Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen siz de öyle işte biz yarın başlayalım diyen dirençsizlerden değiliz bugün dedik bugün başlarızzzz
aynen dostummmm

Bendede var bir cadi ksturkstur pesinden yoruldum inan
Miras gibi desene 6 yillik
aynen amaaaa temize cektim sizler icinnn azcik daha isteyin gondereyim miras sonucta

B bilinmeyenkullanici wall sit 20sec ile.başlayalım bence ne 45i 20ye bile zor dayandim.her yanim.titredi
aynen hr yanim agriyo

Sitt ups dışında hepsini yaptım ama onda belden bı catirti sesi geldi tirstim 7 biraktim
aman dikkaaattt

Pilates resimleri gondericem kizlar ama lutfen video izlemis olun hareketlerin her birinin ayri yapilcak seyleri var az cok pilates videosu izleyen bilr.nerde nefes alinir nerde verilir boyun nasil tutulur karnin icerde oldugunu bilr bunlari bilmeden direk gonderdigim resim uzerinden hareket yapmayin bi ise yaramaz faydasini gormeniz acisindan bu uyariyi basta yapayim dedim canlar

Bacakları fena titretiyorda ama en zoru sit ups bence

valla oldum ya :)
aynen ya çok zor :)

Güzel olmuş canim :)

Güzel olmuş canım :)

merhabalar bende geldim. çok yoğun çalışıyorum bu nedenle pek spora vaktim kalmıyor. ancak hızlı tempoda düznli yürüyüş yaparım. günde 7-8 km. neler yapmalıyız? ne paylaşmalıyız? çok fazla sayfa var. nereyi okumalıyım walla çözemedim
4. Takıma gidebilirsin canım. Kaptan yardımcı olur

Canım öncelikle hoşgeldin kaptanımız sporda sana ayrıntı söyler ama birinci sayfada bir form var onu doldurarak başla istersen bizde seni tanıyalım bu sayede

hoşgeldin canım :) ilk sayfayı oku ve orda katilim formu var onu doldurup burda paylaş bizde seni tanıyalım :)

aynen dostummmm

Bendede var bir cadi ksturkstur pesinden yoruldum inan
aynen amaaaa temize cektim sizler icinnn azcik daha isteyin gondereyim miras sonucta

aynen hr yanim agriyo

aman dikkaaattt
Sende az cirkef değilsin sporun gözüne gözüne vurmussun yine

Canım öncelikle hoşgeldin kaptanımız sporda sana ayrıntı söyler ama birinci sayfada bir form var onu doldurarak başla istersen bizde seni tanıyalım bu sayede

hoşgeldin canım :) ilk sayfayı oku ve orda katilim formu var onu doldurup burda paylaş bizde seni tanıyalım :)

evet okudum anladım ancak sizi yavaşlatmamak adına vazgeciyorum. çünkü gebe kalmaya çalışıyorum 3aydır. bu süreçte çok ağır spor ve diyet yapmam uygun olmaz. sadece dengeli beslenmeye çalışıyorum. hepinize kolay gelsin. umarım sizler istediğiniz kiloya bende sağlıkla bebeğime kavuşurum. sonra sizinleyim

Canım burada ağır spor sartimiz yok sadece dengeli ve sağlıklı besleniyoruz yürüyüş yapıyorum demiştin o yeterli paletli gıdalar abur cubur dışında bı de karbonu koşuyoruz o kadar istersen listeye girmez burada motive olursun hamilelik öncesi sana moralde olur bı destiny var oda bebek düşünüyor onun için zayıflıyor sende öğle yapabilirsin tabi ki senin kararin

peki canim..Rabbim en yakin zamanda kucağını doldursun ..Hayırlı akşamlar

mesaj tekrarı

Sağol canım

Bogazda enfeksiyon varmış canım geçer en kısa sürede inşallah

Ooo iyiymiş :))))
Çok geçmiş olsun telrardan umarım hemencecik iyileşir

Whiteblacklife tamamdır madem içmeyeyim şimdi iyi ki söyledin kahve içib de geçerli mi bu

smykmy gönder gelsinnnn

Çok geçmiş olsun telrardan umarım hemencecik iyileşir

Whiteblacklife tamamdır madem içmeyeyim şimdi iyi ki söyledin kahve içib de geçerli mi bu

smykmy gönder gelsinnnn
Gün içinde çok önemli değil aşırı ya kacmadigin sürece ama sabah kahvaltısı nda mesela peynirin kalsiyumunu proteini vücut isliyemiyor hamilelikte bile yasak normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…