Iyi geceler aselll nasilsinİyi geceler
Teşekkürederim iyim sen nslsn bugn kacamakli oldu menümIyi geceler aselll nasilsin
Bizimkiler de Selanikten kız akraba çıktın benle deAgzin bal yesin aminnn
Ben manisaliyim anam ama baba ceddimiz selanikli.atamizin topraklarindan
Anamgillerde karadenizlimelezim ben evlendigim icin izmirli oldum ama oldum.olasi burali hissetmisimdir
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
missagor | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤ 60Y |
syns | ❤ ❤ | 50JJ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
Colorayzn | ❤❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
gogo2405 | - | - | MUAF | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | ❤❤ | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
aseeel | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | 60Y 20M 100IA❤ |
thesquatgirl | ❤ MUAF | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
smykmy | 300 İA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤ 200DK | ❤❤ | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
oburella | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
Iyiyim bende :)Teşekkürederim iyim sen nslsn bugn kacamakli oldu menüm
Vallaha miBizimkiler de Selanikten kız akraba çıktın benle de
Birini zor yıkadım iki soluk alayım diğerini yıkayacağım çocuklarla zor oluyorWhiteblacklife kiz bitmedi mi halilar
Kolay gele cocuklarla zor tabii biz birinle yapamiyoruzBirini zor yıkadım iki soluk alayım diğerini yıkayacağım çocuklarla zor oluyor
Gece gece ne halısı be yarın gündüz gözüyle yıkaBirini zor yıkadım iki soluk alayım diğerini yıkayacağım çocuklarla zor oluyor
Aynen :)) gençler bilmiyo, lakabınız ne eski mahalleniz nere derken kesin tanıdık çıkarlar.Anam yillisiysen biz kesin akraba çıkarız zaten annemle annen 5 dk konuşsun yeter:))))
Masallah masallahSporum da bitti duşumu da aldım ooohhh mis.
Başlarken hiç halim yoktu açık hava kışlık hazırlıkları çok yormustu ama o wafle yok mu acaip dert olmuştu içime biraz olsun içim rahatladı. Ayrıca sadece yürüyüş yapmadım bi taraftan kol egzersizleri yaptım pilates lastiğiyle bi taşta iki kuş. Olalala
Olur leslie de sayılır :)Sabah yürysmden haric mi yani iki saat cezamla yaģmu gösteriyo yarn ćıkamayabilirim lesli yapsam olur mu acep
Insan yorgun da olsa spor yaparken enerji buluyor benceSporum da bitti duşumu da aldım ooohhh mis.
Başlarken hiç halim yoktu açık hava kışlık hazırlıkları çok yormustu ama o wafle yok mu acaip dert olmuştu içime biraz olsun içim rahatladı. Ayrıca sadece yürüyüş yapmadım bi taraftan kol egzersizleri yaptım pilates lastiğiyle bi taşta iki kuş. Olalala
Kesinlikle saat gecenin bi yarısı nası bi enerji geldiyse makinaya perde attım :))Insan yorgun da olsa spor yaparken enerji buluyor bence
Enerjiye bak nelere kadirKesinlikle saat gecenin bi yarısı nası bi enerji geldiyse makinaya perde attım :))
Kesinlikle saat gecenin bi yarısı nası bi enerji geldiyse makinaya perde attım :))
Selam kızlar sarzim az hemencik yazayım
Menüm
Sabah bir sütlü neskafe bir haşlanmış yumurta
Ara bir dilim kek (sicacikti olmusmu diye baktım :)
Öğle zeytinyağli kabak yemeği yoğurt
Akşam köfte bol salata küçük bir parça ekmek
Bir şeftali
Kahve
Dağ bayır gezdik bugün piknik yaptık baya yoruldum
Yürüyüş hatta tırmanış 2 saat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?