Paketli gıdalar şeker ve ekmek yok.
Ben bugün şaşırtma yapıyorum canım karpuz çekiyor ama yemicemValla bende yapali oldu baya canim :) aciktim da biraz meyve atistiriyorum simdi nektari yiyorum yarim :)
Jilian çok zor değil mi ya ben gördüm kaçtım hemen..
Ben bugün şaşırtma yapıyorum canım karpuz çekiyor ama yemicem
yarın cuma fazla eksi olsun diye :))Neden sasirtma yapiyorsun canim
Ya ben omlet yumurta vs zaten diyete kadar hiç yemezdim diyorum bari tüm olsun görüntü güzel olsun 3 4 gr margarin koyuyorum gün içinde kullandığım tek yağ da o oluyor vazgeçemedim ondan malesef..
Atak 10 gün çok Uzun ya Allah sabır versin. Dün dukan poğaçası tarifi buldum bu forumda deneyeyim burada da paylaşacağım belki hoşuna gider sen de yaparsın :)
Tebrikler ablacım :) bugün izin yarın yine güzel hareket vereceğim :) bir gün alt bir gün üst egzersizi vermeye çalışıyorum elimden geldiğince :)
Aaa yarin cuma mi ben bugunu carsamba zannediyorumm. Eyvah kacti pazar domates alacaktimyarın cuma fazla eksi olsun diye :))
Biz bu aromaları annem dukanken çol aradık bulamadık birüsü tarif bulduk umutlandık hiçbir yerde yoktu bunlar ama bunları yazarken düşündüm de ben dukan değilim. Normal limon koyabilirim azcık da vanilya.. dur bakıyım canım çekti ben bunu yapıcam eğer izin çıkarsaMargarin yerine zeytinyagi kullan bence dukan diyetinde bile gunde 1 tatli kasigi zeytinyagina izin var. Ben onu yemeklerde kullaniyorum.
Bikac pogaca tarifi denedim ben begenmedim ama buradaki lezzetli olabilir sen bi dene guzelse bende yapayim.
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2013/04/limonlu-rulo-pasta.html?m=0
Bu tarifi denemeni tavsiye ederim. Canim tatli istediginde yapiyordum bunu.. nefis bir pasta normal unla yapilmis gibi kepegin o acimsi tadini hic hissetmiyorsun ve seker yag sifir
Bu toz tatlandırıcı Nerede bulunur ki ben onu atlamışımMargarin yerine zeytinyagi kullan bence dukan diyetinde bile gunde 1 tatli kasigi zeytinyagina izin var. Ben onu yemeklerde kullaniyorum.
Bikac pogaca tarifi denedim ben begenmedim ama buradaki lezzetli olabilir sen bi dene guzelse bende yapayim.
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2013/04/limonlu-rulo-pasta.html?m=0
Bu tarifi denemeni tavsiye ederim. Canim tatli istediginde yapiyordum bunu.. nefis bir pasta normal unla yapilmis gibi kepegin o acimsi tadini hic hissetmiyorsun ve seker yag sifir
Biz bu aromaları annem dukanken çol aradık bulamadık birüsü tarif bulduk umutlandık hiçbir yerde yoktu bunlar ama bunları yazarken düşündüm de ben dukan değilim. Normal limon koyabilirim azcık da vanilya.. dur bakıyım canım çekti ben bunu yapıcam eğer izin çıkarsa
Bak bu da benim sitede bulduğum tarif çok kolay görünüyor
Izin var mı kaptannnnTariflere gel
yarın cuma fazla eksi olsun diye :))
Inşallah yaa bu hafta herkese bi rehavet çöktüanladim canim eksi bol olur insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?