Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harikasınnnn bugün bacaklar öyle kötü ki yürüyüşten geldim şimdi sünnetli gibi yürüdüm yarın yapacağım mutlaka ama belki bakarsın bu gece yaparım emeğine sağlık canım benim
Sen şu sporu gece yapma canım ödem ödem diye söylüyorsun en güzel ya sabah akşamda 16 19 arası ymis

Sen şu sporu gece yapma canım ödem ödem diye söylüyorsun en güzel ya sabah akşamda 16 19 arası ymis
Sabah günün hareketlerini ve squat ın bir kısmını 1 saat de yürüyüş yaptım öğlen ceset gibiyim anca squat ip ve 30 gün fit ve yürüyüş yapabilirim akşam yine yürüyüş biliyorsun gece kalıyor bana

Karın hareketlerini n çoğu pilates olarak geçiyor canım illaki yapiyorsundur ama beni sıkıyor yaparken ben ekşin insaniyim anlasilan
Bacak hareketi de çok var orda ya bacakla ilgili olan her şeyi mecbur yapıyorum sıkıcı da olsa valla ama bugün köpeği kaldırıp yapmak iyi gelmedi bana felç geçiriyor bacaklar

Tempolu yürüme yavaş yavaş kasların dinlensin gün içinde güzel spor yapıyorsun zaten protein az alıyorsun sen kaslarını yakma

Bacak hareketi de çok var orda ya bacakla ilgili olan her şeyi mecbur yapıyorum sıkıcı da olsa valla ama bugün köpeği kaldırıp yapmak iyi gelmedi bana felç geçiriyor bacaklar
Elimden geldiğince bacak hareketi yapmıyorum yinede 88 84 düşmüş totom sinir oldum

Tempolu yürüme yavaş yavaş kasların dinlensin gün içinde güzel spor yapıyorsun zaten protein az alıyorsun sen kaslarını yakma
Yokkk son 3 gündür besin dengemde protein 70 gr a dayanıyor nerdeyse çok iyi alıyorum artık kızıyoesunuz ama özellikle karabuğday yediğim gün acayip protein yüklemişim. Bugün az kcal olsun diye tek yumurtadan hwp omlet yapıyordum 2ye çıkardım yakında 2 beyaz 1 sarı şekline geçeceğim inşallah

Harikasınnnn bugün bacaklar öyle kötü ki yürüyüşten geldim şimdi sünnetli gibi yürüdüm yarın yapacağım mutlaka ama belki bakarsın bu gece yaparım emeğine sağlık canım benim
Katkim olmasi beni cok mutlu etti gule gule kullanin :)
Ben meğer pilates zaten yapıyormuşum ya
hareketleri anlayabildin mi cok net degil anlayamadiginiz yer varsa sayisininsoyleyin canlarim

Kızlar sabah kahvaltım

1 dilim ekmek
Kk peynir
Salatalık birtane
1 kase menemen

Öğle
Resim atıyorum ( mantar sote , yeşil fasulye ,yoğurt )

Aksam
Sütlü az şekerli turk kahvesi

Su 2lt 2 bardak yeşilçay
Egzersiz bugünün egzersizleri
30 dk tempolu yürüyüş
Kalori 771

Eklentiler

• P_20170820_163147.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 24
Katkim olmasi beni cok mutlu etti gule gule kullanin :)
hareketleri anlayabildin mi cok net degil anlayamadiginiz yer varsa sayisininsoyleyin canlarim
Kuzum yok bildim hepsini ama böyle sıralı olması harika oldu video izlemekten hiç haz almıyorum bunu yapıcam favorilere aldım çok çok teşekkür ederim

Afiyetler olsunnnn :)))

Kızlar iyi akşamlar yorgun ve mutsuzum dönüyorum tatil bitti 1 güncük yetmiyor insana ama çok yoruldum sayfaları okuyamadım Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Colorayzn B bilinmeyenkullanici

Sabah
Dukan Krep 2 yumurta peynir

Öğlen
Haşlama tavuk

Akşam
Haşlama tavuk biraz salata
Su 2 lt
Spor sabah 10dan akşam 6 ya kadar bol bol yüzmeeee

İnsan o kadar yuzermi hiç demiyorsun Firdevs e yazık diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…