Ara ogun ihtiyaci gerek duymasamda yiyiyorum yapmasam diger ogunde daha fazla yeme ihtiyaci hissediyorum canimMerhaba kizlar sabah biraz peynir menemen 1 dilim ekmek ve cay. Klasik bi kahvalti yaptim ara ogun ihtiyaci duymadiginizda da yiyomusunuz onu merak ettim ve spor olarak callenetics yapan ve sonuc alan arkadaslar var mı ?
Ara öğün olarak meyve tercih edebilirsin yada türk kahvesi küçük bı kare bihter sana kalmış hangisini seçeceğin canimMerhaba kizlar sabah biraz peynir menemen 1 dilim ekmek ve cay. Klasik bi kahvalti yaptim ara ogun ihtiyaci duymadiginizda da yiyomusunuz onu merak ettim ve spor olarak callenetics yapan ve sonuc alan arkadaslar var mı ?
Bihter miiii Behlül müüüAra öğün olarak meyve tercih edebilirsin yada türk kahvesi küçük bı kare bihter sana kalmış hangisini seçeceğin canim
Ahahaha ben işte sabah 6.30 da cinli gibi
Dedim ki sesimi cikarmiyayim karismayayim zaten bana Takik ama sen kacirmamissinBihter miiii Behlül müüü
Persembe sasirtma nasil diyette aragun gibi miKuzum Merhaba tüm menünü akşam yedikten sonra yazabilirsin sporla beraber. Ama fotoğraf atmak istersen yediklerini gün içinde atabilirsin. Ben 3 ara öğün yapıyorum perşembeleri şaşırtma yapıyorum cuma için o yüzden ara yapmıyorum genelde herkes böyle :) dediğini ben yaptım biraz ama zorladı beni bir de çok yavaş ilerliyor buradakiler genelde leslie ve pilates hareketleri yapıyor
İki ay olacak nerdeyse diyete başladığımdan bu yana yapmadığım gün en fazla 5 gundur
hava guzel ama kizimi bu sicakta cikartamam bende evde yapicam simdi canim
ne zamandan beri yapiyon canim masallah cok iyi
Ne bihter ne Behlül ben meyve arkadaş bana yemem biliyorsunBihter miiii Behlül müüü
Ara öğün yapmıyorum perşembeleri normalde yaptığım için bünyeye şaşırıyorum arkadaşlar da öyle yapıyor genelde ve o gün öğle ve akşam sebze yemeği yiyoruz aynı çeşit atıyorum kabak yemeği fırında yağsız sebze gihi yanında yoğurtla ki cuma eksi çıkalım bol bol :)Persembe sasirtma nasil diyette aragun gibi mi
Dedim ki sesimi cikarmiyayim karismayayim zaten bana Takik ama sen kacirmamissin
Daha ben sana takmadim ki dur bunlar ne canını okuyacağım leptin abla uğramış bana cumadan bu yana eksi 800 oldu hadi bakalım çalış simdiDedim ki sesimi cikarmiyayim karismayayim zaten bana Takik ama sen kacirmamissin
Beni gaza getirdin ip atıyorumNe bihter ne Behlül ben meyve arkadaş bana yemem biliyorsun
Leptin abla beni öpmüyorrr eksi 400 dahaDaha ben sana takmadim ki dur bunlar ne canını okuyacağım leptin abla uğramış bana cumadan bu yana eksi 800 oldu hadi bakalım çalış simdi
Atla atla ip candır çok yüklenme ama suanlik alınıncaya kadarBeni gaza getirdin ip atıyorum
Daha ben sana takmadim ki dur bunlar ne canını okuyacağım leptin abla uğramış bana cumadan bu yana eksi 800 oldu hadi bakalım çalış simdi
Öpmesin seni beni öpsün yoksa bayrama hedef tutmayacakLeptin abla beni öpmüyorrr eksi 400 daha
canim iki aydir ilerlemen nasik incelme ve kilo kaybiİki ay olacak nerdeyse diyete başladığımdan bu yana yapmadığım gün en fazla 5 gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?