Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldin canım sağlıklı bir şekilde veririz kiloları inşallah.

Canım nasıl yanlış çalıştın da şiştin. Ben de türlü türlü sporlar yapıyorum korktum şimdi.

Canım nasıl yanlış çalıştın da şiştin. Ben de türlü türlü sporlar yapıyorum korktum şimdi.
Vallahi ne yaptim erkeklerin kullandığı butun seyleri kullandim diyebilirim.bende anlamadim ama sistim yememe de dikkatetmeme ragmen suan dogeu yoldaim ama :)

Tesekkurler simdi yapmam gereken nedir haftalık kilo ölçümü yapip yaziyormuyuz? boyum 162 suan ki kilom 106
1. Sayfada kurallar yazıyor canım. Bir de katılım formu var onu doldur şimdilik. Diğer ayrıntıları kaptan gelince yazar.

Sonrasında dünyaları verseler yemiyoruz sağlıklı besleniyoruz olay bitiyor

Vallahi ne yaptim erkeklerin kullandığı butun seyleri kullandim diyebilirim.bende anlamadim ama sistim yememe de dikkatetmeme ragmen suan dogeu yoldaim ama :)
Hımmm çok ilginç.. Şimdi ne yapıyorsun spor olarak . Bir de valla sen tam benim istediğim üyeleri kaptın haa inşallah bol paylaşım yaparlar ... 80 ustu etiket yapması kolay. :):)

Hımmm çok ilginç.. Şimdi ne yapıyorsun spor olarak . Bir de valla sen tam benim istediğim üyeleri kaptın haa inşallah bol paylaşım yaparlar ... 80 ustu etiket yapması kolay. :):)

Ayyy yeterlii kaptanim cok teşekkürler umarim kalici olurlar olmazlarsa siraya girerim tekrar :))
Simdi ne yapıyorum leslie yapıyorum workout programı na basladik arkadaslarla am.pilatese de baslicam yakin zamanda

Ayyy yeterlii kaptanim cok teşekkürler umarim kalici olurlar olmazlarsa siraya girerim tekrar :))
Simdi ne yapıyorum leslie yapıyorum workout programı na basladik arkadaslarla am.pilatese de baslicam yakin zamanda
Anladım canım kolay gelsin size. Plates çok sıkıcı geliyor bana puff pufff al ver al ver 2 kişi daha alsaydın yeter mi emin misin.

Kullanıcı Adı : missagor
İsim (İsteğe Bağlı ):ayşe
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :31
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:0
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :170
Kilonuz:61.1 (diyetisyen tartisi) 62.2 (evde)
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz :tekrarlayan gebelik kayıpları
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Yeniden hamile kaldıgımda kortizon kullanacağım önlem amaçli
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır

Hoşgeldiniz yeni arkadaşlar

Hızlı hızlı yazayım menümu film açtık kocisimle :)

Sabah haşlanmış yumurta peynir çay
1 dilim ekmek
Öğle yoğurt yulaf ezmesi pulbiber nane
Ara 2 ceviz Türk kahvesi
Akşam
Az kurufasulye salata karpuz 2 kaşık pilav
Gece küçük fincan sufle
1 sütlü neskafe
3 kupa mate çayı içtim
İnşallah çok artı çıkmaz sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…