- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
sempatik_kiz | - | - | - | - | ❤❤ | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | ❤❤ | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
aysglkskn | ❤❤ | MUAF❤❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
smykmy | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
1 mile leslie yaptim uyuyacağım inş kızlar... kendimi fazla yormiycm yavaş yavaş artiracagim sporu.... dikişler im yeni ya korkuyorum, bundan dolayı sadece 1 mile yaptım.... herkese iyi geceler
Çok zor bir durum cnm allah yardımcın olsun bende şimdi iki tane hem baş edemiyorum hemde yeteri kadar ilgilenemiyorum vicdan azabı oluyo hakkında hayırlısı olsun inşallahCanım sorun doğurmak değil benim doğumların ölümle kalım arasında geçiyor daha dikislerim iyileşmedi bebeğim çok küçük o en büyük sıkıntı benim için ben emzirme takıntılı bı insanım hakkını yemiş gibi hissetmeye başladım bütün psikolojim mahvoldu
Çok şükür yaptım olmadı karnıma yuklenmedigim sürece bişey olmaz inş :) spor yapmasam zayıflayamam diye düşünüyorum ki öyle zatenEger agrin falan oluyorsa zorlama kendini.cok hassas oluyor cunku ilk 6ay onemli.ve felaket acir sezeryan yeri bilirim.cok dikkat et
Kuzum bak ecece diye bir sayfa var o bayan da doğumdan sonra hemen uygun sporları yaparak başlamış bir bak bir videosunu uzun uzun anlatıyor doğumdan sonra neler yaptığınıÇok şükür yaptım olmadı karnıma yuklenmedigim sürece bişey olmaz inş :) spor yapmasam zayıflayamam diye düşünüyorum ki öyle zaten
Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Bugun menu
*sabah 1 elma
*2 saat sonra 11.30 gibi
5-6 çatal kavurma eti
2 dilim baklava
çocuk durmadıgı için yiyemedim iyi oldu ama bütün gün halsizdim tansiyonum düştü berbattı annem tıkamadı tek sevindigim bu oldu.
*akşama dogru
eve gelince de canım bişey istemedi 2-3 kaşık yogurt yedim
moralim çok bozuk su az içtim spor yapmadım.
bugun adetim geldi darısı başına inşallah canım yaWhiteblacklife çocuk bakmak zor gerçekten durmayınca durmuyorlar etrafındakiler de anlayışsızsa vay haline oluyor ne yazık ki.[/
İnşallah canim
Yok bekleyeyim belki gelir umuduylaAyyy nasıl sabredeceksin git acilden kan ver baktir bence yarin
İnşallah öyledir abla ama sanmıyorumMaalesef insanlar aşırı bencil olabiliyorlar.
Nöbetçi eczane yakın olsaydı öğrenecektim bende ama saliyi bekliyorum belki başlar o arada gerçi ben sanmıyorum bişey olduğunu mevsim gecişinden olabilir sende ferah tut içini öyledir belki seninde.
Oyle tabiki ben senin icin dedim canim yoksa benlik birsey yokÇok şükür yaptım olmadı karnıma yuklenmedigim sürece bişey olmaz inş :) spor yapmasam zayıflayamam diye düşünüyorum ki öyle zaten
Tatil bitti tabiKızlar bayram da bitti yA off :)
Gecmis olsun canimmmKizlar merhaba ve gelemedigim icinde özür dilerim diğer sayfları okuyamadim direk yaziyorum bayram gunu et dokundu sanirim 2 3 gündür hastayı m ishal ates mide bulantisi bas agrisi var en son dun sabah yemek yemistim simdide biraz onc3 biraz yedim oyuzden menu payalsamiyorum cunku 2 gündür hic bisey yiyemiuorum.henuz de iyilesmis degilim. Bu surecte diyeti uygulayamiuorum ne yazikki kuusra bakmauin lutfen buarada herkese hayırlı bayramlar
Canım çok geçmiş olsunKizlar merhaba ve gelemedigim icinde özür dilerim diğer sayfları okuyamadim direk yaziyorum bayram gunu et dokundu sanirim 2 3 gündür hastayı m ishal ates mide bulantisi bas agrisi var en son dun sabah yemek yemistim simdide biraz onc3 biraz yedim oyuzden menu payalsamiyorum cunku 2 gündür hic bisey yiyemiuorum.henuz de iyilesmis degilim. Bu surecte diyeti uygulayamiuorum ne yazikki kuusra bakmauin lutfen buarada herkese hayırlı bayramlar
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
sempatik_kiz | - | - | - | - | ❤❤ | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | ❤❤ | ❤❤ |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
aysglkskn | ❤❤ | MUAF❤❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
smykmy | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | MUAF❤ |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?