- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sahibine çekmişYapar o daha atletik neler yapıyor neler
Oooo rakibi değilim ya nasıl iltifatlarSahibine çekmiş
Miras gibi desene 6 yillikah keskem keskem keskem ama adim gibi biliyorum spor yapmadan olmuyor senin vucudun boyle dedigine gore yapmadan gidiyo hee:)
ay kaptanim o 6 yillik falan kagit perisan onu duzenlemem lazim sonra paylasayim he olur mu ama cok komik ya rezil olurum ben kendim anladigim gibi cizmisim iste
Sen bana 45i yaparken sor annem eminim ağlamıştır ama yaptımB bilinmeyenkullanici wall sit 20sec ile.başlayalım bence ne 45i 20ye bile zor dayandim.her yanim.titredi
Yapamadım daha fazla dedim ya sabah köpeği. Kaldırarak squat yaptım diye kendime gelemedim daha yoksa bugün için hedef büyüKTÜ
Tşk ederim cnm kızım bugun biraz ateşli hatunlar boş kalınca okuyup kuralları tanıtırım kendimiVar mi boyle cagiran kaptan yaa canimmm diyo
Bugun basladik kuzu yuzune :)Kızlar egzersizlere bugün mu başlıyoruz ?
Gecmis olsun cok :/Tşk ederim cnm kızım bugun biraz ateşli hatunlar boş kalınca okuyup kuralları tanıtırım kendimi
Sitt ups dışında hepsini yaptım ama onda belden bı catirti sesi geldi tirstim 7 biraktimBugun basladik kuzu yuzune :)
Gecmis olsun cok :/
Bekliyoruz :)
Aham bı bebisli daha gel canım gelTşk ederim cnm kızım bugun biraz ateşli hatunlar boş kalınca okuyup kuralları tanıtırım kendimi
Zorlama olmuyorsa 45sec wall siti yaptin miSitt ups dışında hepsini yaptım ama onda belden bı catirti sesi geldi tirstim 7 biraktim
Ben onu sırtıma yastık koyup yaptım benim sırt sıkıntılı canım yanıyor öyle hareketlerde şu an olduğu gibiSitt ups dışında hepsini yaptım ama onda belden bı catirti sesi geldi tirstim 7 biraktim
Çok geçmiş olsun ciddi bir şey yoktur inşallahTşk ederim cnm kızım bugun biraz ateşli hatunlar boş kalınca okuyup kuralları tanıtırım kendimi
Onu yaptım 35 de titredi bacaklar ama tinlamadim ipten dolayı benim bacaklar sıkıZorlama olmuyorsa 45sec wall siti yaptin mi
Bende iki adet fıtık mevcut ondan korkuyorum bı tutuldum mu tuvalete gidemiyorumBen onu sırtıma yastık koyup yaptım benim sırt sıkıntılı canım yanıyor öyle hareketlerde şu an olduğu gibi
Çok geçmiş olsun ciddi bir şey yoktur inşallah
Bugun basladik kuzu yuzune :)
Bacakları fena titretiyorda ama en zoru sit ups bence:) bende yaptım canım
15 squat
30 plank
25 crunches
10 jumping
25 lunges
45 wall sit te takildim 15 yaptım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?