- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Geçmiş olsun kuzumElimi bile kestim salça yaparken
Çocukları yatirayim uğrarım yine
Selam kaptanim sende kilo durumları nasıl var mı iki civarı yine şu bilinmeyen kuzuya stres olsunSelaaam kizlarrrr
Yok daha neler kusum eksi bir olsun benim olsun yiterSelam kaptanim sende kilo durumları nasıl var mı iki civarı yine şu bilinmeyen kuzuya stres olsun
O da iyidir kaptanim bu hafta belki şöyle herkes bir verirse inşallah notanın birini sileriz bayrama nasıl olsa nota yeriz de ben şimdiden hayallere daldım neler yiyeceğim düşünüp duruyorumYok daha neler kusum eksi bir olsun benim olsun yiter
O da iyidir kaptanim bu hafta belki şöyle herkes bir verirse inşallah notanın birini sileriz bayrama nasıl olsa nota yeriz de ben şimdiden hayallere daldım neler yiyeceğim düşünüp duruyorum
Afiyet olsun cnimm :)Peynir cay 1 dilim ekmek
1 kase corba 1 kase ypgurr leslie1 2 lirre su
Aksam yemegi yiyenedum evde yalniz olduguk icin canim istemedi
Kadayıf sarması yiyeceğim ama ben yağda kizartmiyorum şerbetli ama kendime sözüm var kaptanim.iki üç de yaprak sarması sumaklı şahane yaparım aramızda iki kilo sariyorum her bayram bana üç tane kalmıyor ama bu bayram herkesten önce ben dalacagim tencereye geçen sardım ağzıma bı lokma koymadım içime oturduKeskee cok hayal kurmayin belli bisey belirleyin ve onu yiyin yoksa toparlanmiyor kendimden ornek vermem gerekirse oyle yani.bende kac gundur mahvoldum kostur kostur ayaklarim dindi resmen.
Cok yemek yasakkKadayıf sarması yiyeceğim ama ben yağda kizartmiyorum şerbetli ama kendime sözüm var kaptanim.iki üç de yaprak sarması sumaklı şahane yaparım aramızda iki kilo sariyorum her bayram bana üç tane kalmıyor ama bu bayram herkesten önce ben dalacagim tencereye geçen sardım ağzıma bı lokma koymadım içime oturdu
Bu kadar koşturmaya gider kilo kaptanim ama yarın dinlensen mi acepKeskee cok hayal kurmayin belli bisey belirleyin ve onu yiyin yoksa toparlanmiyor kendimden ornek vermem gerekirse oyle yani.bende kac gundur mahvoldum kostur kostur ayaklarim dindi resmen.
Leslie1 ama kolay versiyonuda verdirmikiAfiyet olsun cnimm :)
Leslie hi cok guzel verdirir leslie :)
Kaptanim bana izin ver yiyeyim biraz iki aydır tek kaçamak yapmadim yaz bitti dondurmaya hasret kaldım iki ay sıfır kaçamak olacak bu cumaya acı bana kaptanicemCok yemek yasakk
Gider canım gider yeter ki düzenli yapBu kadar koşturmaya gider kilo kaptanim ama yarın dinlensen mi acep
Aklıma geldi sorayım bayramın birinci günü cumaya geliyor kilo paylaşımı olacak miCok yemek yasakk
Diyetisyenin verdiği liste bu şekilde canım 6 öğün yiyorum bu şekilde olmak zorunda kaliyoCanım yanlış anlama lütfen meyveyi akşama bırakma ödem yapar ikinciside leptini bozar
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
missagor | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
syns | ❤ ❤ | 50JJ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | - | - | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤ MUAF | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
smykmy | 300 İA ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
oburella | - | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?