Valla canım bin adet ip yarım saat sürüyor 30 dk nerdeyse 400 kalori yakıyor oda tereyağı kalorisi bı anca yakardi bide hazır gerçekten de tereyağı mi içinde ne var bilmiyoruz ki o yüzden eklenebilir ceza olarak
Biz gizemle ikimiz dusunduk kiz gruba baski yok :) hani hareket dedi white diye onu soylemis katilmak isteyen tabiki katilabilir :)Iyi aksamlar hanimlar
Nasilsiniz
Gun gecmiyor ki yeni fikirler gelmesin sevgiliColorayzn ve B bilinmeyenkullanici
O kiyasiya kapismaya bende varimmmmmmmmmm hemde bayram oncesi yansinnnn yaglarrrr gitsin kilolaaarrr
Kaydet resmi cebine yapmak.istersen yaparsin bizimle beraber sonra uzerine konusuruz grupta :)Iyi aksamlar hanimlar
Nasilsiniz
Gun gecmiyor ki yeni fikirler gelmesin sevgiliColorayzn ve B bilinmeyenkullanici
O kiyasiya kapismaya bende varimmmmmmmmmm hemde bayram oncesi yansinnnn yaglarrrr gitsin kilolaaarrr
Yada bir hafta yapalim ikinci hafta baska workout buluruz kol uzerine mesela :)Ne pis danalarsiniz anamizi aglatacaksiniz ay cok heyecanli o program ama varya saglam yani hee bi hafta normal bi hafta tekrar yapilabilir
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Bana uyar kaptanim bu hafta regl olacağım zaten bayram öncesi kilo gitmez belki ama spor ile sıkılaşirim biraz cirkefim de özledim kapisiriz biraz onunlaBir kac kisi kaldi.onlar da fikrini soylesin ona gore uygulucaz canim. Program yapalim dedik biz bilinmeyen kuzuyla haftalik workout programı memnun kalirsak dahada uzabiliriz diye dusunduk.hem sikilasip hemde kilo veririz diye katilmak istermisin rakip olarakta istedigini sec. Farketmez siz yine buyuk ihtimalMydestinyy ile olursunuz gibi bilmiyorum tabi yinede :)
Anladim baciBiz gizemle ikimiz dusunduk kiz gruba baski yok :) hani hareket dedi white diye onu soylemis katilmak isteyen tabiki katilabilir :)
Spor + workout programı:)
Bak smykmy da varBana uyar kaptanim bu hafta regl olacağım zaten bayram öncesi kilo gitmez belki ama spor ile sıkılaşirim biraz cirkefim de özledim kapisiriz biraz onunla
PekiyisiAnladim baci
Bana uyar spor spor diye ölüyorum bu ara kilo gitmiyor ama sıkı sıkılaşiyorum buda bişey bı hafta yapamadım biliyorsun hastalık bu hafta sıkı tutuyorum ama çok pis ödem yapiyorYada bir hafta yapalim ikinci hafta baska workout buluruz kol uzerine mesela :)
Yapar yapar bende hafif var odem.hissediyorum zaten bacaklarim falan fazla gelir regl dönemine yakin ki oldum olacagim neredeyseBana uyar spor spor diye ölüyorum bu ara kilo gitmiyor ama sıkı sıkılaşiyorum buda bişey bı hafta yapamadım biliyorsun hastalık bu hafta sıkı tutuyorum ama çok pis ödem yapiyor
Oda bizden olsun ilzanim da kabul ederse üçlü yaparız tabi kimyacı bizden çok verir de olsun yiyelim biraz da onun kiloları hızlı versin motive olsun kimyacı da kabul ederse
Sen neden üzüyorsun ki kendini gerek yok kalmak isteyen kalır gitmek isteyen gider kural belli şart belli ben iki çocukla spor yapmak için neler yapıyorum spor salonunda spor yapar evet belki kiloda verir modu düşünce takılınca spor salonumu motive edecek boşver burası gönüllüluk işi ben sana başta neler ettim hatırla vaz mi geçtin yoo tam aksine daha da asildin diyetesmykmy Whiteblacklife kızlar bizde hırs çok da işte milletten tepki almamak için şu an kendimizi geri çektik. Dünden dolayı gerçekten Üzgünüz bu yüzden böyleyiz. Ama çirkeflik ve rakiplik derseniz hepimiz birini alıp yapabiliriz ya da biz eşleştirelim nasjl derseniz uyar bize. Bu programı yapalım isterseniz ama squat ları ağırlıkla çalışmak faydanıza olacaktır :)
Pis ilzanimoColor benim bu hafta kızlarona sormadım bunu ama Whiteblacklife senin ilzan çok fena bir şey oldu haberin olsun milleti kötü etkiliyor makarna ye kek ye bir şey olmaz hakkındır diye
Yapar cirkefim en çok kiloyu o verecek ya ahh bilmezsiniz siz onuColor benim bu hafta kızlarona sormadım bunu ama Whiteblacklife senin ilzan çok fena bir şey oldu haberin olsun milleti kötü etkiliyor makarna ye kek ye bir şey olmaz hakkındır diye
Kiymali makarna ve pilatesss en sevdiklerimdennn"Menumu geciyorum "diyeyim bende bi kez
8 _bir tane kuru kayisi
10_1 kupa limonlu yesil cay
1haslanmis ymrta
1 domates
5 dlm peynir
12_1 tane armut
14_1 kase domates corbasi
1koca kase patlicanli(2patlican) makarnali(2 kasik) yogurt
(Kizima kiymali makarna yapmistim dedim bunu yiyecegime biseler yapmaliyim bunu yaptim )
16 _1 adet yemyesil eksi elma
Bir dal uzum
18_1 kase domates corbasi (yarim dilim cavdar ekmegiyle)
Su :2 lt
Spor:15 dk yuruyus ve simdi 15 dk pilates yapicam
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?