aynen dostummmmAynen siz de öyle işte biz yarın başlayalım diyen dirençsizlerden değiliz bugün dedik bugün başlarızzzz
Bendede var bir cadi ksturkstur pesinden yoruldum inanBen sporsuz gram veremem canım her gun bin adet ip atliyorum üstüne yarım saat pilates yapıyorum üstüne iki çocuk daha biri 5 aylık yemek bulaşık temizlik ütü işte totoma yer görmüyor zaten küçücük göbek maşallah Toto yok hic
aynen amaaaa temize cektim sizler icinnn azcik daha isteyin gondereyimMiras gibi desene 6 yillik
aynen hr yanim agriyoB bilinmeyenkullanici wall sit 20sec ile.başlayalım bence ne 45i 20ye bile zor dayandim.her yanim.titredi
aman dikkaaatttSitt ups dışında hepsini yaptım ama onda belden bı catirti sesi geldi tirstim 7 biraktim
Bacakları fena titretiyorda ama en zoru sit ups bence
aynen ya çok zor :)Cok zor valla
Menü
Sabah
Az yağda yumurta 1 sakatlık yarım domates 2 dilim ekmek
Öğle ve ara meyve
Akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık tavuklu nohut 4 tane yeşil soğan bı bardak ayran
Şu 2 litre
Spor bin adet ip atlama yarım saat
Yarım saat egzersiz
Günün hareketleri
Menum
Kahvalti
Yarim dilim cavdar ekmegi
1haslanmis yumurta
Kk peynir
Iki dilim domates
Ara
Sekersiz turk kahvesi
10gr bitter
Aksam
6yk fasulye
1dilim ekmek
Spor
15 squat
30sn plank
25 Crunch
20sec wall sit
20 butt kicks
5push ups
35 sit ups
25 lunges
10jumping jack
Kizim uyursa 5mil leslie
Su
1.5 lt oldu henuz
4. Takıma gidebilirsin canım. Kaptan yardımcı olur
Canım öncelikle hoşgeldin kaptanımız sporda sana ayrıntı söyler ama birinci sayfada bir form var onu doldurarak başla istersen bizde seni tanıyalım bu sayedemerhabalar bende geldim. çok yoğun çalışıyorum bu nedenle pek spora vaktim kalmıyor. ancak hızlı tempoda düznli yürüyüş yaparım. günde 7-8 km. neler yapmalıyız? ne paylaşmalıyız? çok fazla sayfa var. nereyi okumalıyım walla çözemedim
merhabalar bende geldim. çok yoğun çalışıyorum bu nedenle pek spora vaktim kalmıyor. ancak hızlı tempoda düznli yürüyüş yaparım. günde 7-8 km. neler yapmalıyız? ne paylaşmalıyız? çok fazla sayfa var. nereyi okumalıyım walla çözemedim
Sende az cirkef değilsin sporun gözüne gözüne vurmussun yineaynen dostummmm
Bendede var bir cadi ksturkstur pesinden yoruldum inan
aynen amaaaa temize cektim sizler icinnn azcik daha isteyin gondereyimmiras sonucta
aynen hr yanim agriyo
aman dikkaaattt
Yaptim biraz dinleneyim yapicam yineSende az cirkef değilsin sporun gözüne gözüne vurmussun yine
Canım öncelikle hoşgeldin kaptanımız sporda sana ayrıntı söyler ama birinci sayfada bir form var onu doldurarak başla istersen bizde seni tanıyalım bu sayede
hoşgeldin canım :) ilk sayfayı oku ve orda katilim formu var onu doldurup burda paylaş bizde seni tanıyalım :)
Bı de kimyacı Simay kendinize benzetmeyin diyorlar o bizdenmis zatenYaptim biraz dinleneyim yapicam yinekim cirkef kim ben mi ask olsun canim
Canım burada ağır spor sartimiz yok sadece dengeli ve sağlıklı besleniyoruz yürüyüş yapıyorum demiştin o yeterli paletli gıdalar abur cubur dışında bı de karbonu koşuyoruz o kadar istersen listeye girmez burada motive olursun hamilelik öncesi sana moralde olur bı destiny var oda bebek düşünüyor onun için zayıflıyor sende öğle yapabilirsin tabi ki senin kararinevet okudum anladım ancak sizi yavaşlatmamak adına vazgeciyorum. çünkü gebe kalmaya çalışıyorum 3aydır. bu süreçte çok ağır spor ve diyet yapmam uygun olmaz. sadece dengeli beslenmeye çalışıyorum. hepinize kolay gelsin. umarım sizler istediğiniz kiloya bende sağlıkla bebeğime kavuşurum. sonra sizinleyim
evet okudum anladım ancak sizi yavaşlatmamak adına vazgeciyorum. çünkü gebe kalmaya çalışıyorum 3aydır. bu süreçte çok ağır spor ve diyet yapmam uygun olmaz. sadece dengeli beslenmeye çalışıyorum. hepinize kolay gelsin. umarım sizler istediğiniz kiloya bende sağlıkla bebeğime kavuşurum. sonra sizinleyim
evet okudum anladım ancak sizi yavaşlatmamak adına vazgeciyorum. çünkü gebe kalmaya çalışıyorum 3aydır. bu süreçte çok ağır spor ve diyet yapmam uygun olmaz. sadece dengeli beslenmeye çalışıyorum. hepinize kolay gelsin. umarım sizler istediğiniz kiloya bende sağlıkla bebeğime kavuşurum. sonra sizinleyim
Çok geçmiş olsun telrardan umarım hemencecik iyileşirSağol canım
Bogazda enfeksiyon varmış canım geçer en kısa sürede inşallah
Ooo iyiymiş :))))
Harikasınnnn bugün bacaklar öyle kötü ki yürüyüşten geldim şimdi sünnetli gibi yürüdüm yarın yapacağım mutlaka ama belki bakarsın bu gece yaparım emeğine sağlık canım benim
Ben meğer pilates zaten yapıyormuşum yaYukleyince net cikmadi neden acb
Gün içinde çok önemli değil aşırı ya kacmadigin sürece ama sabah kahvaltısı nda mesela peynirin kalsiyumunu proteini vücut isliyemiyor hamilelikte bile yasak normaldeÇok geçmiş olsun telrardan umarım hemencecik iyileşir
Whiteblacklife tamamdır madem içmeyeyim şimdi iyi ki söyledin kahve içib de geçerli mi bu
smykmy gönder gelsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?