Bende kalkiyorum simdiBeni gaza getirdin ip atıyorum
Canim happy walk 15 dk lik video ile basla istersenKızlar leslie nin 18 dakikasını yapabildim basit görünüyor ama ter içinde kaldım
Alışkın olmadığım için mı siz 46 dakikasini da yapabiliyor musunuz
Tanırsın zamanla bayrama hedefim var regl olacağım o yüzden sıkı tutuyorum bu hafta bayrama 61 62 olmak istiyorum ve toplamda 16 17 kilo vermiş olmam lazım canim
Ara ogun istemesende yap canim daha sonra yemegi cok yersinMerhaba kizlar sabah biraz peynir menemen 1 dilim ekmek ve cay. Klasik bi kahvalti yaptim ara ogun ihtiyaci duymadiginizda da yiyomusunuz onu merak ettim ve spor olarak callenetics yapan ve sonuc alan arkadaslar var mı ?
Benim.kv gibi bihter çikolata: DBihter miiii Behlül müüü
canim iki aydir ilerlemen nasik incelme ve kilo kaybi
Tanırsın zamanla bayrama hedefim var regl olacağım o yüzden sıkı tutuyorum bu hafta bayrama 61 62 olmak istiyorum ve toplamda 16 17 kilo vermiş olmam lazım canim
cok guzel masallah hadi bakalim darisi bizeİlk ay 9.3 verdim canım bu hafta cuma bir buçuk verebilirsem 7 kilo gibi bı rakamlar gidecek inşallah toplamda 16.3 vermiş olacağım incelme mükemmel benim sorunum belim ve bedenimin ust tarafı altta sıkıntı yok 44 46 giyiyordum şuan 40 42 geliyor bakalim
Hosgeldinnnkizlar ben dondummmm
Hosgeldinnn
Biz sana dedik ama kuzum sen istedin
Öpmesin seni beni öpsün yoksa bayrama hedef tutmayacak
1 mil ile başla ablacım sonra 3 mile sonra 5 mil yapKızlar leslie nin 18 dakikasını yapabildim basit görünüyor ama ter içinde kaldım
Alışkın olmadığım için mı siz 46 dakikasini da yapabiliyor musunuz
Hoşgeldin canımkizlar ben dondummmm
Tanismiyoruz ama hosgeldin ben yeniyim :)kizlar ben dondummmm
Hoşgeldin canım
Tanismiyoruz ama hosgeldin ben yeniyim :)
Hoşgeldin canımkizlar ben dondummmm
Hoşgeldin canım
Ben kaçar spora eşim gelmeden halledeyim o gelince dışarı çıkacağız öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?