Yarım saat ip atlama 1000 adetYok kuzum bu yatmalı değil kollar yatakta ayak aşağıda köprü gibi oluyorsun
Iyı çok şükür sağol canımAaa ne kazası yarası beresi yok değil mi çok geçmiş olsun
Aslında çok zor değil İlk üç gün zorluyor ama sonrası geliyor çorap söküğü gibi. Çiğköfte normalde 8 tane bir porsiyon 4 te durabilmek harika benim için çünkü çok severim. Mısır arkadaşla sinemada olunca yedim kaçamak oldu farklı sehirlerdeyiz fazla görüşemiyoruz uzun süre goremiycem birlikte götürdük mısırı.Maşallah o jillian ı nasıl yapıyorsun hayret ediyorum... Ben beceremedim bi..
Keşke çiğ köfte 2 tane olsaymIş mısır da evde patlatılmış olsaydı tuzsuz filan tam diyete uygun olurdu :)
Yok çok şükür neyse ki Allah korumuş.Gecmis olsun abla,umarim onemli birseyi yoktur
Iyı canım çok şükür.aman fazla kaçırma canım :)
anladım canım
geçmiş olsun abla iyi simdi demi
ne demek canım gerçek olan şeyler bunlar herkeste farkında :)
Abla geçmiş olsun sabahtan bu tarafa doğru düzgün giremedimIyı çok şükür sağol canım
Aslında çok zor değil İlk üç gün zorluyor ama sonrası geliyor çorap söküğü gibi. Çiğköfte normalde 8 tane bir porsiyon 4 te durabilmek harika benim için çünkü çok severim. Mısır arkadaşla sinemada olunca yedim kaçamak oldu farklı sehirlerdeyiz fazla görüşemiyoruz uzun süre goremiycem birlikte götürdük mısırı.
Yok çok şükür neyse ki Allah korumuş.
Iyı canım çok şükür.
Geçmiş olsun ablacım tekrardanIyı çok şükür sağol canım
Aslında çok zor değil İlk üç gün zorluyor ama sonrası geliyor çorap söküğü gibi. Çiğköfte normalde 8 tane bir porsiyon 4 te durabilmek harika benim için çünkü çok severim. Mısır arkadaşla sinemada olunca yedim kaçamak oldu farklı sehirlerdeyiz fazla görüşemiyoruz uzun süre goremiycem birlikte götürdük mısırı.
Yok çok şükür neyse ki Allah korumuş.
Iyı canım çok şükür.
Tereyagi bencede saglikli ama kizdirilmis ve bolca degil tabiki ablacim.bende yeri geliyor yiyorum omlet yaparken kullaniyorum vs.ama iskenderin uzerine me kadar dokuldugunu de biliyorum o sebepten ama 100Dk icinde bu sekilde olacaksa olsun ne diyeyim.yani ben demedim git bi 1000ip atla gel falan bilmiyorum cokta uzuldum.kafama takildi yani bu konu ki yapmak zorunda degil kimse de.ben geldigimde vardi bu olay.bende devam ettirmeye calisiyorumColorayzn ceza konusuna bi itirazım yok. Demet le aranızda yazışma geçmiş okudum ama yazma fırsatım olmadı. Tereyağı ve zeytinyağı doğal ise itirazım yok benimde sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. Benim için şeker hareketsiz yaşamak paketli gıda abur cuburlar sağlıksız.
HakkindirKızlar çok mutluyum fotoğraf paylaştım herkes ne kadar zayıflamışsın diye mesaj atıyor havalara uçtum
Bu kız da ne görmedik her yerden yazıyor bunu diyeceksin artıkHakkindir
Yok canim demem ben oyle :)Bu kız da ne görmedik her yerden yazıyor bunu diyeceksin artık
Ne sporu yapalım senle şimdi dedik ya program diyeYok canim demem ben oyle :)
Mutlusun paylaşmak istiyosun gayet doğal:)
Şöyle çekişmeli kapismali bı kapışma ayarlasan nasıl olur kuzum kapışmak isteyenler icinNe sporu yapalım senle şimdi dedik ya program diye
Çok sevindim canım daha da vereceksin mezun olacaksın inan kendine güven sen yaparsinBu kız da ne görmedik her yerden yazıyor bunu diyeceksin artık
Abla canımız çok sıkkın dünden dolayı içimizden hiçbir şey gelmez olduŞöyle çekişmeli kapismali bı kapışma ayarlasan nasıl olur kuzum kapışmak isteyenler icin
Biz bunu mu yapsak diyoruzŞöyle çekişmeli kapismali bı kapışma ayarlasan nasıl olur kuzum kapışmak isteyenler icin
Valla canım bin adet ip yarım saat sürüyor 30 dk nerdeyse 400 kalori yakıyor oda tereyağı kalorisi bı anca yakardi bide hazır gerçekten de tereyağı mi içinde ne var bilmiyoruz ki o yüzden eklenebilir ceza olarakTereyagi bencede saglikli ama kizdirilmis ve bolca degil tabiki ablacim.bende yeri geliyor yiyorum omlet yaparken kullaniyorum vs.ama iskenderin uzerine me kadar dokuldugunu de biliyorum o sebepten ama 100Dk icinde bu sekilde olacaksa olsun ne diyeyim.yani ben demedim git bi 1000ip atla gel falan bilmiyorum cokta uzuldum.kafama takildi yani bu konu ki yapmak zorunda degil kimse de.ben geldigimde vardi bu olay.bende devam ettirmeye calisiyorum
Yarın için bu hareket olabilir canım ama şöyle.herkese bı rakip verseniz colorum la isteyenlereBiz bunu mu yapsak diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?