- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
O benim klasik sporum canım her gün yapıyorum cardiyo olduğu içinMikrop bin ip ne
tamam canim yarin listeme bak tamam mi
he kiz bunlar beni yicek walladaha saglam gelmem lazim
Burdayım canım ne yazacağımı şaşırdım bugün Spor yapmadım bağa gittim kaçamak olarak kahvenin yanında 1 tanecik minicik çikolata yedim. 4 litre su içtim ordan oraya kosusturdum.Nerde bu Yeni üyeler çıksınlar piyasaya
1 kase yoğurda 1 çay kaşığı tarçın 7-8 tane üzüm at ye canım çok lezzetli bi tatlı oluyor. Ya da cia li puding çok lezzetli tarifi internette bulanilirsinSelam kızlar Bursali kim merak ettim :)
Nasıl canım tatlı istiyor resmen gözümün önünden geçiyor
Adet öncesi sendromu
Menüm
Sabah bir dilim ekmek peynir çay zeytin
Öğle ayran az makarna
Ara kahve 2 ceviz
Akşam mercimek çorbası karpuz
Bir kahve daha
Tatlı olsa hayır demezdim şimdi
Neden küçülen rakamlar hoşuna gitmiyo mu şampiyon :)Ya ne dicem bu daralma tablosuna ekleme yapsak ya toplam verilen kiloyu da yazsakColorayzn
İstediğin zaman başlayabilirsin canım hayırdır neyin varColorayzn merhaba tatlim bu hafta sağlık konusun da sıkıntılarım var diğer pazartesi baslama sansim var mi?
Neden uymadı Justin biberim kilomu aldırdıBenim hedef 55 şuanColorayzn kilom tartilmadim bu ara en son 68 'di ama aldim hissediyorum, bu kiloya 79 dan dustum 8ay da yaklaşık , İnsülin direncim var ve pco hastasıyım yani tez alıp zor veriyorum, bu durum da olup hangi diyetle zayıflama kontröllü yapılır bilmiyorum, diyetisyenin verdiği liste şuan güncel olarak bana uymadı bu arada...
Gider inşallah kuzum buralardan ol hirslaniyr insann :)Kendime güvenimi kaybetmeye başlamıştım ama şuan cidden motive oldum bayrama kadar 1 beden er hadi inş
Bebisim annemler var yengemle elbise bakmaya çıktık bugün tüm gün akşamda ayrı gittim baktım böylece falanKaptandan yok bu akşam pazartesi sendromu yaşıyor millet
Neden ne yazacagini bilemedin diyetlik bir gün değilmiydi :)Burdayım canım ne yazacağımı şaşırdım bugün Spor yapmadım bağa gittim kaçamak olarak kahvenin yanında 1 tanecik minicik çikolata yedim. 4 litre su içtim ordan oraya kosusturdum.
Yada süte at o tarçın çok az bal bağırsak dostu :)1 kase yoğurda 1 çay kaşığı tarçın 7-8 tane üzüm at ye canım çok lezzetli bi tatlı oluyor. Ya da cia li puding çok lezzetli tarifi internette bulanilirsin
Uymamasi cok fena hasimsizlik yapti anlam veremedim baska bir tane deniyeceğim canim bakalim randevum var canim 3gündür kalbim devamli ve cok asiri hizli atiyor sol kolum da kasilma yapti bugün az düzelme var insallah düsündüğümüz olmaz.Bu arada tesekkür ederim canimNeden küçülen rakamlar hoşuna gitmiyo mu şampiyon :)
İstediğin zaman başlayabilirsin canım hayırdır neyin var
Neden uymadı Justin biberim kilomu aldırdı
Gider inşallah kuzum buralardan ol hirslaniyr insann :)
Bebisim annemler var yengemle elbise bakmaya çıktık bugün tüm gün akşamda ayrı gittim baktım böylece falan
Neden ne yazacagini bilemedin diyetlik bir gün değilmiydi :)
Geçmiş olsun kuzum gördüm bahsettiğini umarım oyle birsey çıknaz ne zaman belli olacak ne olduğu önemli önemsiz miUymamasi cok fena hasimsizlik yapti anlam veremedim baska bir tane deniyeceğim canim bakalim randevum var canim 3gündür kalbim devamli ve cok asiri hizli atiyor sol kolum da kasilma yapti bugün az düzelme var insallah düsündüğümüz olmaz.Bu arada tesekkür ederim canim
İyi geceler aselcimİyi geceler kzlar yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler
Bu hafta bitmeden canim ayrintili olarak bilmiyorum haberlesiriz.Geçmiş olsun kuzum gördüm bahsettiğini umarım oyle birsey çıknaz ne zaman belli olacak ne olduğu önemli önemsiz mi
Naslsn sabah tartlmayi unuttum sonrasinda bildirim yapmadm unuttugum icin afedersinizİyi geceler aselcim
Hatırladım kusura bakma okadar yorgunumki :)Eki Görüntüle 2036450
Dün gece bugün ne yiyeceğimi liste olarak atmıştım minik bi çikolata dışında harfiyen uydum, bi de tablolar çok karışık geldi benim adım yok hiçbirinde deneme süresindeyim sanırım. Yarın ki listemi de atayım belki ne yesem diye düşünenlere fikir olur
Tamam canim haberlerini bekliyorum ❤Bu hafta bitmeden canim ayrintili olarak bilmiyorum haberlesiriz.
Neyseki cuma degil:)Naslsn sabah tartlmayi unuttum sonrasinda bildirim yapmadm unuttugum icin afedersiniz
:)Neyseki cuma degil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?