Hoşgeldin canım sağlıklı bir şekilde veririz kiloları inşallah.Kullanıcı Adı :syns
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:muhasebe(şimdilik ev hanımı)
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:3.5 yaşında ve 8 aylık kızlarım var
Yaşadığınız şehir:kayseri
Boyunuz :1.65
Kilonuz:118( yarın net yazarım)
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz :üniversiteye 60 la başladım 72 ile bitti işe girdim 80 evlendim 6 sene oldu ben oldum 118 doguma
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık başta olmak üzere istedigini giyinmek rahat hareket etmek eee tabi eşim de yeniden aşık olsa fena olmaz:)))
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı 2 sene kadar önce katılmıştım bide emziren annelere takılıyorum ama sıkmadım kendimi benden bu kadar bayanlar...
Canım nasıl yanlış çalıştın da şiştin. Ben de türlü türlü sporlar yapıyorum korktum şimdi.Aynen hedefini yakin tutki motivasyonun dusmesin.Verirsin vericeksin arada kacamak olucak diyeceksin yok ben yapamiyorum falan ama eger cidden karar verdiysen bunlari soylesen bile yine kalkip devam ediyosun :)
Bende kendimi.bildim bileli kiloluyum ilkokul5te 75 kilo idim liseye kadar lisede 80 kg oldum arttim sonra lise ikide 70e dustum sonra oss stresinden 98e kadar ciktim . Unide 82ye dustum dugun zamani zayiflamak.icin spora yazldim yanlis calistigim icin sisti vucudum 82 ile basladim 87 ile gelin oldum.83 ile hamile kaldım 96ile doguma girdim dogum sonrasi 86ya dustum.sonra nasilsa emzieiyorum dedim.yedim yedim 91 oldumnasil hikayem
Tesekkurler simdi yapmam gereken nedir haftalık kilo ölçümü yapip yaziyormuyuz?Oburella burdayız canım gel.
Vallahi ne yaptim erkeklerin kullandığı butun seyleri kullandim diyebilirim.bende anlamadim ama sistim yememe de dikkatetmeme ragmen suan dogeu yoldaim ama :)Canım nasıl yanlış çalıştın da şiştin. Ben de türlü türlü sporlar yapıyorum korktum şimdi.
1. Sayfada kurallar yazıyor canım. Bir de katılım formu var onu doldur şimdilik. Diğer ayrıntıları kaptan gelince yazar.Tesekkurler simdi yapmam gereken nedir haftalık kilo ölçümü yapip yaziyormuyuz?boyum 162 suan ki kilom 106
Neyapman gerekiyor ilk sayfayi oku tatlim katilim formunu doldur: )))Tesekkurler simdi yapmam gereken nedir haftalık kilo ölçümü yapip yaziyormuyuz?boyum 162 suan ki kilom 106
Sagolun anka kaptanimmm :))1. Sayfada kurallar yazıyor canım. Bir de katılım formu var onu doldur şimdilik. Diğer ayrıntıları kaptan gelince yazar.
Sonrasında dünyaları verseler yemiyoruz sağlıklı besleniyoruz olay bitiyor
Iyi uykular kuzuumm ❤Vardım evime bir kahve içer ben yatar
Hımmm çok ilginç.. Şimdi ne yapıyorsun spor olarak . Bir de valla sen tam benim istediğim üyeleri kaptın haa inşallah bol paylaşım yaparlar ... 80 ustu etiket yapması kolay. :):)Vallahi ne yaptim erkeklerin kullandığı butun seyleri kullandim diyebilirim.bende anlamadim ama sistim yememe de dikkatetmeme ragmen suan dogeu yoldaim ama :)
Uyudun sandım da dükkan kapalı diye donmesin dedimdi. AçıkmışSagolun anka kaptanimmm :))
Hımmm çok ilginç.. Şimdi ne yapıyorsun spor olarak . Bir de valla sen tam benim istediğim üyeleri kaptın haa inşallah bol paylaşım yaparlar ... 80 ustu etiket yapması kolay. :):)
Ayyy yeterlii kaptanim cok teşekkürler umarim kalici olurlar olmazlarsa siraya girerim tekrar :))missagor burdayız canım.
Zamanla hakim olursun canim :)Katılım formunu buraya mı dolduruyoruz. Benim kafa bi milyon oldu kuralları okurken
Hosbuldum canim.Zamanla hakim olursun canim :)
Evet copy paste edip buraya tasi cevaplarını karsisina yaz .hosgeldin bu arada :)
Anladım canım kolay gelsin size. Plates çok sıkıcı geliyor bana puff pufff al ver al verAyyy yeterlii kaptanim cok teşekkürler umarim kalici olurlar olmazlarsa siraya girerim tekrar :))
Simdi ne yapıyorum leslie yapıyorum workout programı na basladik arkadaslarla am.pilatese de baslicam yakin zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?