- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
günaydınlar herkeseeeeee
Gunaydın
Günaydın kızlar
Günaydın arkadaşlar
Günaydın kızlar bugün Spor adına güzel bi adım atacağım , kuzenim kayserinin sayılı bayan spor hocalarından yıllardır davet eder seanslarına ama ben pek üşengeçtim, sizin spor planlarınızı görünce gaza geldim bugün kahveye davet ettim bakalım güzel bi program hazırlamayı amaçlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı.
Harika elinin altında mükemmel bir fırsat var :) gerçekten çok özendim özel olmazsa senin için hazırladığı programı paylaşır mısın bizimle ama özel olursa alınmayız :)
isimsiz965 alışırsın canım ben bugün bir nefeste yaptım hepsini
Program dan bizde isterizGünaydın kızlar bugün Spor adına güzel bi adım atacağım , kuzenim kayserinin sayılı bayan spor hocalarından yıllardır davet eder seanslarına ama ben pek üşengeçtim, sizin spor planlarınızı görünce gaza geldim bugün kahveye davet ettim bakalım güzel bi program hazırlamayı amaçlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı.
Doydum doydumm :)güzle olmuş canım :) sporunda çok güzel
güzel olmuş canım =)
güzel olmuş canım ama biraz az gibi doydun mu
canım aksam kokoreç yazmissin ama ne kadar yedin
sen onlara bakma canım herkes bis konusuyor
maşallah canım :)
hoşgeldin canım :) dilediğin kiloya ulaşırsın inşAllah
canım makarna var ama az demissin sorun yok o zaman :) bitter ye canım :) birde spor ve su miktarın yok
dondurma var ama bence masum bu tatlı :)
güzel olmuş canım :)
Tatlim menunu gun sonunda toplu olarak paylasabilirmisin :)İyi geceler kızlar sabah vermiştim menümü. Akşam da yoğurt yedim sadece keten tohumu ve chia ekledim üstüne biraz da uzum yedim
Allahtan spora gidiyorum yoksa hızınıza yetişemezmişim fazladan 100 ip atladım
3 lt su içtim
1 lt de soda yeşil çay limon karışımı içtim
Akşama kadar da temizlik yaptım buda spor sayılsın otur kalk terledim epey:)))
Günaydın kızlar bugün Spor adına güzel bi adım atacağım , kuzenim kayserinin sayılı bayan spor hocalarından yıllardır davet eder seanslarına ama ben pek üşengeçtim, sizin spor planlarınızı görünce gaza geldim bugün kahveye davet ettim bakalım güzel bi program hazırlamayı amaçlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı.
fazlasiyla yapip donucem degerli bilinenkuzuTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosmaKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlamaM:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
S: SquatMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
İsim Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar semurcan - - - - - - - White1989 ❤ ❤ - - - - - - syns ❤ ❤ - - - - - - Colorayzn ❤❤ - - - - - - gogo2405 - - - - - - - isimsiz965 - - - - - - - aysglkskn MUAF - - - - - - Mydestinyy ❤ ❤ - - - - - - aseeel - - - - - - - emilian - - - - - - - bilinmeyenkullanici ❤ ❤ - - - - - - smykmy 300 İA ❤ - - - - - - mutsuzmutlu ❤❤ - - - - - - AKovser - - - - - - -
[TR]
[TR]
[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
Allah beni iyi etsin hem ilzana hem Simay yetisiyorum cirkeflikte çığır actim
Masallah canim senin gunluk yaptigin bi sporun var ben bu kadar spor yapmiyodum uzun suredir.6 ay once guzel verdim diye biraktim ama ne var yani az az yapmaya dewam etseydimO benim klasik sporum canım her gün yapıyorum cardiyo olduğu için
hic deme bacim oturup kalkarken bile her yerim agriyo kizKizar napiyorsunuz bu spor çok ağır ya öldum valla ayaklarımı hissetmiyorum
aynen zor gercekten ya vucuduma zarar veriyomuyum diye dusunuyorum bi yandan dewam etmek istiyorumvalla dün ayaklarımın üzerinde zor yürüdüm
Kız ne zararı bir sağlık sıkıntın olmadığı sürece zarar değil o her bir eklem ağrısı ve ter sana güzellikleriyle geri dönecekfazlasiyla yapip donucem degerli bilinenkuzu
Masallah canim senin gunluk yaptigin bi sporun var ben bu kadar spor yapmiyodum uzun suredir.6 ay once guzel verdim diye biraktim ama ne var yani az az yapmaya dewam etseydim
hic deme bacim oturup kalkarken bile her yerim agriyo kiz
aynen zor gercekten ya vucuduma zarar veriyomuyum diye dusunuyorum bi yandan dewam etmek istiyorum
zevkle yapiyorm ama her yerim agriyo insallah gecer birden cok mu yuklendim dedim o sebepleKız ne zararı bir sağlık sıkıntın olmadığı sürece zarar değil o her bir eklem ağrısı ve ter sana güzellikleriyle geri dönecek
O terleten şeyler arrık bana fenalık veriyor o yüzden çıplak çıplak yapıyorumzevkle yapiyorm ama her yerim agriyo insallah gecer birden cok mu yuklendim dedim o sebeple
Dun yuruyus esofmanlarini giyip yaptim ayy nasil terletti ama kollarimdan bacaklarimdan akti o esofmani bilirsiniz
İlk başladigimda üç yüz ipi zor yapmıştım simdi bin adet tiklamiyor beni ama sıkı bı bacak kası yaptım 6 kat merdiveni cikarken üçüncü katta tikanirdim şimdi iki kere inip çıkıyorum ohh mis tek sorun yakında futbolcu bacagi.m olaxakfazlasiyla yapip donucem degerli bilinenkuzu
Masallah canim senin gunluk yaptigin bi sporun var ben bu kadar spor yapmiyodum uzun suredir.6 ay once guzel verdim diye biraktim ama ne var yani az az yapmaya dewam etseydim
hic deme bacim oturup kalkarken bile her yerim agriyo kiz
aynen zor gercekten ya vucuduma zarar veriyomuyum diye dusunuyorum bi yandan dewam etmek istiyorum
Oh arrık havalar böyle olMaya başladı leslie ye sığınacağız :)Selam kızlar hava çok kötü yağmur Bursa da
Bende evde leslie yapayım bari
Dilime dolandı o sen olsan bari :)
Valla sarkma olmasın da varsın futbolcu bacağı olsun :)İlk başladigimda üç yüz ipi zor yapmıştım simdi bin adet tiklamiyor beni ama sıkı bı bacak kası yaptım 6 kat merdiveni cikarken üçüncü katta tikanirdim şimdi iki kere inip çıkıyorum ohh mis tek sorun yakında futbolcu bacagi.m olaxak
O terleten şeyler arrık bana fenalık veriyor o yüzden çıplak çıplak yapıyorum
hava guzel ama kizimi bu sicakta cikartamam bende evde yapicam simdi canimSelam kızlar hava çok kötü yağmur Bursa da
Bende evde leslie yapayım bari
Dilime dolandı o sen olsan bari :)
ne zamandan beri yapiyon canim masallah cok iyiİlk başladigimda üç yüz ipi zor yapmıştım simdi bin adet tiklamiyor beni ama sıkı bı bacak kası yaptım 6 kat merdiveni cikarken üçüncü katta tikanirdim şimdi iki kere inip çıkıyorum ohh mis tek sorun yakında futbolcu bacagi.m olaxak
Kuzum Merhaba tüm menünü akşam yedikten sonra yazabilirsin sporla beraber. Ama fotoğraf atmak istersen yediklerini gün içinde atabilirsin. Ben 3 ara öğün yapıyorum perşembeleri şaşırtma yapıyorum cuma için o yüzden ara yapmıyorum genelde herkes böyle :) dediğini ben yaptım biraz ama zorladı beni bir de çok yavaş ilerliyor buradakiler genelde leslie ve pilates hareketleri yapıyorMerhaba kizlar sabah biraz peynir menemen 1 dilim ekmek ve cay. Klasik bi kahvalti yaptim ara ogun ihtiyaci duymadiginizda da yiyomusunuz onu merak ettim ve spor olarak callenetics yapan ve sonuc alan arkadaslar var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?