Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dusunme canim bukadar ve yalniz degilsin bircok annenin durumu boyle.. Hergece yatinca bugun kendim icin ne yaptim diyorum ve kocaman hicbirsey
Gecen sene bunalima girmistim oglum etkileniyor diye o uyanikken sikiyordum kendimi o uyuyunca basliyordum aglamaya.. biz kadinlarin cilesi bu ozellikle yakininda yardim eden biri yoksa hayat daha zor oluyor ama gececek bugunler hele bebislerimiz buyusun rahata erecegiz

Yürüyüş yaptım ihmal ediyorum bu ara galiba
Canim yarismaya ilk katıldığında daha once yarismaya katılıp katılmadığını incelemek için girdim profiline. Bunu sen soylesende soylemesende bakmam gerekiyor cunku.en basindan bu yana hep deneme surelerinde bırakıp gitmissin bir cok takima da ugramissin sanirim. Bence kendine soz vermelisin bastan baslamalisin.Azimli bir sekilde arada.dusebilirsin ama tekrar kalkip yurumelisin.yoksa bu sekilde olmaz.

Umarim yazdiklarim yanlis anlasilmaya sebebiyet vermez.

Ama ne kadar yürüyüş ne kadar spor bunları bilmem lazım ki tabloya işleyeyim. Dün ve Bugün ne yaptın tam olarak bak ceza alıyorsun 3 kere eksiği olunca senin 4 olacak
Gerçekten mı eyvah
Hergun yürüyorum parkta hatta koşuyorum da çocukların peşinden 1 saat yürüyüş diyebilirim dün bugün
Birde bugün temizlik yaptım 2 saat eğil kalk çok yoruldum spor saylanmaz mı :)

Tamamdır sayıyorum ama Dünkü menünü hatırlamaya çalış lütfen

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤MUAF❤❤ MUAF ❤ ❤ ❤❤---
galaksimeraklisi ❤❤❤❤❤ ❤❤❤---
Colorayzn❤❤❤ ❤❤❤ ❤❤---
D3S1R3-❤ ❤❤ ❤❤❤---
gogo2405❤ ❤❤❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤❤----
aysglkskn❤❤❤❤❤❤----
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤❤❤❤---
__Dalida__-------
aseeel❤ -❤ ❤❤❤----
emilian❤❤❤❤❤❤❤❤---
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤---
smykmy ❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu❤-30S❤-❤❤❤---
asya_01❤- ❤❤-----
AKovser❤❤❤❤-----

[TR]

[TR]

[TR] [/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr]

Son düzenleme:
Bitti canım sözleşme ne yazık ki

İyi akşamlar kızlarrrr ben geldiiimmm
100dambıl
20tane dambılla birlikte squat
15 tane yarım mekik
15 tane yan çalışma eller bileklere değme adını bilmiyorum :)
15 dk da jillian ne terletti be dakika az olsa da

Sabah
Yoğurtlu yulaf kepeği 2 yumurta

Öğlen
Hindi haşlama ve salata

Akşam
Menemen

Su 1.5 lt daha içerim ama hiç canım da istemiyor
Colorayzn B bilinmeyenkullanici

Hiç kimseden bişey istemiyorum gölge etmesinler yeter ya

Kız jillian yapmış hiç demiyor soruyoruz da vay be görüyor musun colorum gizlice iş çeviriyor arkanızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…