Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 kase yoğurda 1 çay kaşığı tarçın 7-8 tane üzüm at ye canım çok lezzetli bi tatlı oluyor. Ya da cia li puding çok lezzetli tarifi internette bulanilirsin

Ya ne dicem bu daralma tablosuna ekleme yapsak ya toplam verilen kiloyu da yazsak Colorayzn
Neden küçülen rakamlar hoşuna gitmiyo mu şampiyon :)
Colorayzn merhaba tatlim bu hafta sağlık konusun da sıkıntılarım var diğer pazartesi baslama sansim var mi?
İstediğin zaman başlayabilirsin canım hayırdır neyin var
Neden uymadı Justin biberim kilomu aldırdı
Kendime güvenimi kaybetmeye başlamıştım ama şuan cidden motive oldum bayrama kadar 1 beden er hadi inş
Gider inşallah kuzum buralardan ol hirslaniyr insann :)
Kaptandan yok bu akşam pazartesi sendromu yaşıyor millet
Bebisim annemler var yengemle elbise bakmaya çıktık bugün tüm gün akşamda ayrı gittim baktım böylece falan
Burdayım canım ne yazacağımı şaşırdım bugün Spor yapmadım bağa gittim kaçamak olarak kahvenin yanında 1 tanecik minicik çikolata yedim. 4 litre su içtim ordan oraya kosusturdum.
Neden ne yazacagini bilemedin diyetlik bir gün değilmiydi :)

Uymamasi cok fena hasimsizlik yapti anlam veremedim baska bir tane deniyeceğim canim bakalim randevum var canim 3gündür kalbim devamli ve cok asiri hizli atiyor sol kolum da kasilma yapti bugün az düzelme var insallah düsündüğümüz olmaz.Bu arada tesekkür ederim canim

Geçmiş olsun kuzum gördüm bahsettiğini umarım oyle birsey çıknaz ne zaman belli olacak ne olduğu önemli önemsiz mi

Dünkü menüm
Sabah yok
Öğle
Sandiviç beyaz peynir domates biberli (beyaz ekmekli )
Bir bardak limonata
Ara
Iki top vanilyali dondurma
Aksam
Türlü 4 kasik 1kase yogurt limonlu pul biberli
Gün icinde 1bucuk lt su yarm saat bisikletle gezmek yarm saatte bisikleti gezdirerek

[QUOTE="Colorayzn, post: 52549899, member: 630301"

Neden ne yazacagini bilemedin diyetlik bir gün değilmiydi :)[/QUOTE]
Dün gece bugün ne yiyeceğimi liste olarak atmıştım minik bi çikolata dışında harfiyen uydum, bi de tablolar çok karışık geldi benim adım yok hiçbirinde deneme süresindeyim sanırım. Yarın ki listemi de atayım belki ne yesem diye düşünenlere fikir olur

Bugün
Sabah
Bir fincan yesil cay limonlu
Bir haslanms yumurta
Salatalk domates biber maydanoz
Beyaz peynir zeytin bal
Bir dilim kepek ekmek
Ögle
Biber dolmasi iki kück
Iki dilim karpuz bir bardak ayran
Ara soda
Aksam
4kask acik sarma
Bir kase kemik suyuna corba
Salata
Sabah bir saat yürüys 3 lt su(ana öğnlerden yarm saat önce ve sonra 500ml şise yada 2.5 3 bardak su iciince gn icinde dengelenmis oluyo su icimi)

Hatırladım kusura bakma okadar yorgunumki :)
Listeye adini ekleyecek B bilinmeyenkullanici ,diger listede de cuma gunu adini gorursun kuzum :)
Sen ozaman soyle yap gun u kapattigin an menu paylasiyoruz sende gun bitiminde atarsin bu listeleri gozden kacmamis olur ne dersin:)

Bu hafta bitmeden canim ayrintili olarak bilmiyorum haberlesiriz.
Tamam canim haberlerini bekliyorum ❤

Naslsn sabah tartlmayi unuttum sonrasinda bildirim yapmadm unuttugum icin afedersiniz
Neyseki cuma degil:)

Bide ben carsamba yola ckcam persembede yol yorgunu olcam yani iki gün spor yapamam bide yolda geciştrmelik seyler olur cumaya eksilerle gelirimde inşllah özet olarak:)iki gnluk yapamayacağm sporlarn cezalarini persembe aksam olmadi cumaya yaparm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…