- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Ablacım ben 2 gün ara veremem spora zaten biliyorsun kızdan dolayı günde en az 100 dk yürüyüş faslımız oluyor. Squat takvimi de devam ediyor biliyorsun.. Artık tartıda çıktığım rakamlardan ziyade güzel görünmek istiyorum tabi ki tartı da önemli grup için biliyorum ama güzel görünmek istiyorum. Insanlar zayıflıyor yüzleri bile sarkıyor çol korkuyorum bundan. Bence de akşam yeme yemek ben 5de eğer geçe kalırsam en geç 6da bitiyorum günü ve Allah sabrını veriyor acıkmıyorum. İlginçtir öğlen ve akşam yemeğini büyük sabırsızlıkla beklerken akşam yemeğinden sonra 7 saat ayakta kalıp hiçbir şey canım istemiyor sen de alışırsın bu rutineve akşamları da yemek yememeğe çalışıcam
Bana bu diyet sürecinde en çok bıkkınlık veren şey dün de dedim ya streç filmle spor yapmak. Gerçekten onunla 1 saat spor yapacağıma onsuz 3 saat yapayım daha mutlu olurum bıraksam mı diyorum canıma tak ettikendimize bıkkınlık vermemiz lazım ben öyle düşünüyorum ben bazen kendimi mutsuz yorgun hissediyorum bu diyetinde büyük payı var bence hergün ayna karşısında kendime bakıyorum ne zaman zayıflayacağım diye
yap yap yarın sonuç alamasan da sonun da zafer var yavrum eğer vücudunu dinlendirmek istiyorsan hafta sonu dinlendir ben öyle yapıcam eskiden de öyle yapıyordum haftanın 5 günü spor haftasonu da yapmıyordum bence burda da onu uygulayalım ne dersinizColorayzn
Yayip yatmayalim haftasonu bence :)Bana bu diyet sürecinde en çok bıkkınlık veren şey dün de dedim ya streç filmle spor yapmak. Gerçekten onunla 1 saat spor yapacağıma onsuz 3 saat yapayım daha mutlu olurum bıraksam mı diyorum canıma tak etti
zumbayı dene şahane inceltiyorBugün çok gaza geldim kızlar squat ve yürüyüş dışında bugün bir şey yapmayacaktım ama duramıyorum yapıcam
Kuzum inceltti beni ama o kadar spora inceltsin bir zahmet.. enerjimi emiyor zaten onu biliyorsun ne kadar yıldığımı..Yayip yatmayalim haftasonu bence :)
Birde su strec film yada esofman faydasini goruyomusunuz.bence insanin enerjisini emiyo gibi
Biberiye yağı sürüyorum başka arkadaşlar sirke sürüyor bu geuptanStrec filmin içine bir şey sürüyor musunuz karnınıza
Aaaa kulak iltihabı sıkıntı ya Kıyamam bizde olsa bizi de uyutmaz o ağrı. çok geçmiş olsunmerhaba kızlar.napıyorsunuz?nasılsınız?ben yine uykusuz bir geceden kalmayım.oğluşun kulağında iltihap varmış neden yatmıyor diye götürdüm dün dr a.dr söyledi.ilaçta verdi ama daha etki etmedi daha yine uyumadı sabahı sabah ettik resmen
Çay kahve bitki çayı her şeyi şekersiz içiyorum zaten senelerdir. Şeker ekmek ve paketli gidalardada var hepsini bırakmak amacım. Daha önce 3 ay tuketmedim sonra 2 ay yine tuketmedim ama ekmek bağımlılık resmen birakabilirsem çok iyi olur.
hem acı çekiyor ona üzülüyorum hem bende mahfoldum meğer 20 gündür ondan böyleymiş yavrum.ama bende hal kalmadıAaaa kulak iltihabı sıkıntı ya Kıyamam bizde olsa bizi de uyutmaz o ağrı. çok geçmiş olsun
Valla zumba mı yapayım plates mi leslie mi ebru Şallı mı calleatris midir nedir onu mu jillian mı ben de şaşırdım kaldım ne yapacağımı..
@White1989 abla nerdesin sesin çıkmıyor ne yaptınız gittiniz mi tekrar hastaneye
Allah şifa versin yavruna, benim oğlumda bebekken geçirdi çok zor ama çabuk etki eder antibiyotik üzülmehem acı çekiyor ona üzülüyorum hem bende mahfoldum meğer 20 gündür ondan böyleymiş yavrum.ama bende hal kalmadı2 gündür diyet harap oldu resmen.bu antibiyotik etkisini ne zaman gösterir acaba.yaa bayrama da bişey kalmadı 68 hedef koymuştum kendime hayal olacak galiba
sen nasıl atlattın peki.ya ben bilmiyordum çocuk 20 gündür böyleAllah şifa versin yavruna, benim oğlumda bebekken geçirdi çok zor ama çabuk etki eder antibiyotik üzülme
Ben yatarak emziriyordum ilk oglum insan cahil oluyor yeni anneyken ondan olmuş emziriyormusun bilmiyorum ince bir yastık koy koluna yükselt ben iki sene yanımda yatırdım öyle bir iki güne rahatlar inşallahsen nasıl atlattın peki.ya ben bilmiyordum çocuk 20 gündür böyle
kızlar ben dün dr la kendim içinde görüştüm.şekerim yükseldi hem sağlıksız beslenme hemde uyku düzensizliğinden diye.bu gece yemelerimin en önemli sebebi uyku düzensizliği olduğunu söyledi.hatta geçen nette de araştırmıştım ordada buna benzer şeyler yazıyordu.stres depresyon da sebep olabiliyor bir uzmandan yardım al istersen dedi dr.eee şimdi eşime söylesem hıh bir depresyon dr umuz eksikti dicek.hiiçç anlayışla karşılamaz.yiyorsan ye dicek.ben napıcam.kendi kendime derman olmaya çalışıyorum ama kuzucum hiçç fırsat vermiyor banaramazan bayramına kadar şahaneydi oruç bile full tuttum gece yatıyordu yormuyordu öyle ama şuan 7 24 o nasıl isterse öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?