Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

130 dakika yürüyüş+koşu+köpekle top fırlatma (11 km)
105 squat
150 kol egzersizi
10 lunge
10 dakika sırt ve göğüs egzersizi
60 saniye plank

3 lt su

Sabah
Uyanır uyanmaz kocaman bir kupada limonlu su
Kahvaltı
Nescafe (12 ml süt ile)
1 salatalık
70 gr lor 16 gr süzme peynirle fırında 1 domates 2 biber

Öğle
78 gr yoğurt
Fırında patlıcan+biber yemeği (10 gr sıvı yağ ile)
Maden suyu

Ara
Şekersiz Türk kahvesi yağmura karşı

Akşam
60 gr yoğurt
Öğlenden kalan yemek

Toplam alınan kalori 611 kcal
Toplam Yakılan kalori 709 kcal

Ah Be ablam çok üzüldüm cidden ya. Ev olayı sıkıntı evet.. nerelerden ne kadarlık bakıyorsun biz de bakalım bi
Canım 1000 TL bakıyorum ama istediğim gibi yok bide oturduğum ev çok sıcak oluyor kışın bu da çocuklar için iyi oluyor eşimle konuştum adam evi satincaya kadar çıkmayacağım satarsa düşünürüm artik

Menü
Sabah
1 adet haşlanmış yumurta
3 dilim domates
2 adet zeytin
7 adet üzüm
2 adet küp şeker büyüklüğünde peynir
Öğle
2 dilim ekmek
Az balık
2 adet kibrit kutusu büyüklüğünde kavun
Ara bı adet erik
Akşam
1 parça tavuk haşlama
Şu çok
40 dk yürüyüş

Aaa o zaman çok iyi belki de sattığı kişi de siz oturun der belli mi olur

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤MUAF❤❤ MUAF ❤ ❤ ❤❤---
galaksimeraklisi ❤❤❤❤❤ ❤----
Colorayzn❤❤❤ ❤❤❤ ----
D3S1R3-❤ ❤❤ ❤----
gogo2405❤ ❤❤❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤❤----
aysglkskn❤❤❤❤❤❤----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤❤----
__Dalida__-------
aseeel❤ -❤ ❤❤❤----
emilian❤❤❤❤❤❤❤❤---
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤---
smykmy ❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu❤-30S❤-----
asya_01❤- ❤❤-----
AKovser❤❤❤❤-----

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]

Bugün yürüyüşe gitmiyorum ayağımın arkası su toplamış kısa çorap giyip ayakkabıyla koşmaya çalışırsam evde egzersiz yapıcam, yalnız kızlar ben fotoğra paylaşamıyorum ne uygulamadan ne siteden dosya yüklenmiyor hata diyor. Her seferinde de bilgisayara atıp ordan yüklemem lazım zor oluyor yani :/ menümü paylaşıyım
Sabah tam tahıllı ekmek tost küçük
Yeşilçay
Öğlen üzüm daha sonra sade türk kahvesi
Aralarda yoğurt
Akşam yemeği ıspanak
Su 1.5 litre elime iki şişe aldım 1 litre daha içicem

Bı ağlasam rahatlayacagim ama yok sanki göz pınarlarim kurudu içime ata ata biriktirir yorum
Biriktirdiklerim içimi acıtıyor artık bı meşgale bulmam lazım artık ev çocuklar market spor dışarı işleri bile oyalamiyor kafamı dipsiz şu bardağı gibiyim doldum ama tasmiyorum yoruldum ama duramıyorum uyumak istiyorum yatağa yatınca dünya başıma ususuyor yastığa kafayı koyunca uyuyan insanları kıskanıyorum bıktım kendimden önce başkalarını düşünmekten yoruldum aptal gibi herkesin işine koşmaktan kendim için yaptığım tek şey günde bı saat spor onu bile iki çocukla yapıyorum

O zaman iyileşince kendine ev ve spor dışında bir meşGale bul.. sen vakit yaratırsın bir şekilde. Ayrıca kimsenin derdine hemen koşma o zaman onlar sana koşmuyorsa zorun ne milletle uğraşıyorsun sanki çok boş insansın boş vaktin dolu da. Bir de milletle uğraşma. Kendine bak. Ne bileyim iyileşince git bir kuaföre değişiklik her zaman iyi gelir

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤MUAF❤❤ MUAF ❤ ❤ ❤❤---
galaksimeraklisi ❤❤❤❤❤ ❤❤❤---
Colorayzn❤❤❤ ❤❤❤ ----
D3S1R3-❤ ❤❤ ❤----
gogo2405❤ ❤❤❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤❤----
aysglkskn❤❤❤❤❤❤----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤❤----
__Dalida__-------
aseeel❤ -❤ ❤❤❤----
emilian❤❤❤❤❤❤❤❤---
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤---
smykmy ❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu❤-30S❤-----
asya_01❤- ❤❤-----
AKovser❤❤❤❤-----

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]

Yaptım yeni kestirdim saçları yapamıyorum eşim bile artık yeter diyor hep.millete koşuyorsun kim gelip sana bı bardak su veriyor diyor ama huyum kurusun yapamıyorum gerçektende sıkıldım evde iş bulmak istiyorum oyalasin beni diye oda yok

Dosya boyutu büyük geliyor olabilir ki bence oyle. Atacagin resmi sagdan soldan kirpip yüklemeyi dene

Bi sakin ol firdevsim.Su sıra cok yogunsun.hastalik var ev meselesi canini sıkıyor bunlarin hepsi ust uste geldi ve seni bogdu.rahatlaman nefes alman gerek.rahat etmeye ihtiyacın var

Olamıyorum iyi değilim bu ara iki ağlasam belki geçecek yok onuda yapamıyorum uyuyamıyorum geceleri yatakta dönüp duruyorum sabah olmuyor sanki

Gunun menusu

Kahvaltı
1haşlanmış yumurta
1dilim tb ekmeği
Yarim domates
1yesil biber
1küçük salatalik
Kk kadar peynir

Ara
Sekersiz turk kahvesi
2kare bitter 10gr

Öğle
2 ceviz
12 kuru yaban mersini
Yarim bardak süt

Aksam
Patlican salatası 6yk
4yk yogurt

Su
2lt
Spor
5mil leslie

Alinan kalori ~ 650
Harcanan kalori ~ 400

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…