Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya kızım sarılıp uyumaya alıştı yapışıyo bana büyük konuştum ben ablamızı erken ayırdım odadan kendi yatar gelmez yanımıza dedim küçük bagımlım oldu

Ayy cok kotu bi durum benimde kizim ayakta sallanmaktn kurtulsun diye yanimda yatırarak alistirdim goz altlarimda ben var onlarla ugrasiyor kara.sinek ususmus gibi yuzune belli.bir vakittwn sonra sinir geliyo insana

Çıkarmazsan adam değilsin

syns ama senin kv fenaymış geri aldım lafımı ne biçim insanlar var gerçekten anlamıyorum dertleri ne

missagor ceza vereceğim waffle olmamış hiç zaten önümüz bayram.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -❤❤-----
White1989❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
missagor❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 60Y
syns❤ ❤50JJ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Colorayzn❤❤200DK ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
gogo2405--MUAF----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
aysglksknMUAF--❤❤---
Mydestinyy❤ ❤❤❤❤❤❤-❤❤❤❤❤❤
aseeel200 IA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
thesquatgirl❤ MUAF❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
smykmy 300 İA ❤❤❤❤❤❤❤❤ 200DK❤❤-
mutsuzmutlu❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
oburella-❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Tamam ablam başladım valla 1 saat yuruyus bandina

Neyse hanımlar kızlar uyumuşken ben yatar sabah bayram temizliği var Allahtan bacılarım varda yardıma geliyo yoksa ayvayı yemiştim ha iyi geceler öpüldünüz sabaha bir kilo eksik çıkın inşallah anacım.....

Oh oh Allah razı olsun bacılarından :) iyi geceler :)

Agzin bal yesin aminnn
Ne ayaksın sen kız

Ben manisaliyim anam ama baba ceddimiz selanikli.atamizin topraklarindan

Anamgillerde karadenizli melezim ben evlendigim icin izmirli oldum ama oldum.olasi burali hissetmisimdir

Bugünkü menüm
Kahvaltı
4bardak aćık çay
Salata domates yesil biber beyaz peynir yesil zeyti azcık karsk kzartma azck rus salatasi azck havuc salatasi bir lavaş kçük teryağ bal(sabah ögle birlesti)
Akşam bir kase cacık iki galete
Gün icersnde 3lt su sabah bir saatten biraz fazla yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…