Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
sempatik_kiz----❤❤--
syns300 IA ❤200DK ❤❤❤❤❤---
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤-❤❤-
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
aysglkskn❤❤MUAF❤❤MUAF❤❤----
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
aseeel❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
thesquatgirl❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
smykmy 200 IA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
mutsuzmutlu❤❤100IA ❤200DK ❤----
oburella❤❤150DK ❤❤❤----

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

1 mile leslie yaptim uyuyacağım inş kızlar... kendimi fazla yormiycm yavaş yavaş artiracagim sporu.... dikişler im yeni ya korkuyorum, bundan dolayı sadece 1 mile yaptım.... herkese iyi geceler

Eger agrin falan oluyorsa zorlama kendini.cok hassas oluyor cunku ilk 6ay onemli.ve felaket acir sezeryan yeri bilirim.cok dikkat et

İyi geceler hanımlar yeni eve geldik pek diyet yapamadım bizim kurban bu sene kolaydı kuran kursu kesti kutuyla verdi evde doğradım tavsiye ederim Çok zor bir durum cnm allah yardımcın olsun bende şimdi iki tane hem baş edemiyorum hemde yeteri kadar ilgilenemiyorum vicdan azabı oluyo hakkında hayırlısı olsun inşallah

Eger agrin falan oluyorsa zorlama kendini.cok hassas oluyor cunku ilk 6ay onemli.ve felaket acir sezeryan yeri bilirim.cok dikkat et
Çok şükür yaptım olmadı karnıma yuklenmedigim sürece bişey olmaz inş :) spor yapmasam zayıflayamam diye düşünüyorum ki öyle zaten

Çok şükür yaptım olmadı karnıma yuklenmedigim sürece bişey olmaz inş :) spor yapmasam zayıflayamam diye düşünüyorum ki öyle zaten
Kuzum bak ecece diye bir sayfa var o bayan da doğumdan sonra hemen uygun sporları yaparak başlamış bir bak bir videosunu uzun uzun anlatıyor doğumdan sonra neler yaptığını

İn

İnşallah öyledir abla ama sanmıyorum

Menummm

Kahvalti
Yarim domates
Yarim salatalik
Kk suzme peynir
1 haslanmis yumurta
1dilim ekmek

Ara
Sutlu orta sekerli turk kahvesi

Aksam
6yk et kavurma
Salata

Su
1lt ancak

Spor yok malesef bayram ziyaretine devam edicemm

2.5 lt su

155 dakika yürüyüş+koşu (11 km) 4 kg ağırlık ile
34 squat
160 saniye plank
30 Kaykay ile iç bacak
20 donkey kick
100 dambıl ile kol sırt

Sabah
12 gr ceviz
145 ml sütle Nescafe

Ara
11 gr çok tahıllı ekmek
9 gr fıstık ezmesi

Öğle
139 gr mercimekli bulgur
101 gr yoğurt

Ara
1 armut
1 filtre kahve
1 kupa çay

Akşam
102 gr üzüm

Alınan kalori 647 kcal
Yakılan kalori 700 küsür

Dışardaydım Öğlenden beri bir şey yiyemedim üzüm yanıma almıştım bir de armut onları yedim

Kizlar merhaba ve gelemedigim icinde özür dilerim diğer sayfları okuyamadim direk yaziyorum bayram gunu et dokundu sanirim 2 3 gündür hastayı m ishal ates mide bulantisi bas agrisi var en son dun sabah yemek yemistim simdide biraz onc3 biraz yedim oyuzden menu payalsamiyorum cunku 2 gündür hic bisey yiyemiuorum.henuz de iyilesmis degilim. Bu surecte diyeti uygulayamiuorum ne yazikki kuusra bakmauin lutfen buarada herkese hayırlı bayramlar

Gecmis olsun canimmm

Canım çok geçmiş olsun

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
sempatik_kiz----❤❤--
syns300 IA ❤200DK ❤❤❤❤❤---
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤-❤❤❤❤
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
aysglkskn❤❤MUAF❤❤MUAF❤❤----
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
aseeel❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
thesquatgirl❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
smykmy 200 IA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
mutsuzmutlu❤❤100IA ❤200DK ❤----
oburella❤❤150DK ❤❤❤---MUAF❤

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…