- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sen şu sporu gece yapma canım ödem ödem diye söylüyorsun en güzel ya sabah akşamda 16 19 arası ymisHarikasınnnn bugün bacaklar öyle kötü ki yürüyüşten geldim şimdi sünnetli gibi yürüdüm yarın yapacağım mutlaka ama belki bakarsın bu gece yaparım emeğine sağlık canım benim
Sabah günün hareketlerini ve squat ın bir kısmını 1 saat de yürüyüş yaptım öğlen ceset gibiyim anca squat ip ve 30 gün fit ve yürüyüş yapabilirim akşam yine yürüyüş biliyorsun gece kalıyor banaSen şu sporu gece yapma canım ödem ödem diye söylüyorsun en güzel ya sabah akşamda 16 19 arası ymis
Karın hareketlerini n çoğu pilates olarak geçiyor canım illaki yapiyorsundur ama beni sıkıyor yaparken ben ekşin insaniyim anlasilanBen meğer pilates zaten yapıyormuşum ya
Bacak hareketi de çok var orda ya bacakla ilgili olan her şeyi mecbur yapıyorum sıkıcı da olsa vallaKarın hareketlerini n çoğu pilates olarak geçiyor canım illaki yapiyorsundur ama beni sıkıyor yaparken ben ekşin insaniyim anlasilan
Tempolu yürüme yavaş yavaş kasların dinlensin gün içinde güzel spor yapıyorsun zaten protein az alıyorsun sen kaslarını yakmaSabah günün hareketlerini ve squat ın bir kısmını 1 saat de yürüyüş yaptım öğlen ceset gibiyim anca squat ip ve 30 gün fit ve yürüyüş yapabilirim akşam yine yürüyüş biliyorsun gece kalıyor bana
Elimden geldiğince bacak hareketi yapmıyorum yinede 88 84 düşmüş totom sinir oldumBacak hareketi de çok var orda ya bacakla ilgili olan her şeyi mecbur yapıyorum sıkıcı da olsa vallaama bugün köpeği kaldırıp yapmak iyi gelmedi bana felç geçiriyor bacaklar
Yokkk son 3 gündür besin dengemde protein 70 gr a dayanıyor nerdeyse çok iyi alıyorum artık kızıyoesunuz ama özellikle karabuğday yediğim gün acayip protein yüklemişim. Bugün az kcal olsun diye tek yumurtadan hwp omlet yapıyordum 2ye çıkardım yakında 2 beyaz 1 sarı şekline geçeceğim inşallahTempolu yürüme yavaş yavaş kasların dinlensin gün içinde güzel spor yapıyorsun zaten protein az alıyorsun sen kaslarını yakma
88 84 ne oluyor 2 sayı birden ?Elimden geldiğince bacak hareketi yapmıyorum yinede 88 84 düşmüş totom sinir oldum
Katkim olmasi beni cok mutlu etti gule gule kullanin :)Harikasınnnn bugün bacaklar öyle kötü ki yürüyüşten geldim şimdi sünnetli gibi yürüdüm yarın yapacağım mutlaka ama belki bakarsın bu gece yaparım emeğine sağlık canım benim
hareketleri anlayabildin mi cok net degil anlayamadiginiz yer varsa sayisininsoyleyin canlarimBen meğer pilates zaten yapıyormuşum ya
Kuzum yok bildim hepsini ama böyle sıralı olması harika oldu video izlemekten hiç haz almıyorum bunu yapıcam favorilere aldım çok çok teşekkür ederimKatkim olmasi beni cok mutlu etti gule gule kullanin :)
hareketleri anlayabildin mi cok net degil anlayamadiginiz yer varsa sayisininsoyleyin canlarim
Afiyetler olsunnnn :)))Kızlar sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
Kk peynir
Salatalık birtane
1 kase menemen
Öğle
Resim atıyorum
Aksam
Sütlü az şekerli turk kahvesi
Su 2lt 2 bardak yeşilçay
Egzersiz bugünün egzersizleri
30 dk tempolu yürüyüş
Kalori 771
Kuzum yok bildim hepsini ama böyle sıralı olması harika oldu video izlemekten hiç haz almıyorum bunu yapıcam favorilere aldım çok çok teşekkür ederim
Afiyetler olsunnnn :)))
88 önceki totom 84 suanki totom88 84 ne oluyor 2 sayı birden ?
Sen bide streç e laf etBelim 97den 90a inmiş hatta 89a göz kırpıyorr :))
İnsan o kadar yuzermi hiç demiyorsun Firdevs e yazık diyeKızlar iyi akşamlar yorgun ve mutsuzum dönüyorum tatil bitti 1 güncük yetmiyor insana ama çok yoruldum sayfaları okuyamadım Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Sabah
Dukan Krep 2 yumurta peynir
Öğlen
Haşlama tavuk
Akşam
Haşlama tavuk biraz salata
Su 2 lt
Spor sabah 10dan akşam 6 ya kadar bol bol yüzmeeee
Valla abla streç canıma tak etti 3 gündür yapmıyorum dışarı çıkıyorum yenin ederim paçamdan ter akıyor canıma tak etti artıkSen bide streç e laf et
Amannn ablam amannnn zayıflamak sana en büyük ödül olacak o sufleyi yersen ne değişecek gece pişman uyuyacaksın. Değer mi ? Tadını biliyorsun sonuçta. Aman diyim harika gidiyorsun bozma gidişatınj yazık etme kendineKızlar sufle yapıyorum cocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?