Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dunku menum

Sabah
Dukan krep
2 ymurta yagsiz onlet
Peynir
1 dlm hindi fume

Ogle
Dukan krep
2 dlm hindi fume
Peynir

Ara
Az sekerli turk kahvesi

Aksam
3 adte haslanmis but

1 kucuk dilim karpuz

Spor 30 dk yuruyus
Su 2 litre
Yağsız omlet nasıl yapıyorsunuz ya benimki yapışıyor o yüzden margarin ekliyorum azcık

Ye ye bende yiyorum

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤MUAF❤❤ MUAF ❤ ❤ ----
galaksimeraklisi ❤❤❤❤❤ ❤----
Colorayzn❤❤❤ ❤❤❤ ----
D3S1R3-❤ ❤❤ ❤----
gogo2405❤ ❤❤❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤❤----
aysglkskn❤❤❤❤❤❤----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤❤----
__Dalida__-------
aseeel❤ -❤ ❤❤❤----
emilian❤❤❤❤❤❤----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤----
smykmy ❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu❤-30S❤-----
asya_01❤- ❤❤-----
AKovser❤❤❤❤-----

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]

Uzulme canim seni uzmek icin soylemedim p
Hem pazartesi yapacagim bende tarifi aldim

Yağsız omlet nasıl yapıyorsunuz ya benimki yapışıyor o yüzden margarin ekliyorum azcık

Hizli karistirinca daha az yapisiyor ama yinede yapisiyor ve parca parca oldugu icin goruntu guzel olmuyor. Oyuzden tabaga koyunca uzerini nane ve pulbiber ile susluyorum

Günaydın nöbet bitti eve geldim.
Yuppiiii birinci olmuşum tebrikler kızlar herkes başarılı güzel hareketti.

Hizli karistirinca daha az yapisiyor ama yinede yapisiyor ve parca parca oldugu icin goruntu guzel olmuyor. Oyuzden tabaga koyunca uzerini nane ve pulbiber ile susluyorum
Ya ben omlet yumurta vs zaten diyete kadar hiç yemezdim diyorum bari tüm olsun görüntü güzel olsun 3 4 gr margarin koyuyorum gün içinde kullandığım tek yağ da o oluyor vazgeçemedim ondan malesef..

Atak 10 gün çok Uzun ya Allah sabır versin. Dün dukan poğaçası tarifi buldum bu forumda deneyeyim burada da paylaşacağım belki hoşuna gider sen de yaparsın :)

Günaydın nöbet bitti eve geldim.

Yuppiiii birinci olmuşum tebrikler kızlar herkes başarılı güzel hareketti.
Tebrikler ablacım :) bugün izin yarın yine güzel hareket vereceğim :) bir gün alt bir gün üst egzersizi vermeye çalışıyorum elimden geldiğince :)

güzel hareketler ver belik ağrıyoooooooo fıtıklı bir kadınım ben

Bugün çok gaza geldim kızlar squat ve yürüyüş dışında bugün bir şey yapmayacaktım ama duramıyorum yapıcam
yap yap yarın sonuç alamasan da sonun da zafer var yavrum eğer vücudunu dinlendirmek istiyorsan hafta sonu dinlendir ben öyle yapıcam eskiden de öyle yapıyordum haftanın 5 günü spor haftasonu da yapmıyordum bence burda da onu uygulayalım ne dersiniz Colorayzn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…