Bende dun kzimi goturdum saclarini kestikBende kuafordeyimmm guzelleselimmmmm
Cok tesekkur ederim cok sukur iyi sayilir aslinda Allah beteri den korusun.. Yemek yemiyor kusma ve ishal vardi. Ilac vermisti doktor ama gecmedi dun gece tamamen yatirdi. Suan hastanedeyiz 3.serumu taktilar. Cok sukur bulantisi biraz azaldi sabah kahvaltisinda biseyler yiyebildi ve ishali de durdu. Simdilik hastanedeyiz bekliyoruz
Hee ne guzel bende kestirecegim ama dugun sonrasi uclari acayip kurudu.bugun kina gecesi var :)Bende dun kzimi goturdum saclarini kestik
Iki bayram arasi dugun mu olur anacim kimin nesiHee ne guzel bende kestirecegim ama dugun sonrasi uclari acayip kurudu.bugun kina gecesi var :)
Bayram oncesi herkes temizlikten gelir simdi eller camasir suyu kokar ne kada parfum doksendeHee ne guzel bende kestirecegim ama dugun sonrasi uclari acayip kurudu.bugun kina gecesi var :)
Başardım basamağındayımmm
Iki bayram arasi dugun mu olur anacim kimin nesi
Başardım basamağındayımmm
niye yapmadiKızlarrr saçlarımı hayatımda ilk kez dümdüz kestirdimm mor balyaj istedim yapmadı kuaför
Allah tamamina erdirsinKuzenim
Bayramdan sonra dugun canimm
yapacagim basamagindayim sanirim yada yapabilrim
niye yapmadi
Allah tamamina erdirsin
Yıllar once benim arkadaşımda heveslenip ufak bir parçayı boyatmıştı akıp pembe olmuştu ama çok az bir yerdi onun kiMor hemen akar 5 günde bir kendin boya alıp yenilemen lazım bana küfredersin boşver dedi
Ben de dedim en olmadı küçük bir yere yapalım dedim akınca çirkin olur dediYıllar once benim arkadaşımda heveslenip ufak bir parçayı boyatmıştı akıp pembe olmuştu ama çok az bir yerdi onun ki
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
smykmy | 200 IA ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | - | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?