Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeni başlayan arkadaşlar sakin pes etmeyin verememisim yok almışım diye eskiye geri donmeyin bu hafta böyle oldu diyin devam edin inanın sizin elinizde her şey bu kiloları bı gecede almadiniz bı gece veremeyeceksiniz bunu unutmayın uzun bir süreç bu biraz mesaketli bir yol emek istiyor sabır istiyor ama siz vazgecmezseniz sonunda olacak diyete başladığım da vermem gereken tam 24.5 vardı şimdi 7.9 kaldı nereden nereye mağazalara gidince büyük beden bizde yok diyorlardı bana şimdi orası büyük beden size olmaz diyorlar bunu duymak bile ne büyük mutluluk

Bugunden itibaren ogun atlamicam yogurt cok tuketiyorum zaten ama ayni zamanda keten tohumu alip tuketicem araogunleride atlamicam beni kabiz yapan sanirim ogun atlamam ara ogun yapmamam olabilir gercektwn banada imkansiz geliyo su onumdeki kilolar ama bole okuyunca verdiginiz kilolari inanncim artiyo bende geri donup buraya yazmak istiyorum su kadar kilodaydim simdi istedigim kilodayim ya da yakinim diye.bugun cok moralim bozuldu tartiyi gorunce basta.saniirm buraya baslamam iyi oldu suan buyuk olasilikla bozmustum o üzüntüyle diyeti ben uzuldugum zaman inanilmaz yemek yiyen biriyim duygusal yiyici diyolar saniirm buarada tesekkurler kizlar basari oykunuzu okumak sevk veriyo

Harikasın bu azmin bile yeter sen önce azimli ol o kilolar nasıl gidiyor göreceksin. Öğün atlama hatta bol bol öğün ye. Böylelikle Karnın acikmaz ve çok yememiş olursun ana öğünlerde :) bak ben kahve kuruyemiş yaptım şimdi öğle yemeği için çok tokum tadımlık yiyeceğim :) akşam da 5de 6da yemeğini yemiş ol meyve filan da yeme o saatten sonra inan Allah gücünü kuvvetini veriyor ben nasıl 5de sonra yemem derdim ama inan acıkmıyorum bile sen de böyle dene erkenden bitir yemek işini su iç bol bol

Canım bende senin gibiydim hala geceleri kalkar ye yesem diye bakarım sonra su içer yatarım daha başaramadım ama yarıyı geçtim 24.5 kilo veremem imkansız diyordum ama şimdi istedim ve başaracağım diyorum sende basaracaksin diyeti bırakmak yemek yemek seni iyi etmeyecek üstüne ekleyecek bunun sonu yok inan ki ye ye nereye kadar dur dedim şimdi eksilme sırası 500 400 farketmez önemli olan zayifliyorsun bu hafta beş yüz haftaya bir böyle böyle gidecek yeter ki emek ver sabret kendin için bunu yap

***4. Takım 532. Etap ***

Colorayzn (77.8/77.1/0.7/%0.90)
Mydestinyy (86.9/86.5/0.40/0.46%)
aysglkskn (84.5/82.9/1.6/%1.89)
bilinmeyenkullanici (85.8/85.0/0.8/%0.93)
White1989 (63.8/61,9/1,9/2.98%)
isimsiz965 (60.8/58.8/2/%3.29)
aseeel(70.5///%) Bildirimde bulunmadı.

4. Takim Ortalaması: %1.493

Yeni üye listesi

thesquatgirl (88.3///%) Yeni üye ; başlangıç tarihi 7ağustos ;başlangıç kilosu 92.7 ; hedef 72
mutsuzmutlu (93.2/92.8/0.4/%0.43) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ; başlangıç kilosu 95.7 ; hedef 75
smykmy (76.8/76.2/0.6/%0.78) Yeni üye ; başlangıç tarihi 13 ağustos ;başlangıç kilosu 77.6;hedef 55
Oburella (106///%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 21 ağustos ;başlangıç kilosu 106;hedef 65
missagor (62.2///%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 21ağustos ;başlangıç kilosu 62.2;

hedef 55
syns (118/116.2/2.1/1,77%) Yeni üye ;başlangıç tarihi 20ağustos ;başlangıç kilosu 118;hedef 70

Izinden Dönen Üyeler

AKovser (59.3///%) 430. etapta izne ayrılan üye geri döndü.. Yüzdesi .. bölündü. (54)
gogo2405 (70.6///%) 496.etapta izne ayrılan üye geri döndü.Yüzdesi .. bölündü. (67.3)

hawar (60.5///%)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…