Tamam cnmDoydum doydumm :)
Tatlim menunu gun sonunda toplu olarak paylasabilirmisin :)
Hoşbuldum :)hos bulduk. sen de hos geldin o zaman :)))
Eski spor formuma donersem bende kavusacagima inaniyorum dur bakalim insallah guzel seyler olacak azimliyiz bu cok guzel biseBiz sana dedik ama kuzum sen istedin
Ben günde 100 küsür squat yapıyorum 12 km yol yürüyorum bana mısın demez ip
Ayrıca beni de öpsün benim Günahım ne
1 mil ile başla ablacım sonra 3 mile sonra 5 mil yap
Bak ağırlık kaldır mutlaka şiödi bir baktım kollarım acayip kaslı olmuş düz dururken bile nasıl mutlu oldum tavsiye ederim her gün az da olsa yap :)Eski spor formuma donersem bende kavusacagima inaniyorum dur bakalim insallah guzel seyler olacak azimliyiz bu cok guzel biserakip falan filan derken gaza geliyoruz iste
Geçmiş olsun canım ayrıca hayırlı olsun :) uzun bir süre olmaz umarım evraklarınız hemen hallolur inşallahkizlar merak edenler icin ozet geceyim. ameliyat olmama gerek kalmadi, kist patlamis. boylece keyifle bodruma gittik, tatil cok iyi geldi. bu arada esimin riyada olan basvurusu okeylendi. bu sene riyada tasinacagiz artik. once esim gidecek vizesi cikinca, sonra orada oturum izin evraklarini halledip bizi yanina aldirabilecek. bu sure zarfinda ben cocuklarla tek kalacagim tabi.
Colorayzn @AKovser kilo geceyim bu sabah itibariyle 45.5
Geçmiş olsun canım ayrıca hayırlı olsun :) uzun bir süre olmaz umarım evraklarınız hemen hallolur inşallah
Eşin ne iş yapıyor bilmem ama güzel bir imkan olsa gerek :) arap ülkelerine iş için giden tüm tanıdıkları büyük birikimlerle döndüler yurda :)insallah bakalim neler olacak, alabina yallah diyerek kiviriyorum evde
Puf varsa sırtını ve başını pufa yatır sırt üstü iki eline dambıl al iki yana aç kollarını genişçe sonra yukarda birleştir bu birBende de dumbil var bana bir kaç hareket tavsiye edermisiniz
Bir de kollarına sıkıntın çoksa triceps dips yap kollarını sandalye veya yatağa Daya sandalyede otur gibi Poponu yap aonra kaldır otur Poponla havaya kaldır bir de şınav çek çok faydasını görürsünBende de dumbil var bana bir kaç hareket tavsiye edermisiniz
Ahahah zamna alışırlar bir bayanı takip ediyorum çocuğunu sırtına almış squat yapıyor :)Tamam canım teşekkürler
Bugün aklima gelen bütün hareketleri yapıyorum cocuklar şaşkın şaşkın bana bakıyor :))
Eşin ne iş yapıyor bilmem ama güzel bir imkan olsa gerek :) arap ülkelerine iş için giden tüm tanıdıkları büyük birikimlerle döndüler yurda :)
Süper fikirmis kaynar gülmekten benim sipam :)Ahahah zamna alışırlar bir bayanı takip ediyorum çocuğunu sırtına almış squat yapıyor :)
Bende de dumbil var bana bir kaç hareket tavsiye edermisiniz
ahahahahahterbiyesiz
Göbeğim çok benim iki sezeryandan sonra ne yapsam gitmiyor
Anladım çok güzelmiş Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin inşallah :) bir mühendis adayı olarak hayallerimden biri :)esim profesor benim, bir petrol arastirma sirketine giriyor simdi.
Göbek gidecek zamanla kalmaz orda merak etme :) en kolay giden göbek pek inanılır gibi gelmese deGöbeğim çok benim iki sezeryandan sonra ne yapsam gitmiyor
O sıpanın ağzını yerim :)Süper fikirmis kaynar gülmekten benim sipam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?