Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kizlar sabah biraz peynir menemen 1 dilim ekmek ve cay. Klasik bi kahvalti yaptim ara ogun ihtiyaci duymadiginizda da yiyomusunuz onu merak ettim ve spor olarak callenetics yapan ve sonuc alan arkadaslar var mı ?
Ara ogun ihtiyaci gerek duymasamda yiyiyorum yapmasam diger ogunde daha fazla yeme ihtiyaci hissediyorum canim

Merhaba kizlar sabah biraz peynir menemen 1 dilim ekmek ve cay. Klasik bi kahvalti yaptim ara ogun ihtiyaci duymadiginizda da yiyomusunuz onu merak ettim ve spor olarak callenetics yapan ve sonuc alan arkadaslar var mı ?
Ara öğün olarak meyve tercih edebilirsin yada türk kahvesi küçük bı kare bihter sana kalmış hangisini seçeceğin canim

Persembe sasirtma nasil diyette aragun gibi mi

Persembe sasirtma nasil diyette aragun gibi mi
Ara öğün yapmıyorum perşembeleri normalde yaptığım için bünyeye şaşırıyorum arkadaşlar da öyle yapıyor genelde ve o gün öğle ve akşam sebze yemeği yiyoruz aynı çeşit atıyorum kabak yemeği fırında yağsız sebze gihi yanında yoğurtla ki cuma eksi çıkalım bol bol :)
Dedim ki sesimi cikarmiyayim karismayayim zaten bana Takik ama sen kacirmamissin

Ablamın yanlış yazımları meşhur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…