- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
üsteki eceee takipteyim onu
Canım 1000 TL bakıyorum ama istediğim gibi yok bide oturduğum ev çok sıcak oluyor kışın bu da çocuklar için iyi oluyor eşimle konuştum adam evi satincaya kadar çıkmayacağım satarsa düşünürüm artikAh Be ablam çok üzüldüm cidden ya. Ev olayı sıkıntı evet.. nerelerden ne kadarlık bakıyorsun biz de bakalım bi
Aaa o zaman çok iyi belki de sattığı kişi de siz oturun der belli mi olurCanım 1000 TL bakıyorum ama istediğim gibi yok bide oturduğum ev çok sıcak oluyor kışın bu da çocuklar için iyi oluyor eşimle konuştum adam evi satincaya kadar çıkmayacağım satarsa düşünürüm artik
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Sanmıyorum canım ama bekleyeceğim satincaya kadar satınca artık çıkarımAaa o zaman çok iyi belki de sattığı kişi de siz oturun der belli mi olur
Bı ağlasam rahatlayacagim ama yok sanki göz pınarlarim kurudu içime ata ata biriktirir yorum
Biriktirdiklerim içimi acıtıyor artık bı meşgale bulmam lazım artık ev çocuklar market spor dışarı işleri bile oyalamiyor kafamı dipsiz şu bardağı gibiyim doldum ama tasmiyorum yoruldum ama duramıyorum uyumak istiyorum yatağa yatınca dünya başıma ususuyor yastığa kafayı koyunca uyuyan insanları kıskanıyorum bıktım kendimden önce başkalarını düşünmekten yoruldum aptal gibi herkesin işine koşmaktan kendim için yaptığım tek şey günde bı saat spor onu bile iki çocukla yapıyorum
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Yaptım yeni kestirdim saçları yapamıyorum eşim bile artık yeter diyor hep.millete koşuyorsun kim gelip sana bı bardak su veriyor diyor ama huyum kurusun yapamıyorum gerçektende sıkıldım evde iş bulmak istiyorum oyalasin beni diye oda yokO zaman iyileşince kendine ev ve spor dışında bir meşGale bul.. sen vakit yaratırsın bir şekilde. Ayrıca kimsenin derdine hemen koşma o zaman onlar sana koşmuyorsa zorun ne milletle uğraşıyorsun sanki çok boş insansın boş vaktin dolu da. Bir de milletle uğraşma. Kendine bak. Ne bileyim iyileşince git bir kuaföre değişiklik her zaman iyi gelir
Dosya boyutu büyük geliyor olabilir ki bence oyle. Atacagin resmi sagdan soldan kirpip yüklemeyi deneBugün yürüyüşe gitmiyorum ayağımın arkası su toplamış kısa çorap giyip ayakkabıyla koşmaya çalışırsamevde egzersiz yapıcam, yalnız kızlar ben fotoğra paylaşamıyorum ne uygulamadan ne siteden dosya yüklenmiyor hata diyor. Her seferinde de bilgisayara atıp ordan yüklemem lazım zor oluyor yani :/ menümü paylaşıyım
Sabah tam tahıllı ekmek tost küçük
Yeşilçay
Öğlen üzüm daha sonra sade türk kahvesi
Aralarda yoğurt
Akşam yemeği ıspanak
Su 1.5 litre elime iki şişe aldım 1 litre daha içicem
Bı ağlasam rahatlayacagim ama yok sanki göz pınarlarim kurudu içime ata ata biriktirir yorum
Biriktirdiklerim içimi acıtıyor artık bı meşgale bulmam lazım artık ev çocuklar market spor dışarı işleri bile oyalamiyor kafamı dipsiz şu bardağı gibiyim doldum ama tasmiyorum yoruldum ama duramıyorum uyumak istiyorum yatağa yatınca dünya başıma ususuyor yastığa kafayı koyunca uyuyan insanları kıskanıyorum bıktım kendimden önce başkalarını düşünmekten yoruldum aptal gibi herkesin işine koşmaktan kendim için yaptığım tek şey günde bı saat spor onu bile iki çocukla yapıyorum
Olamıyorum iyi değilim bu ara iki ağlasam belki geçecek yok onuda yapamıyorum uyuyamıyorum geceleri yatakta dönüp duruyorum sabah olmuyor sankiDosya boyutu büyük geliyor olabilir ki bence oyle. Atacagin resmi sagdan soldan kirpip yüklemeyi dene
Bi sakin ol firdevsim.Su sıra cok yogunsun.hastalik var ev meselesi canini sıkıyor bunlarin hepsi ust uste geldi ve seni bogdu.rahatlaman nefes alman gerek.rahat etmeye ihtiyacın var
Aglayamiyosan bagir avazin ciktigi kadarOlamıyorum iyi değilim bu ara iki ağlasam belki geçecek yok onuda yapamıyorum uyuyamıyorum geceleri yatakta dönüp duruyorum sabah olmuyor sanki
Boyuttan olmuyor benimde olmuyorda kirpiyorumDeneme amaçlı dün akşamın menüsünü paylaşıcamEki Görüntüle 2034592
Ayy oldu gerçekten kırkmam lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?