Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Be karar verdim kızlar bayramda kaçamak yapmayacağım ece çikolata yerim diyordum her gün 2 tane ama vazgeçtim günde 1 kare bittere devam
Ben yapacağım canım sözüm var kendime bayrama Allah nasip ederse kaçamak adı altında değil ama ödül vereceğim kendime bihter bile yemiyorum biliyorsun çikolata falan istemiyorum kadayıf sarması bide yaprak sarması en çok özlediğim iki sey

Ben ece çikolata deli gibi istiyorum bir de antep katmeri ama yemicem ödül verecek bir durumum yok henüz ideal kiloya inene kadar da vermicem doğum günüm var martta o zamana inersem pasta yerim :)

Bu kadar koşturmaya gider kilo kaptanim ama yarın dinlensen mi acep
Yarin leslie 5 yapicam vaktim olursa yarin esimin ananesinin evini temizleyecegim sabahtanda carsida Islerim var elbisenin altina dikissiz korse camasir almam gerekiyor sac boyasi falanda alicam
Leslie1 ama kolay versiyonuda verdirmiki
Tatlim ben kendime videosuz halini hazirladim 1 mil 12 dakika suruyor. Daha fazlasini yapabilirsin yavas yavas arttirarak cok guzel terletiyoe leslie bacaklarim baldirlarim su oluyor resmen
Kaptanim bana izin ver yiyeyim biraz iki aydır tek kaçamak yapmadim yaz bitti dondurmaya hasret kaldım iki ay sıfır kaçamak olacak bu cumaya acı bana kaptanicem
Tamam ucunu kacirma ama :)
Aklıma geldi sorayım bayramın birinci günü cumaya geliyor kilo paylaşımı olacak mi
Valla kuzum paylasim alaninda.herhangi birsey konusulmadi bununla ilgili etap birlestirme gibi bisey soz konusu olur mu bilmiyorum. Olursa bildiririm zaten takimda ben

Ben ece çikolata deli gibi istiyorum bir de antep katmeri ama yemicem ödül verecek bir durumum yok henüz ideal kiloya inene kadar da vermicem doğum günüm var martta o zamana inersem pasta yerim :)
Canım benim de var hedefime çok ama bayrama yiyeceğim ama inşallah bayrama 60.5 falan görürsem inşallah 18 kilo vermiş olacağım oda hedefim bayrama 16 kiloyu tutmuş olacak inşallah

Yok kaptanim kacirmam ben tutarım kendimi zaten dünya kadar misafirim oluyor onlardan bana kalirsa

Iyi geceleeeerrr fit kızlaarr

Nasilsiniz

Selam canlar..
Nasılsınız ?

Benim için tamamen ayrılık vakti geldi sanırım..
Bir daha ne zaman gelirim bilmiyorum..
İstemeden kırdıysam, yanlış birşey yaptıysam helal edin..
Kovserim helal olsun her sey gonlunce olsun
Yok canım hiç sanmıyorum..
Bu kışı gelemem gibi
kendine cok iyi bak

Iyi atiyomus cok iyi yarin ozel dersim var pisiremicem diger gune kaldi ya

Kartlarin resimlerini paylasirsan cok mutlu olurum canim

Kimyacı Simay yok ilzana kesin spora kaçtı anam kime cirkeflik yapsam bilemedim
Burdayim burdayim canim gunduz hep kızımla ilgilendim bugun cok yordu beni su an uyumamak icin diretiyo bi saattir ayagimda

Kadayif sarmasina bayilirim kiz bende ama yemicem bayramda bise zaten tam duzene girdik derken bozmayayim
Çalma kız leptin ablamı o benim vermem kimseye sen vermissindir ödem vardır seninde regl az kaldı oda yapar
su karatay mis bilmem leptinmis iyi bi okumak arastirmak istiyorum

Mesajlara bak nasil guzel sevmissiniz birbirinizi hayran kaldim
Kadin reglimi takip ediyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…