Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum

Kahvalti
1dilim kizarmis tb ekmegi
1rafadan yumurta
Kk dan az peynir
Yarim domates
1kucuk salatalik
1yesil biber

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Ara
Sut 1bardak

Ogle aksam bir arada
6adet kofte
1bardak ayran
1dilim tb ekmegi

Ara
Sutlu turk kahvesi
2kare bitter

Su
2lt

Spor
Yok ceza verebilirsin seker ama yarin yaparim B bilinmeyenkullanici

Selam kızlar menüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta peynir domates salatalık şekersiz çay
Öğle yoğurt yulaf ezmesi tarçın
Ara sütlü neskafe
Akşam kurufasulye cacık iki kaşık pilav
Ekmek yemedim ama
Gecede bir kahve içeriz kocisimle
Mate çayı da içerim
Su çok içerim saymıyorum
Spor yarım saat yürüyüş yarım saat parktaki spor aletleri ile calisma
Karnımı icime çekme :)
50 mekik
Gece de bakalım ne yapabilirsem
Öpüyorum sizi ..

Aaa ne kazası yarası beresi yok değil mi çok geçmiş olsun
Iyı çok şükür sağol canım
Maşallah o jillian ı nasıl yapıyorsun hayret ediyorum... Ben beceremedim bi..
Keşke çiğ köfte 2 tane olsaymIş mısır da evde patlatılmış olsaydı tuzsuz filan tam diyete uygun olurdu :)
Aslında çok zor değil İlk üç gün zorluyor ama sonrası geliyor çorap söküğü gibi. Çiğköfte normalde 8 tane bir porsiyon 4 te durabilmek harika benim için çünkü çok severim. Mısır arkadaşla sinemada olunca yedim kaçamak oldu farklı sehirlerdeyiz fazla görüşemiyoruz uzun süre goremiycem birlikte götürdük mısırı.
Gecmis olsun abla,umarim onemli birseyi yoktur
Yok çok şükür neyse ki Allah korumuş.
aman fazla kaçırma canım :)

anladım canım

geçmiş olsun abla iyi simdi demi

ne demek canım gerçek olan şeyler bunlar herkeste farkında :)
Iyı canım çok şükür.

Colorayzn ceza konusuna bi itirazım yok. Demet le aranızda yazışma geçmiş okudum ama yazma fırsatım olmadı. Tereyağı ve zeytinyağı doğal ise itirazım yok benimde sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. Benim için şeker hareketsiz yaşamak paketli gıda abur cuburlar sağlıksız.

Abla geçmiş olsun sabahtan bu tarafa doğru düzgün giremedim

Geçmiş olsun ablacım tekrardan
O xaman afiyet bal şeker olsun diyelim :)

Demet abla olayı da iskender üstündeki tereyağ aşırı oluyor biliyorsun ondan ceza verdik pideyi yese yağ olmasa vermezdik belki ama o yağ aşırı bir yağ oluyor iskender üstünde

Tereyagi bencede saglikli ama kizdirilmis ve bolca degil tabiki ablacim.bende yeri geliyor yiyorum omlet yaparken kullaniyorum vs.ama iskenderin uzerine me kadar dokuldugunu de biliyorum o sebepten ama 100Dk icinde bu sekilde olacaksa olsun ne diyeyim.yani ben demedim git bi 1000ip atla gel falan bilmiyorum cokta uzuldum.kafama takildi yani bu konu ki yapmak zorunda degil kimse de.ben geldigimde vardi bu olay.bende devam ettirmeye calisiyorum

Son düzenleme:
Valla canım bin adet ip yarım saat sürüyor 30 dk nerdeyse 400 kalori yakıyor oda tereyağı kalorisi bı anca yakardi bide hazır gerçekten de tereyağı mi içinde ne var bilmiyoruz ki o yüzden eklenebilir ceza olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…