Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydınlar herkeseeeeee

Günaydın kızlar

Günaydın arkadaşlar

günaydın kızlar :)

günaydın canım çok şanslısın valla bu şansını iyi degerlendir :)

insAllah bende öyle yaparım canım :)

Program dan bizde isteriz

Doydum doydumm :)
Tatlim menunu gun sonunda toplu olarak paylasabilirmisin :)

Super bir firsat canim :)
Ozel olmazsa bizimle de paylasabilirmisin o nacizane fikirleri:)

fazlasiyla yapip donucem degerli bilinenkuzu

Allah beni iyi etsin hem ilzana hem Simay yetisiyorum cirkeflikte çığır actim

O benim klasik sporum canım her gün yapıyorum cardiyo olduğu için
Masallah canim senin gunluk yaptigin bi sporun var ben bu kadar spor yapmiyodum uzun suredir.6 ay once guzel verdim diye biraktim ama ne var yani az az yapmaya dewam etseydim
Kizar napiyorsunuz bu spor çok ağır ya öldum valla ayaklarımı hissetmiyorum
hic deme bacim oturup kalkarken bile her yerim agriyo kiz

valla dün ayaklarımın üzerinde zor yürüdüm
aynen zor gercekten ya vucuduma zarar veriyomuyum diye dusunuyorum bi yandan dewam etmek istiyorum

Kız ne zararı bir sağlık sıkıntın olmadığı sürece zarar değil o her bir eklem ağrısı ve ter sana güzellikleriyle geri dönecek

Kız ne zararı bir sağlık sıkıntın olmadığı sürece zarar değil o her bir eklem ağrısı ve ter sana güzellikleriyle geri dönecek
zevkle yapiyorm ama her yerim agriyo insallah gecer birden cok mu yuklendim dedim o sebeple
Dun yuruyus esofmanlarini giyip yaptim ayy nasil terletti ama kollarimdan bacaklarimdan akti o esofmani bilirsiniz

zevkle yapiyorm ama her yerim agriyo insallah gecer birden cok mu yuklendim dedim o sebeple
Dun yuruyus esofmanlarini giyip yaptim ayy nasil terletti ama kollarimdan bacaklarimdan akti o esofmani bilirsiniz
O terleten şeyler arrık bana fenalık veriyor o yüzden çıplak çıplak yapıyorum

İlk başladigimda üç yüz ipi zor yapmıştım simdi bin adet tiklamiyor beni ama sıkı bı bacak kası yaptım 6 kat merdiveni cikarken üçüncü katta tikanirdim şimdi iki kere inip çıkıyorum ohh mis tek sorun yakında futbolcu bacagi.m olaxak

Selam kızlar hava çok kötü yağmur Bursa da
Bende evde leslie yapayım bari
Dilime dolandı o sen olsan bari :)
Oh arrık havalar böyle olMaya başladı leslie ye sığınacağız :)

Valla sarkma olmasın da varsın futbolcu bacağı olsun :)

O terleten şeyler arrık bana fenalık veriyor o yüzden çıplak çıplak yapıyorum

Selam kızlar hava çok kötü yağmur Bursa da
Bende evde leslie yapayım bari
Dilime dolandı o sen olsan bari :)
hava guzel ama kizimi bu sicakta cikartamam bende evde yapicam simdi canim

ne zamandan beri yapiyon canim masallah cok iyi

Merhaba kizlar sabah biraz peynir menemen 1 dilim ekmek ve cay. Klasik bi kahvalti yaptim ara ogun ihtiyaci duymadiginizda da yiyomusunuz onu merak ettim ve spor olarak callenetics yapan ve sonuc alan arkadaslar var mı ?
Kuzum Merhaba tüm menünü akşam yedikten sonra yazabilirsin sporla beraber. Ama fotoğraf atmak istersen yediklerini gün içinde atabilirsin. Ben 3 ara öğün yapıyorum perşembeleri şaşırtma yapıyorum cuma için o yüzden ara yapmıyorum genelde herkes böyle :) dediğini ben yaptım biraz ama zorladı beni bir de çok yavaş ilerliyor buradakiler genelde leslie ve pilates hareketleri yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…