Cok tesekkur ederim cok sukur iyi sayilir aslinda Allah beteri den korusun.. Yemek yemiyor kusma ve ishal vardi. Ilac vermisti doktor ama gecmedi dun gece tamamen yatirdi. Suan hastanedeyiz 3.serumu taktilar. Cok sukur bulantisi biraz azaldi sabah kahvaltisinda biseyler yiyebildi ve ishali de durdu. Simdilik hastanedeyiz bekliyoruz
Teşekkür ederim canımKuzum sabah hiçbir şey yiyemezsen ağzına bir meyve at o bile yeter :)
Sen inersin cumaya
Abla elbise harika eminim çok yakışır
Evet cidden önceden her hafta ödül yapardın kendine artık onu da bıraktın
Işte duymak iatediğim cümlelerçok kaçamak oluyor o yüzden çok ceza kesiyor millet kaçacak
Aynen insan spor yapınca iyi uyuyor normalde ben yatağa girince 2 saat kesin uyuyamam son 1 2 aydır çok güzel uyuyorum
Hayırlı yolculuklarSelam kızlar nasılsınız ben yola çıktım gidiyorum izmire 30 ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun
Bende aynı sorunları yaşadım en son Dr hergün bebek aspirini içeceksin pihtilasma faktorlerinde sorun yok ama kanın koyu geliyor olabilir demişti 37.haftaya kadar hergün aldım bebek aspirini birde hocaya götürdü annem muska falan yazdı bebek içinde yazdı.Ben sebepsiz düşükler yaşıyorum 4 kez hiç bi sebep yokken kaybettim bebeklerimi, kan pıhtılaşması vs yok hiç bi sorun yok.
Dr son çare hamile kalınca kortizon vereyim bağışıklık sistemini yok edelim bebek barinabilsin belki vücudun reddediyodur dedi. Ben de hem hamile kalmaya çalışıyorum hem kilo veriyorum ki kortizon etkileri hamilelikle birleşince psikolojim bozulmasın.
Hayırlısı olsun. Benimde olmadı hala 11 gün geçtiEğer iki üç gün daha halam gelmezse test alıp yapacağım benim için hayırlısı ne ise o olsun diye dua edin emii
150 dk yazıyorsa dizleri karna çekerek koşma hareketi 150 tane ceza almışsın.Tabloda benm kismimda gorulen 150 dakika nedir buarada bilemedim
Canım şaka de ya dıyeti mi bırakcaksın anlamadım bizi bırakmaBirakmayi dusunuyorum canim mezun muhabbetinden sonra
Daha mezun olmuyor kaptan canım merak etme sen. Bende eskiden kaptandim sonra başkası oldu sonra yine döndüm takıma biraz kaptanlık yaptım kovser e bıraktım şimdi color kaptan o da başkasına bırakacak kaptanlar mezun olunca takım kapanmıyor merak etme.Canım şaka de ya dıyeti mi bırakcaksın anlamadım bizi bırakmakaptansız napacagız akovser de gitti. Ben bırdaki herkesin sayesinde motive oluyorum hergun cocukla spor yapmak cıdden cok zor olabiliyor bakacak kımsem yok eşim desen ya işte oluyor ya nöbetten gelmiş uyuyor oluyor yada yorgun oluyor 2 dk baksa lafı oluyor o halde yapıyorum sporumu bu gruba gelmeden kac kez dıyet denedim kiloda verdim ama geri aldım 94 den 86 ya inmiştim 92-93 olarak geri almıştım sonra buraya başladım baktım herkez yapıyor sporu saglıklı beslenip bol su içiyor kilo da veriyor artık donusu yok dedim macbur vereceksin.72 YE düştügümde tekrar girip ideal kiloma 68'e inmek için katılmayı dusunuyorum şimdiden.
Yok canım kapanacagından degil özleyeceğim için burada hepimiz aile gibi olduk alıştık birbirimize benkısa süredir varım genelde hemen kaynaşamam ama bu grubu cok sevdim ilk kez boyle bir gruba katıldım daha once sadece 2016 ocak anneelerine katılmıştım sadece.Daha mezun olmuyor kaptan canım merak etme sen. Bende eskiden kaptandim sonra başkası oldu sonra yine döndüm takıma biraz kaptanlık yaptım kovser e bıraktım şimdi color kaptan o da başkasına bırakacak kaptanlar mezun olunca takım kapanmıyor merak etme.
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | ❤❤ | MUAF❤❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤ ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
smykmy | 200 IA ❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Colorum hedefi güncelleyecek mezun olmaz daha :) hele bir olsunnnnnYok canım kapanacagından degil özleyeceğim için burada hepimiz aile gibi olduk alıştık birbirimize benkısa süredir varım genelde hemen kaynaşamam ama bu grubu cok sevdim ilk kez boyle bir gruba katıldım daha once sadece 2016 ocak anneelerine katılmıştım sadece.
Bakın ben cezaları istediğiniz her şeyi yiyip için sonra da ceza alın diye vermiyorum dalga geçer gibi cezam ne demeniz gerçekten üzüyor beni. Yani diyet yapıyoruz herkese hiçbir çıkarımız olmadan yardımcı oluyoruz ve inadına dalga geçer gibi yiyip bana şu cezayı ver diyorsunuz her gün de ceza alınmaz ki.Selam kızlar nasılsınız
Ben bugün de annemin evini temizledim pert oldum artık yeni geldik dağ gibi ütüm var
Menüm sabah ekmek peynir çay zeytin yeşillik
Öğle sebzeli bulgur yoğurt
Ara sütlü neskafe
Aksam tarhana çorbası salata yarim dilim su böreği kavun
Kahve
İki kupa Lipton form plus
Yine olmamış diceksiniz biliyorum yarın evdeyim cezam squat olabilir ütü yaparken eğilip kalkarım :)
Çarşamba menum
Sabah yani öğlen geç kahvaltı yaptım 2 dilim tbe domates salatalık peynir zeytin
Sade kahve 1 kare bitter
Akşam kuru fasulye bulgur pilavı 4 er kaşık salata az turşu
Çay ve 2 porsiyon karışık meyve
Su 2 lt
Spor bir saat tempolu yürüyüş gelince bir bardak kefir.
Maşallah sana ablacım valla :) iyi geceler diliyorum :)Sporuna 200 jamping Jack ve 10 ar saniyelik 3 set plank ekliyorum artık yatayım.
Bu da beni üzdüBakın ben cezaları istediğiniz her şeyi yiyip için sonra da ceza alın diye vermiyorum dalga geçer gibi cezam ne demeniz gerçekten üzüyor beni. Yani diyet yapıyoruz herkese hiçbir çıkarımız olmadan yardımcı oluyoruz ve inadına dalga geçer gibi yiyip bana şu cezayı ver diyorsunuz her gün de ceza alınmaz ki.
Sagol canimmm :)yapacagim basamagindayim sanirim yada yapabilrim
niye yapmadi
Allah tamamina erdirsin
Daha gitmiyorum ki en az kasimlara araliklara kadar buradayim :)Canım şaka de ya dıyeti mi bırakcaksın anlamadım bizi bırakmakaptansız napacagız akovser de gitti. Ben bırdaki herkesin sayesinde motive oluyorum hergun cocukla spor yapmak cıdden cok zor olabiliyor bakacak kımsem yok eşim desen ya işte oluyor ya nöbetten gelmiş uyuyor oluyor yada yorgun oluyor 2 dk baksa lafı oluyor o halde yapıyorum sporumu bu gruba gelmeden kac kez dıyet denedim kiloda verdim ama geri aldım 94 den 86 ya inmiştim 92-93 olarak geri almıştım sonra buraya başladım baktım herkez yapıyor sporu saglıklı beslenip bol su içiyor kilo da veriyor artık donusu yok dedim macbur vereceksin.72 YE düştügümde tekrar girip ideal kiloma 68'e inmek için katılmayı dusunuyorum şimdiden.
Mirdanelerle kuvalar vallahiColorum hedefi güncelleyecek mezun olmaz daha :) hele bir olsunnnnn
Hımm ben bunu bilmiyordum:))) dukana hiç bakmadımYok yok ben ona şakasına öyle diyorum hiç.kaçamak yapmıyor o :) dukanda zero serbest o dukanella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?