- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Evet hep kiloluydum ben doktor sen kilo veremezsiniz diyince de hiç denemedim kilo vermeyiIlk kez mi kilo veriyorsun böyle
Bnde seneler sonra bu kilodayim ve mutluyum kendim istedigim icin :)Sorma bı lafla bunları yaptım inanamıyorum tartiya bakarken bile acaba yanlış mı diye düşünüyorum bazen hala inanasim gelmiyor o kadar alışmışım ki hep kilo almaya vermek bı garip geliyor
Afiyet olsun gulooo bize yoh miii
Gel kız sen gel neler yapsrım sana bunlar ne kiBnde seneler sonra bu kilodayim ve mutluyum kendim istedigim icin :)
Afiyet olsun gulooo bize yoh miii
Tisikkurlerr efemm soylemen yeterrrGel kız sen gel neler yapsrım sana bunlar ne ki
Çaklıtın hepsini yiyemedim öğleden sonra yicem
Devam ediyorum dun sabah hastaneye gittik krebim kalmamis o yuzden 1 gunlugune ekmek yedim.. bu sabah yaptim krepleriSenin dukana ne oldu
Bugunden itibaren ogun atlamicam yogurt cok tuketiyorum zaten ama ayni zamanda keten tohumu alip tuketicem araogunleride atlamicam beni kabiz yapan sanirim ogun atlamam ara ogun yapmamam olabilir gercektwn banada imkansiz geliyo su onumdeki kilolar ama bole okuyunca verdiginiz kilolari inanncim artiyo bende geri donup buraya yazmak istiyorum su kadar kilodaydim simdi istedigim kilodayim ya da yakinim diye.bugun cok moralim bozuldu tartiyi gorunce basta.saniirm buraya baslamam iyi oldu suan buyuk olasilikla bozmustum o üzüntüyle diyeti ben uzuldugum zaman inanilmaz yemek yiyen biriyim duygusal yiyici diyolar saniirm buarada tesekkurler kizlar basari oykunuzu okumak sevk veriyo
Canım bende senin gibiydim hala geceleri kalkar ye yesem diye bakarım sonra su içer yatarım daha başaramadım ama yarıyı geçtim 24.5 kilo veremem imkansız diyordum ama şimdi istedim ve başaracağım diyorum sende basaracaksin diyeti bırakmak yemek yemek seni iyi etmeyecek üstüne ekleyecek bunun sonu yok inan ki ye ye nereye kadar dur dedim şimdi eksilme sırası 500 400 farketmez önemli olan zayifliyorsun bu hafta beş yüz haftaya bir böyle böyle gidecek yeter ki emek ver sabret kendin için bunu yapBugunden itibaren ogun atlamicam yogurt cok tuketiyorum zaten ama ayni zamanda keten tohumu alip tuketicem araogunleride atlamicam beni kabiz yapan sanirim ogun atlamam ara ogun yapmamam olabilir gercektwn banada imkansiz geliyo su onumdeki kilolar ama bole okuyunca verdiginiz kilolari inanncim artiyo bende geri donup buraya yazmak istiyorum su kadar kilodaydim simdi istedigim kilodayim ya da yakinim diye.bugun cok moralim bozuldu tartiyi gorunce basta.saniirm buraya baslamam iyi oldu suan buyuk olasilikla bozmustum o üzüntüyle diyeti ben uzuldugum zaman inanilmaz yemek yiyen biriyim duygusal yiyici diyolar saniirm buarada tesekkurler kizlar basari oykunuzu okumak sevk veriyo
Oda eksi ile gelse belki birinci bile oluruz nota giderdiBen bildirimde bulunmadı olarak paylasicam eger saat 19a kadar bir degisiklik olursa ekleriz listeyethesquatgirl de yok ortalikta
Göreceksin canım inan kendineCok tesekkur ederim inslalah bu hafta o degisimi gorucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?