Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kizlar merak edenler icin ozet geceyim. ameliyat olmama gerek kalmadi, kist patlamis. boylece keyifle bodruma gittik, tatil cok iyi geldi. bu arada esimin riyada olan basvurusu okeylendi. bu sene riyada tasinacagiz artik. once esim gidecek vizesi cikinca, sonra orada oturum izin evraklarini halledip bizi yanina aldirabilecek. bu sure zarfinda ben cocuklarla tek kalacagim tabi.

Colorayzn @AKovser kilo geceyim bu sabah itibariyle 45.5

Eski spor formuma donersem bende kavusacagima inaniyorum dur bakalim insallah guzel seyler olacak azimliyiz bu cok guzel bise rakip falan filan derken gaza geliyoruz iste

Eski spor formuma donersem bende kavusacagima inaniyorum dur bakalim insallah guzel seyler olacak azimliyiz bu cok guzel bise rakip falan filan derken gaza geliyoruz iste
Bak ağırlık kaldır mutlaka şiödi bir baktım kollarım acayip kaslı olmuş düz dururken bile nasıl mutlu oldum tavsiye ederim her gün az da olsa yap :)

Geçmiş olsun canım ayrıca hayırlı olsun :) uzun bir süre olmaz umarım evraklarınız hemen hallolur inşallah

insallah bakalim neler olacak, alabina yallah diyerek kiviriyorum evde
Eşin ne iş yapıyor bilmem ama güzel bir imkan olsa gerek :) arap ülkelerine iş için giden tüm tanıdıkları büyük birikimlerle döndüler yurda :)

Bende de dumbil var bana bir kaç hareket tavsiye edermisiniz
Puf varsa sırtını ve başını pufa yatır sırt üstü iki eline dambıl al iki yana aç kollarını genişçe sonra yukarda birleştir bu bir
Iki pufun arkasına kafanı arkasına aşağı indir iki kolunu dambıl ile sonra yukarı çıkar
3. Iki dambılı yukarıya kaldır iki kolun paralel olsun sonra göğsüne indir
4. Normal tv izlerken kolunu boynunun yanına paralel getir kaldır dirsekten aşağısını boynunun arkasına indir kaldır dambıl ile
5. Kollarını 2 yana aç tv filan izlerken iki elinde dambıl paralel olsun yere göğüs hizanda dirsekten yukarı kaldır indir kaldır indir

Bende de dumbil var bana bir kaç hareket tavsiye edermisiniz
Bir de kollarına sıkıntın çoksa triceps dips yap kollarını sandalye veya yatağa Daya sandalyede otur gibi Poponu yap aonra kaldır otur Poponla havaya kaldır bir de şınav çek çok faydasını görürsün

esim profesor benim, bir petrol arastirma sirketine giriyor simdi.
Anladım çok güzelmiş Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin inşallah :) bir mühendis adayı olarak hayallerimden biri :)

Göbeğim çok benim iki sezeryandan sonra ne yapsam gitmiyor
Göbek gidecek zamanla kalmaz orda merak etme :) en kolay giden göbek pek inanılır gibi gelmese de
Süper fikirmis kaynar gülmekten benim sipam :)
O sıpanın ağzını yerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…