Valla bagimlilik yapsr mi diye düşündüm soyle dusunelim bir acma kokusu tahrik eder kokusunu aldinmi istersin sonra aklina gelmesi yeter yersinn alislanlik yapar çikolata gibi,simdi yaptin diyelim cok hosuna giderse hep yapmak istersinIzin var mı kaptannnn
Doğru söze ne denir.. bitter ile devam o zamanValla bagimlilik yapsr mi diye düşündüm soyle dusunelim bir acma kokusu tahrik eder kokusunu aldinmi istersin sonra aklina gelmesi yeter yersinn alislanlik yapar çikolata gibi,simdi yaptin diyelim cok hosuna giderse hep yapmak istersin
Bu ara evde paroblem var ev bulamadım hala çocuklar hasta yanlizim kimse yardım etmiyor tek başıma gibi hissediyorum kendimi zaten takıntılı bı insanım daha bı ton sorun hepsi üst üste geldi bide hastalık doktorda o yüzden dedi zaten diyete ara ver bide bunu kafaya takıyorsun diye ama yok devam edecegimNeeee ne ilgisi varmış ya. Asıl kilo verince stresi azalıyor insanın. Çok şaşırıdm gerçekten. Kızamık filan olmamasına sevindim mi üzüldüm mü bilmyiorum..neyi dert ettin kendine o kadar da hastalandın?
Spor yapmayı özlemişim gittim biraz yürüdüm geldim çok yavaştı ama olsun bu bile iyi geldi
Oğlum düzeldi canım en azından ateslenmiyor kızimda atlatiyor yavaş yavaş ama ben biraz kötüyüm ama duzelirim bı haftaya toplarim.kendimiDaha iyi misin canim ? Oglun nasil
Oğlum düzeldi canım en azından ateslenmiyor kızimda atlatiyor yavaş yavaş ama ben biraz kötüyüm ama duzelirim bı haftaya toplarim.kendimi
Amin canım.allah razı olsun sen ne yaptın geçtin mi evine herşey yolunda miGecmis olsun canim tekrar Rabbim sifa versin insAllah
Çok sevindim canım umarım sende çabuk iyileşirsin inşallah . Onlar iyi olunca biz daha iyi neşeli oluyoruz.Oğlum düzeldi canım en azından ateslenmiyor kızimda atlatiyor yavaş yavaş ama ben biraz kötüyüm ama duzelirim bı haftaya toplarim.kendimi
Ogle yemegim kizlar
Bir kase corba
Kucuk kase yogurt
Kocaaman bir tabak bol acili salata
Emeğine sağlık canım. Ara vermek iyi olur ben jillian a devam Tabi başladım artık birakmamaliyim
Geçmiş olsun. Devlet hastanesi nde psikolog vardır illa ki gidebilirsin. Antibiyotik te fayda eder yarına bebise.
Yapmaya çalışıyorum canım. Sabah ve akşam ogunleri doyana kadar ve doğal gıdalar yenecek. Cerezler kavrulmamis olacak. Öğün aralığı minimum 4.5 saat olacak. Paketli gıdalar şeker ve ekmek yok.
gitmelimiyim sence de peki ya çok kararsızımEmeğine sağlık canım. Ara vermek iyi olur ben jillian a devam Tabi başladım artık birakmamaliyim
Geçmiş olsun. Devlet hastanesi nde psikolog vardır illa ki gidebilirsin. Antibiyotik te fayda eder yarına bebise.
Yapmaya çalışıyorum canım. Sabah ve akşam ogunleri doyana kadar ve doğal gıdalar yenecek. Cerezler kavrulmamis olacak. Öğün aralığı minimum 4.5 saat olacak. Paketli gıdalar şeker ve ekmek yok.
Amin canım.allah razı olsun sen ne yaptın geçtin mi evine herşey yolunda mi
Menü
Sabah 10.45
2 yumurta yarım çorba kasıgı yag ile omlet yaptım
1 çorba kaşıgı tulum peyniri
4 zeytin
1 salatalık
1 yarım koy domatesi
yeşilçay
ara yok
Öğle yok
İkindi 16.30 gibi
3 parça ızgara tavuk (gögüs) kanattan vazgectim :)
ı köz patıcan
ı köz sogan
ı köz sarımsak
3 yeşil biber
1 bardak ayran
Akşam 19.00
1 küçük kase yogurt
1 adet ceviz
Su şimdi 1 litre içtim akşama 2 litreye tamamlayacagım
Spor sabah yaptım cocuk uyansın yesin tekrar yapacagım inşallah
Çorba ne çorbası elıne saglık hepsi çok güzel gözüküyor afiyet olsun :)
Ah Be ablam çok üzüldüm cidden ya. Ev olayı sıkıntı evet.. nerelerden ne kadarlık bakıyorsun biz de bakalım biBu ara evde paroblem var ev bulamadım hala çocuklar hasta yanlizim kimse yardım etmiyor tek başıma gibi hissediyorum kendimi zaten takıntılı bı insanım daha bı ton sorun hepsi üst üste geldi bide hastalık doktorda o yüzden dedi zaten diyete ara ver bide bunu kafaya takıyorsun diye ama yok devam edecegim
Kuzum benim ablam zamanında devlet hastanesinde gitti çok çok memmundu doktor bayağı ilgiliydi sonra hatta başka şehre tayini çıktı çok üzülmüştü ablam ama çok iyi gelmişti o kadın ona. Yani devlet diye kötü sanma.gitmelimiyim sence de peki ya çok kararsızım
Ilk kadın resmen benim idolüm oldu dünden beri deli gibi onu stalklıyorum
Seviye 1 1. Gün olan başlangıçJilian başlangıç videosu hangisi ? Zormuş ama denemekten zarar gelmez kısaysa çocuktan yapabilirsem bir deneyeyim diyorum.
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | - | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?