Ya kızım sarılıp uyumaya alıştı yapışıyo bana büyük konuştum ben ablamızı erken ayırdım odadan kendi yatar gelmez yanımıza dedim küçük bagımlım oldu
Çıkarmazsan adam değilsinTatlim mesela aksam corba ve eriste yemissin inan doyuruyor gibi duruyor ama doyurmuyoe onlar onun yerinw bi yesil mercimek yemegi yapabilirsin protein dir.yada tavuklu karisik sebze firinlayabilirsin.tavuk haslayabilirsin bunlar bin kat daha tok tutar:)
Hep kullaniyosunarşivden çıkarırım
Ne guzel Iste evett kuculdu diyecektin sende :)
Zayifliyorum diyecektin:)
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
semurcan | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
White1989 | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
missagor | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤ 60Y |
syns | ❤ ❤ | 50JJ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
Colorayzn | ❤❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
gogo2405 | - | - | MUAF | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
aysglkskn | MUAF | - | - | ❤❤ | - | - | - |
Mydestinyy | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
aseeel | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
thesquatgirl | ❤ MUAF | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
smykmy | 300 İA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤ 200DK | ❤❤ | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
oburella | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
Gayseri:))missagor sen nerelisin canim
Tamam ablam başladım valla 1 saat yuruyus bandinaTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosmaKISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlamaM:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
S: SquatMENU VE SPOR CIZELGEMIZ
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
İsim Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar semurcan - ❤❤ - - - - - White1989 ❤ ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ missagor ❤ ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤ 60Y syns ❤ ❤ 50JJ ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ Colorayzn ❤❤ 200DK ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ gogo2405 - - MUAF - - - - isimsiz965 ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - aysglkskn MUAF - - ❤❤ - - - Mydestinyy ❤ ❤ ❤❤ ❤❤ ❤- ❤❤ ❤❤ ❤❤ aseeel 200 IA ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - thesquatgirl ❤ MUAF ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ bilinmeyenkullanici ❤ ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ smykmy 300 İA ❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤ 200DK ❤❤ - mutsuzmutlu ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ - oburella - ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤
[TR]
[TR]
[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
Bağ ve abowww spoiler verdi de mi memlektten:))Bekle ulennn
Aha syns ile memleketdassiniz
Harikasın Teşekkürler hassasiyeti için :)Tamam ablam başladım valla 1 saat yuruyus bandina
Sen nerelisin color bacı izmirdesin ailen sana yakın bir şehirde yamulmuyorsam geçen gün karadenizde birine memleketli sayılırız demişsin sen ne ayaksın bacımBekle ulennn
Aha syns ile memleketdassiniz
Gız gayserili yillisi misin :)Bağ ve abowww spoiler verdi de mi memlektten:))
Yilliyim valla aman at nolacak atmayan mı varGız gayserili yillisi misin :)
Bak akraba çıkmayalım kv arkasından atıyom:))))
Anam yillisiysen biz kesin akraba çıkarız zaten annemle annen 5 dk konuşsun yeter:))))Yilliyim valla aman at nolacak atmayan mı var
Yok kiz merak ettimde sordumBağ ve abowww spoiler verdi de mi memlektten:))
Ulen ben her memlekettenimmmHarikasın Teşekkürler hassasiyeti için :)
Sen nerelisin color bacı izmirdesin ailen sana yakın bir şehirde yamulmuyorsam geçen gün karadenizde birine memleketli sayılırız demişsin sen ne ayaksın bacım
Ne ayaksın sen kızYok kiz merak ettimde sordum
Ulen ben her memlekettenimmmherkesle akraba cikiyorum
Oh oh Allah razı olsun bacılarından :) iyi geceler :)Neyse hanımlar kızlar uyumuşken ben yatar sabah bayram temizliği var Allahtan bacılarım varda yardıma geliyo yoksa ayvayı yemiştim ha iyi geceler öpüldünüz sabaha bir kilo eksik çıkın inşallah anacım.....
Agzin bal yesin aminnnNeyse hanımlar kızlar uyumuşken ben yatar sabah bayram temizliği var Allahtan bacılarım varda yardıma geliyo yoksa ayvayı yemiştim ha iyi geceler öpüldünüz sabaha bir kilo eksik çıkın inşallah anacım.....
Ne ayaksın sen kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?