Bende takipteyim spor yapma azmine hayranim.. 40 kilo vermis ve bir cm satkmasi yok masallahüsteki eceee takipteyim onu
Karabuğday ama cidden pilav yerine çok iyi oldu ilerde ben hep yerim yaparım da. Iyi ki öğrendimYenir aysegulcum de aliskanlik yapmasın dedimcunku gizeme karabugdayd edik onu.yiyo hep
Şu an o kadın idolüm idolüm sarkmadan çok korkuyorum bu kadını görmem çok iyi oldu demek ki isteyince olmuyorBende takipteyim spor yapma azmine hayranim.. 40 kilo vermis ve bir cm satkmasi yok masallah
Dusunme canim bukadar ve yalniz degilsin bircok annenin durumu boyle.. Hergece yatinca bugun kendim icin ne yaptim diyorum ve kocaman hicbirseyBı ağlasam rahatlayacagim ama yok sanki göz pınarlarim kurudu içime ata ata biriktirir yorum
Biriktirdiklerim içimi acıtıyor artık bı meşgale bulmam lazım artık ev çocuklar market spor dışarı işleri bile oyalamiyor kafamı dipsiz şu bardağı gibiyim doldum ama tasmiyorum yoruldum ama duramıyorum uyumak istiyorum yatağa yatınca dünya başıma ususuyor yastığa kafayı koyunca uyuyan insanları kıskanıyorum bıktım kendimden önce başkalarını düşünmekten yoruldum aptal gibi herkesin işine koşmaktan kendim için yaptığım tek şey günde bı saat spor onu bile iki çocukla yapıyorum
Bakayım canımKuzum amacın sadece oyalanmaksa para çok mnemki değilse makale yaxma işleri var tanıtım filan yazıyorsun pek parası yok ama oyalar kafanı dağıtır bak bi istetsen freelance yazarlık diye geçiyor
Kalkip dumbell calistirtcaniz bana simdi yaaŞu an o kadın idolüm idolüm sarkmadan çok korkuyorum bu kadını görmem çok iyi oldu demek ki isteyince olmuyor
Yürüyüş yaptım ihmal ediyorum bu ara galibaSpor ? Dün ve Bugün ?
Ben sana diyorum diyorum yap diye işte geciktirmeKalkip dumbell calistirtcaniz bana simdi yaa
Ama ne kadar yürüyüş ne kadar spor bunları bilmem lazım ki tabloya işleyeyim. Dün ve Bugün ne yaptın tam olarak bak ceza alıyorsun 3 kere eksiği olunca senin 4 olacakYürüyüş yaptım ihmal ediyorum bu ara galiba
Arti cikarsam yarın olmaz yarin yapcam ama suan tutuyorum kendimi gaza geldimBen sana diyorum diyorum yap diye işte geciktirme
Canim yarismaya ilk katıldığında daha once yarismaya katılıp katılmadığını incelemek için girdim profiline. Bunu sen soylesende soylemesende bakmam gerekiyor cunku.en basindan bu yana hep deneme surelerinde bırakıp gitmissin bir cok takima da ugramissin sanirim. Bence kendine soz vermelisin bastan baslamalisin.Azimli bir sekilde arada.dusebilirsin ama tekrar kalkip yurumelisin.yoksa bu sekilde olmaz.Yürüyüş yaptım ihmal ediyorum bu ara galiba
Gerçekten mı eyvahAma ne kadar yürüyüş ne kadar spor bunları bilmem lazım ki tabloya işleyeyim. Dün ve Bugün ne yaptın tam olarak bak ceza alıyorsun 3 kere eksiği olunca senin 4 olacak
Tamamdır sayıyorum ama Dünkü menünü hatırlamaya çalış lütfenGerçekten mı eyvah
Hergun yürüyorum parkta hatta koşuyorum da çocukların peşinden 1 saat yürüyüş diyebilirim dün bugün
Birde bugün temizlik yaptım 2 saat eğil kalk çok yoruldum spor saylanmaz mı :)
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | - | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | MUAF❤❤ | MUAF ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
galaksimeraklisi | ❤❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
D3S1R3 | - | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - |
gogo2405 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤ ❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
__Dalida__ | - | - | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤ - | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
emilian | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤- | 30S❤ | -❤ | ❤❤ | - | - | - |
asya_01 | ❤- | ❤❤ | - | - | - | - | - |
AKovser | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Bitti canım sözleşme ne yazık kiCanim oncelikle cok gecmis olsun..
Kira sozlesmeniz bitmedigi surece sizi cikaramaz. Eger sozlesme devam ederken evi satarsa 6 ay yada 8 ay gibi bi sure var..
Bizide ev sahibi cikarmaya calisti gecen hafta sorunlu gecti biraz tehdit felan da ettiler avukatla konustuk. Sozlesme bitmeden pat diye cikaramiyolar sen hic sikip uzme kendini
Hiç kimseden bişey istemiyorum gölge etmesinler yeter yaDusunme canim bukadar ve yalniz degilsin bircok annenin durumu boyle.. Hergece yatinca bugun kendim icin ne yaptim diyorum ve kocaman hicbirsey
Gecen sene bunalima girmistim oglum etkileniyor diye o uyanikken sikiyordum kendimi o uyuyunca basliyordum aglamaya.. biz kadinlarin cilesi bu ozellikle yakininda yardim eden biri yoksa hayat daha zor oluyor ama gececek bugunler hele bebislerimiz buyusun rahata erecegiz
Kız jillian yapmış hiç demiyor soruyoruz da vay be görüyor musun colorum gizlice iş çeviriyor arkanızdanİyi akşamlar kızlarrrr ben geldiiimmm
100dambıl
20tane dambılla birlikte squat
15 tane yarım mekik
15 tane yan çalışma eller bileklere değme adını bilmiyorum :)
15 dk da jillian ne terletti be dakika az olsa da
Sabah
Yoğurtlu yulaf kepeği 2 yumurta
Öğlen
Hindi haşlama ve salata
Akşam
Menemen
Su 1.5 lt daha içerim ama hiç canım da istemiyor
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Eee canım boşuna mı diyorum cirkefim diyeKız jillian yapmış hiç demiyor soruyoruz da vay be görüyor musun colorum gizlice iş çeviriyor arkanızdan
Yarin siscek haberi yok hepsi kasKız jillian yapmış hiç demiyor soruyoruz da vay be görüyor musun colorum gizlice iş çeviriyor arkanızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?