- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Ben yapacağım canım sözüm var kendime bayrama Allah nasip ederse kaçamak adı altında değil ama ödül vereceğim kendime bihter bile yemiyorum biliyorsun çikolata falan istemiyorum kadayıf sarması bide yaprak sarması en çok özlediğim iki seyBe karar verdim kızlar bayramda kaçamak yapmayacağım ece çikolata yerim diyordum her gün 2 tane ama vazgeçtim günde 1 kare bittere devam
Normalde yemiyordum da bugun doymadım bozmamak için iyice doyurdum kendimi akşam yemedimÇorba varsa ekmek yememeye çalış canım hele ki günde 4 dilim ekmek... dondurma yersen ceza var :)
Ben ece çikolata deli gibi istiyorum bir de antep katmeri ama yemicem ödül verecek bir durumum yok henüz ideal kiloya inene kadar da vermicem doğum günüm var martta o zamana inersem pasta yerim :)Ben yapacağım canım sözüm var kendime bayrama Allah nasip ederse kaçamak adı altında değil ama ödül vereceğim kendime bihter bile yemiyorum biliyorsun çikolata falan istemiyorum kadayıf sarması bide yaprak sarması en çok özlediğim iki sey
Yarin leslie 5 yapicam vaktim olursa yarin esimin ananesinin evini temizleyecegim sabahtanda carsida Islerim var elbisenin altina dikissiz korse camasir almam gerekiyor sac boyasi falanda alicamBu kadar koşturmaya gider kilo kaptanim ama yarın dinlensen mi acep
Tatlim ben kendime videosuz halini hazirladim 1 mil 12 dakika suruyor. Daha fazlasini yapabilirsin yavas yavas arttirarak cok guzel terletiyoe leslie bacaklarim baldirlarim su oluyor resmenLeslie1 ama kolay versiyonuda verdirmiki
Tamam ucunu kacirma ama :)Kaptanim bana izin ver yiyeyim biraz iki aydır tek kaçamak yapmadim yaz bitti dondurmaya hasret kaldım iki ay sıfır kaçamak olacak bu cumaya acı bana kaptanicem
Valla kuzum paylasim alaninda.herhangi birsey konusulmadi bununla ilgili etap birlestirme gibi bisey soz konusu olur mu bilmiyorum. Olursa bildiririm zaten takimda benAklıma geldi sorayım bayramın birinci günü cumaya geliyor kilo paylaşımı olacak mi
Opmesin tokatlasin bence :)Iyi geceler kızlar leptin abla bu gece beni öper inşallah artıdayım çünkü
Canım benim de var hedefime çok ama bayrama yiyeceğim ama inşallah bayrama 60.5 falan görürsem inşallah 18 kilo vermiş olacağım oda hedefim bayrama 16 kiloyu tutmuş olacak inşallahBen ece çikolata deli gibi istiyorum bir de antep katmeri ama yemicem ödül verecek bir durumum yok henüz ideal kiloya inene kadar da vermicem doğum günüm var martta o zamana inersem pasta yerim :)
Aynen şöyle vücudumu kendine getirsin fazla yemek bana yaramadı ve wcye de çıkamıyorum pek az yemek iyiydiOpmesin tokatlasin bence :)
Yok kaptanim kacirmam ben tutarım kendimi zaten dünya kadar misafirim oluyor onlardan bana kalirsaYarin leslie 5 yapicam vaktim olursa yarin esimin ananesinin evini temizleyecegim sabahtanda carsida Islerim var elbisenin altina dikissiz korse camasir almam gerekiyor sac boyasi falanda alicam
Tatlim ben kendime videosuz halini hazirladim 1 mil 12 dakika suruyor. Daha fazlasini yapabilirsin yavas yavas arttirarak cok guzel terletiyoe leslie bacaklarim baldirlarim su oluyor resmen
Tamam ucunu kacirma ama :)
Valla kuzum paylasim alaninda.herhangi birsey konusulmadi bununla ilgili etap birlestirme gibi bisey soz konusu olur mu bilmiyorum. Olursa bildiririm zaten takimda ben
Çalma kız leptin ablamı o benim vermem kimseye sen vermissindir ödem vardır seninde regl az kaldı oda yaparAynen şöyle vücudumu kendine getirsin fazla yemek bana yaramadı ve wcye de çıkamıyorum pek az yemek iyiydi
HıhıhoıjjjjlUyuyan aslanı uyandırdım ilzan spora gitti ah ben varya
Ne kadar artidasin kiAynen şöyle vücudumu kendine getirsin fazla yemek bana yaramadı ve wcye de çıkamıyorum pek az yemek iyiydi
UyuzzzzHıhıhoıjjjjl
EdepsizUyuzzzz
Çalma kız leptin ablamı o benim vermem kimseye sen vermissindir ödem vardır seninde regl az kaldı oda yapar
Cumaya göre artı 200 pazartesiye göre 500Ne kadar artidasin ki
Kovserim helal olsun her sey gonlunce olsunSelam canlar..
Nasılsınız ?
Benim için tamamen ayrılık vakti geldi sanırım..
Bir daha ne zaman gelirim bilmiyorum..
İstemeden kırdıysam, yanlış birşey yaptıysam helal edin..
kendine cok iyi bakYok canım hiç sanmıyorum..
Bu kışı gelemem gibi
Iyi atiyomus cok iyi yarin ozel dersim var pisiremicem diger gune kaldi yaEvet can canım ben öyle yaptım nettekini bilmiyorum emzirdigim için şimdi yapamıyorum düğün vardı çok şişmiş tim 800 ile bir kilo arası ödem atıyor ben iki gün yapmıştım ama zorladı beni bence tek gün yeterli
Kartlarin resimlerini paylasirsan cok mutlu olurum canimAynen yan devede kulakta diğeri deve yanibenım kartlarda var dı hergun 40x2 yapıyorum bayılıyordum bitesiye pes etmek yok ama artık bacak kalca çalışmayacagım siparişim kargolanmıs gelir bi kaç güne dambıl ve bant ile kol sırt gögüs çalıştıracagım inşallah fark olur terlemem azaldı sanki sporun hakkını veremedim buguncocuk uyansın karnını doyurayım kartlarla çalısacagım dambılsız ve bantsız olanlarından isteyen olursa fotograf cekıp paylaşırım :)
Burdayim burdayim canim gunduz hep kızımla ilgilendim bugun cok yordu beni su an uyumamak icin diretiyo bi saattir ayagimdaKimyacı Simay yok ilzana kesin spora kaçtı anam kime cirkeflik yapsam bilemedim
Kadayif sarmasina bayilirim kiz bende ama yemicem bayramda bise zaten tam duzene girdik derken bozmayayimKadayıf sarması yiyeceğim ama ben yağda kizartmiyorum şerbetli ama kendime sözüm var kaptanim.iki üç de yaprak sarması sumaklı şahane yaparım aramızda iki kilo sariyorum her bayram bana üç tane kalmıyor ama bu bayram herkesten önce ben dalacagim tencereye geçen sardım ağzıma bı lokma koymadım içime oturdu
su karatay mis bilmem leptinmis iyi bi okumak arastirmak istiyorumÇalma kız leptin ablamı o benim vermem kimseye sen vermissindir ödem vardır seninde regl az kaldı oda yapar
Uyuzzzz
Mesajlara bak nasil guzel sevmissiniz birbirinizi hayran kaldimEdepsiz
Kadin reglimi takip ediyor yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?