Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun canım Allah inşallah bir an evvel şifasını verir kuzucugun. Bizde idrar enfeksiyonu oldu 3.5 aylıkken serum takılmıştı çok zor iştahı gitmişti tamamen 1 hafta kaldık hastanede serumuna bakıp bu ne ki diye şaşırıyordu daha anlamıyordu allahtan yoksa oteki elıyle oynat cıkarırdı.

Teşekkür ederim canım
Selam kızlar nasılsınız ben yola çıktım gidiyorum izmire 30 ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun
Hayırlı yolculuklar
Bende aynı sorunları yaşadım en son Dr hergün bebek aspirini içeceksin pihtilasma faktorlerinde sorun yok ama kanın koyu geliyor olabilir demişti 37.haftaya kadar hergün aldım bebek aspirini birde hocaya götürdü annem muska falan yazdı bebek içinde yazdı.
Eğer iki üç gün daha halam gelmezse test alıp yapacağım benim için hayırlısı ne ise o olsun diye dua edin emii
Hayırlısı olsun. Benimde olmadı hala 11 gün geçti
Tabloda benm kismimda gorulen 150 dakika nedir buarada bilemedim
150 dk yazıyorsa dizleri karna çekerek koşma hareketi 150 tane ceza almışsın.

Birakmayi dusunuyorum canim mezun muhabbetinden sonra
Canım şaka de ya dıyeti mi bırakcaksın anlamadım bizi bırakma kaptansız napacagız akovser de gitti. Ben bırdaki herkesin sayesinde motive oluyorum hergun cocukla spor yapmak cıdden cok zor olabiliyor bakacak kımsem yok eşim desen ya işte oluyor ya nöbetten gelmiş uyuyor oluyor yada yorgun oluyor 2 dk baksa lafı oluyor o halde yapıyorum sporumu bu gruba gelmeden kac kez dıyet denedim kiloda verdim ama geri aldım 94 den 86 ya inmiştim 92-93 olarak geri almıştım sonra buraya başladım baktım herkez yapıyor sporu saglıklı beslenip bol su içiyor kilo da veriyor artık donusu yok dedim macbur vereceksin.72 YE düştügümde tekrar girip ideal kiloma 68'e inmek için katılmayı dusunuyorum şimdiden.

Çarşamba menum
Sabah yani öğlen geç kahvaltı yaptım 2 dilim tbe domates salatalık peynir zeytin

Sade kahve 1 kare bitter

Akşam kuru fasulye bulgur pilavı 4 er kaşık salata az turşu

Çay ve 2 porsiyon karışık meyve

Su 2 lt
Spor bir saat tempolu yürüyüş gelince bir bardak kefir.

Daha mezun olmuyor kaptan canım merak etme sen. Bende eskiden kaptandim sonra başkası oldu sonra yine döndüm takıma biraz kaptanlık yaptım kovser e bıraktım şimdi color kaptan o da başkasına bırakacak kaptanlar mezun olunca takım kapanmıyor merak etme.

Yok canım kapanacagından degil özleyeceğim için burada hepimiz aile gibi olduk alıştık birbirimize benkısa süredir varım genelde hemen kaynaşamam ama bu grubu cok sevdim ilk kez boyle bir gruba katıldım daha once sadece 2016 ocak anneelerine katılmıştım sadece.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤-----
missagor❤❤❤❤❤❤----
syns300 IA ❤200DK ❤❤❤----
Colorayzn❤❤❤❤❤❤----
gogo2405❤❤❤❤❤❤----
isimsiz965❤❤❤❤-----
aysglkskn❤❤MUAF❤❤MUAF❤❤----
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤ ❤❤❤❤----
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤❤❤❤----
smykmy 200 IA ❤❤❤-----
mutsuzmutlu❤❤100IA ❤200DK ❤----
oburella❤❤150DK ❤❤❤----

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Colorum hedefi güncelleyecek mezun olmaz daha :) hele bir olsunnnnn

Bakın ben cezaları istediğiniz her şeyi yiyip için sonra da ceza alın diye vermiyorum dalga geçer gibi cezam ne demeniz gerçekten üzüyor beni. Yani diyet yapıyoruz herkese hiçbir çıkarımız olmadan yardımcı oluyoruz ve inadına dalga geçer gibi yiyip bana şu cezayı ver diyorsunuz her gün de ceza alınmaz ki.

Bugun Menü Colorayzn B bilinmeyenkullanici

Sabah
2 yumurta
1 küçük demlik dolusu yeşil çay
6 sivri biber
1 domates
1kk yarısı peynir
3 siyah zeytin

Öğlen
Yarım domates
6 kaşık yogurt
4 kaşık domatesli bulgur pilavı
1 kupa yeşil çay

Akşam
Yarım bardak süt
2 domates
4 sivri biber

SPOR. 28 kart yaptım çocuk durmadı 30 yapacaktım
SU. 2250ML

Sporuna 200 jamping Jack ve 10 ar saniyelik 3 set plank ekliyorum artık yatayım.

Bu da beni üzdü
Emeğinize saygım sonsuz, dalga geçmem ayrıca kimseyle
Teşekkür ederim iyi geceler

yapacagim basamagindayim sanirim yada yapabilrim

niye yapmadi

Allah tamamina erdirsin
Sagol canimmm :)
Daha gitmiyorum ki en az kasimlara araliklara kadar buradayim :)
Colorum hedefi güncelleyecek mezun olmaz daha :) hele bir olsunnnnn
Mirdanelerle kuvalar vallahi

Kizlaaaar oluyorum butun gece dokturdum desem yeri topuklarin uzerinde ayaklarim agridi koptu hatta koptu.eve geldik 2ye geliyordu bulasik makinem bulasiklari guzel yikamamis son deteejanimdi.bu saate.kadar bulasik.yikadkm olanalrda vardi twzgahin.uzeri dolu.makyajimi silip yatacagimm oluyorummm

Kizlaaaar oluyorum butun gece dokturdum desem yeri topuklarin uzerinde ayaklarim agridi koptu hatta koptu.eve geldik 2ye geliyordu bulasik makinem bulasiklari guzel yikamamis son deteejanimdi.bu saate.kadar bulasik.yikadkm olanalrda vardi twzgahin.uzeri dolu.makyajimi silip yatacagimm oluyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…