araştırayım bende hemen.yalnız şeyi takıyorum kafama antidepresan falan verirse kullanamam oğluma bakıyorum çünkü yani yardım edenim destekçim yok.çocuğu ihmal edemem.bir tek onu düşünüyorum.Kuzum benim ablam zamanında devlet hastanesinde gitti çok çok memmundu doktor bayağı ilgiliydi sonra hatta başka şehre tayini çıktı çok üzülmüştü ablam ama çok iyi gelmişti o kadın ona. Yani devlet diye kötü sanma.
Ilk kadın resmen benim idolüm oldu dünden beri deli gibi onu stalklıyorum
Seviye 1 1. Gün olan başlangıç
Dün gece yaptımAglayamiyosan bagir avazin ciktigi kadar
Kuzum amacın sadece oyalanmaksa para çok mnemki değilse makale yaxma işleri var tanıtım filan yazıyorsun pek parası yok ama oyalar kafanı dağıtır bak bi istetsen freelance yazarlık diye geçiyorOlamıyorum iyi değilim bu ara iki ağlasam belki geçecek yok onuda yapamıyorum uyuyamıyorum geceleri yatakta dönüp duruyorum sabah olmuyor sanki
Ablama vermemişti filmlerdeki gibi gidip konuşup geliyordu başka bir şey yoktu yani.. iyi de gelmiştiaraştırayım bende hemen.yalnız şeyi takıyorum kafama antidepresan falan verirse kullanamam oğluma bakıyorum çünkü yani yardım edenim destekçim yok.çocuğu ihmal edemem.bir tek onu düşünüyorum.
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | - | - | - | - | - |
asya_01 | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Fırsat olmadı canım kütüphaneye götürdüm oğlanımutsuzmutlu canım dünkü menünü paylaşmadın
Psikiyatri mi oluyor canım buAblama vermemişti filmlerdeki gibi gidip konuşup geliyordu başka bir şey yoktu yani.. iyi de gelmişti
Ben migrosta bulmustum kucuk siselerde vardi ama sonra tekrar aradigimda bulamadim. Buyuk marketlerde vardir buyuk ihtimal yada pastacilik malzemeleri satan yerlerde..Biz bu aromaları annem dukanken çol aradık bulamadık birüsü tarif bulduk umutlandık hiçbir yerde yoktu bunlar ama bunları yazarken düşündüm de ben dukan değilim. Normal limon koyabilirim azcık da vanilya.. dur bakıyım canım çekti ben bunu yapıcam eğer izin çıkarsa
Bak bu da benim sitede bulduğum tarif çok kolay görünüyor
Spor ? Dün ve Bugün ?Fırsat olmadı canım kütüphaneye götürdüm oğlanı
Bugün sabah haşlanmış yumurta peynir bir dilim ekmek limonlu çay
Öğle az bulgur pilavı yoğurt
Akşam yoğurt çorbası iki dilim ekmek kavun
Eşim gelince bir kahve içeriz bide mate çayı
Dünü unuttum sanki köfte yoğurt akşam
Hayır kuzum psikolog yani ilaç filan vermez seni dinler rahatlatırPsikiyatri mi oluyor canım bu
Ya burda öyle pastacılık şeyleri satan büyük gross marketler var annem oraya da baktı kadın kaç kez bulamadık hiç.Ben migrosta bulmustum kucuk siselerde vardi ama sonra tekrar aradigimda bulamadim. Buyuk marketlerde vardir buyuk ihtimal yada pastacilik malzemeleri satan yerlerde..
Tatif gercekten kolaymis sabah kahvaltilarinda veya ogleden sonra atistirmak icin guzel olur yatin vakit bulabilirsem deneyeyim :)
Canim ekmekten kurtulmalisin. Yavas yavas azaltmaya calia sebze yemekleri yap kendine kadar yap menu uymuyorsa cokcok zor durumda kalirsin ozaman anlariz seni ama eger vaktin olursa bi aksilik olmazsa kendine gore ayarla yemeklerini :)Fırsat olmadı canım kütüphaneye götürdüm oğlanı
Bugün sabah haşlanmış yumurta peynir bir dilim ekmek limonlu çay
Öğle az bulgur pilavı yoğurt
Akşam yoğurt çorbası iki dilim ekmek kavun
Eşim gelince bir kahve içeriz bide mate çayı
Dünü unuttum sanki köfte yoğurt akşam
Gunde 3 kasik yulaf kepegi yenebilir. Dukan diyetinin vazgecilmezi kepek cok abartilmadigi surece ekmek yerine yenebilir benceValla bagimlilik yapsr mi diye düşündüm soyle dusunelim bir acma kokusu tahrik eder kokusunu aldinmi istersin sonra aklina gelmesi yeter yersinn alislanlik yapar çikolata gibi,simdi yaptin diyelim cok hosuna giderse hep yapmak istersin
Yenir aysegulcum de aliskanlik yapmasın dedimGunde 3 kasik yulaf kepegi yenebilir. Dukan diyetinin vazgecilmezi kepek cok abartilmadigi surece ekmek yerine yenebilir bence
Canim oncelikle cok gecmis olsun..Canım 1000 TL bakıyorum ama istediğim gibi yok bide oturduğum ev çok sıcak oluyor kışın bu da çocuklar için iyi oluyor eşimle konuştum adam evi satincaya kadar çıkmayacağım satarsa düşünürüm artik
Hmm anladim ozaman sinir koyalimYenir aysegulcum de aliskanlik yapmasın dedimcunku gizeme karabugdayd edik onu.yiyo hep
Tamam canım çok teşekkür ederimHayır kuzum psikolog yani ilaç filan vermez seni dinler rahatlatır
Ya burda öyle pastacılık şeyleri satan büyük gross marketler var annem oraya da baktı kadın kaç kez bulamadık hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?