- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Ye ye bende yiyorumDün akşam da ızgara biber yedim sabah da çiğ. Ya a vitamini derinin toparlanmasında çok etkili diye okumuştum ondan bol bol yiyorum
Yağsız omlet nasıl yapıyorsunuz ya benimki yapışıyor o yüzden margarin ekliyorum azcıkDunku menum
Sabah
Dukan krep
2 ymurta yagsiz onlet
Peynir
1 dlm hindi fume
Ogle
Dukan krep
2 dlm hindi fume
Peynir
Ara
Az sekerli turk kahvesi
Aksam
3 adte haslanmis but
1 kucuk dilim karpuz
Spor 30 dk yuruyus
Su 2 litre
Ye ye bende yiyorum
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | - | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Uzulme canim seni uzmek icin soylemedimYaaa canım çekti dedin üzüldümiçinde lor var azıcık süzme peynir var maydonoz bir de. Yağ filan yok fırında pişti
Mydestinyy sen benim Menülerimi hiç okumuyorsun herhalde her sabah mutlaka biber yiyorum
2 günde 1 seyir olmuyor muydu canımUzulme canim seni uzmek icin soylemedimp
Hem pazartesi yapacagim bende tarifi aldim
Hizli karistirinca daha az yapisiyor ama yinede yapisiyor ve parca parca oldugu icin goruntu guzel olmuyor. Oyuzden tabaga koyunca uzerini nane ve pulbiber ile susluyorumYağsız omlet nasıl yapıyorsunuz ya benimki yapışıyor o yüzden margarin ekliyorum azcık
Suan atak evresindeyim seyire henuz gecmedim.. pazartesiden itibaren seyir basliyor.2 günde 1 seyir olmuyor muydu canım
Yuppiiii birinci olmuşum tebrikler kızlar herkes başarılı güzel hareketti....Takim içi ilk 3...
1. sıra 100 sayıyla
2. sırada 65 sayıyla onu takip eden B bilinmeyenkullanici yer alıyor
3.'lük 50 sayı ile
@galaksimeraklisi, @smykmy,Mydestinyy ve @D3S1R3 ' a gidiyor
Tüm arkadaşlarımızı
tebrik ediyoruz ve katılımları için teşekkür ediyoruz.
Başarılarınızın devamini dileriz
Bugün çok güzel katılım oldu herkese bizzat teşekkür ederim arkadaşlar. Harikasınız!
Ya ben omlet yumurta vs zaten diyete kadar hiç yemezdim diyorum bari tüm olsun görüntü güzel olsun 3 4 gr margarin koyuyorum gün içinde kullandığım tek yağ da o oluyor vazgeçemedim ondan malesef..Hizli karistirinca daha az yapisiyor ama yinede yapisiyor ve parca parca oldugu icin goruntu guzel olmuyor. Oyuzden tabaga koyunca uzerini nane ve pulbiber ile susluyorum
Tebrikler ablacım :) bugün izin yarın yine güzel hareket vereceğim :) bir gün alt bir gün üst egzersizi vermeye çalışıyorum elimden geldiğince :)Günaydın nöbet bitti eve geldim.
Yuppiiii birinci olmuşum tebrikler kızlar herkes başarılı güzel hareketti.
güzel hareketler ver belik ağrıyoooooooo fıtıklı bir kadınım benYa ben omlet yumurta vs zaten diyete kadar hiç yemezdim diyorum bari tüm olsun görüntü güzel olsun 3 4 gr margarin koyuyorum gün içinde kullandığım tek yağ da o oluyor vazgeçemedim ondan malesef..
Atak 10 gün çok Uzun ya Allah sabır versin. Dün dukan poğaçası tarifi buldum bu forumda deneyeyim burada da paylaşacağım belki hoşuna gider sen de yaparsın :)
Tebrikler ablacım :) bugün izin yarın yine güzel hareket vereceğim :) bir gün alt bir gün üst egzersizi vermeye çalışıyorum elimden geldiğince :)
iyi geceelleeeeerrGünaydın
iyi geceelleeeeerr
Istek varsa yapayım abla onu vereyimgüzel hareketler ver belik ağrıyoooooooo fıtıklı bir kadınım ben
yap yap yarın sonuç alamasan da sonun da zafer var yavrum eğer vücudunu dinlendirmek istiyorsan hafta sonu dinlendir ben öyle yapıcam eskiden de öyle yapıyordum haftanın 5 günü spor haftasonu da yapmıyordum bence burda da onu uygulayalım ne dersinizBugün çok gaza geldim kızlar squat ve yürüyüş dışında bugün bir şey yapmayacaktım ama duramıyorum yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?