Ewet bende boyle daha rahat yapiyorum ne demek canim kilolar gitsin yeterkiKuzum yok bildim hepsini ama böyle sıralı olması harika oldu video izlemekten hiç haz almıyorum bunu yapıcam favorilere aldım çok çok teşekkür ederim
Afiyetler olsunnnn :)))
Azcik yedim dayanamadımAmannn ablam amannnn zayıflamak sana en büyük ödül olacak o sufleyi yersen ne değişecek gece pişman uyuyacaksın. Değer mi ? Tadını biliyorsun sonuçta. Aman diyim harika gidiyorsun bozma gidişatınj yazık etme kendine
Ne yazık kız aİnsan o kadar yuzermi hiç demiyorsun Firdevs e yazık diye
ne yazık kız acırsam acınacak hale gelirimİnsan o kadar yuzermi hiç demiyorsun Firdevs e yazık diye
1 ısırık filansa canın sağolsunAzcik yedim dayanamadım
Menümu yazicam sütlü neskafe yapiyim bı
Aysegulcum sknti yok idare ederiz.bu sali mi gelecek telefonunbugun menum
sabah
sucuklu yumurta
1 sigra böregi
peynir
aksam
dürümdöner
ayran
spor 40 dk yuruyus
su 2 litre civarı
Tamam canım sorun değil :) Teşekkürler haber verdiğin içinColorayzn B bilinmeyenkullanici haber veremedim kusura bakmayın. Telefonum bozuldu uc gundur telefonum yok telefonum gelene kadar menulerden muaf tutabilir misiniz beni?? En erken salı gelecek telefonum
Yatıcam ya bugün keyifsizim spor da yordu epeyB bilinmeyenkullanici nerdesinnnn gizemmmm
Neden keyifsizsinYatıcam ya bugün keyifsizim spor da yordu epey
aysglkskn canım sucuk sürüm ve sigara böreği hiç olmamış birinden biri olsa amenna
Kullanıcı Adı :syns
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:muhasebe(şimdilik ev hanımı)
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3.5 yaşında ve 8 aylık kızlarım var
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :1.65
Kilonuz:118( yarın net yazarım)
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :üniversiteye 60 la başladım 72 ile bitti işe girdim 80 evlendim 6 sene oldu ben oldum 118 doguma
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık başta olmak üzere istedigini giyinmek rahat hareket etmek eee tabi eşim de yeniden aşık olsa fena olmaz:)))
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı 2 sene kadar önce katılmıştım bide emziren annelere takılıyorum ama sıkmadım kendimi benden bu kadar bayanlar...
Şimdilik iyi canım şükürler olsun tşk ederim :)syns nasil oldu bebisin
Süper vermişsin maşallahHosgeldinnnn :)))
Beraber cok guzel kilolar vericez insallahh ❤
Bende doksan doksan bir ile basladim suab bugun 77.5gum burasi eger uyum saglarsan mukemmel bir platform
Aynen hedefini yakin tutki motivasyonun dusmesin.Verirsin vericeksin arada kacamak olucak diyeceksin yok ben yapamiyorum falan ama eger cidden karar verdiysen bunlari soylesen bile yine kalkip devam ediyosun :)Şimdilik iyi canım şükürler olsun tşk ederim :)
Süper vermişsin maşallah
Ben sürekli alıyordum kilo her gun artı oluyordum emziren annelere katıldım biraz dikkat ettim almam durdu ama spor falan yapmadım geçen haftada spora başladım boğazımı tutmadım bu hafta inşallah ikisini bir arada yaparım ilk hedef iki rakamlara düşmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?