Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah iyilik versin tatlimm

amin canım cümlemize Sağol

Iyiyiz canım sen ne yapıyorusn bayram nasıl gidiyor

Götür gidelimmm

iyi diyelim iyi olsun canım şükür bi sıkıntı yok

hayırdır canım ne oldu ?

Yardım etmeme li o kadar sorun değilde canım insan bı bardak su bile vermez mi ya çocuğum var diye
Maalesef insanlar aşırı bencil olabiliyorlar.
Bende öyle diyorum artık bayram tatili bitsin sonucu öğreneceğim
Nöbetçi eczane yakın olsaydı öğrenecektim bende ama saliyi bekliyorum belki başlar o arada gerçi ben sanmıyorum bişey olduğunu mevsim gecişinden olabilir sende ferah tut içini öyledir belki seninde.

Colorayzn B bilinmeyenkullanici

Bugun menu

*sabah 1 elma

*2 saat sonra 11.30 gibi
5-6 çatal kavurma eti
2 dilim baklava

çocuk durmadıgı için yiyemedim iyi oldu ama bütün gün halsizdim tansiyonum düştü berbattı annem tıkamadı tek sevindigim bu oldu.

*akşama dogru
eve gelince de canım bişey istemedi 2-3 kaşık yogurt yedim

moralim çok bozuk su az içtim spor yapmadım.
bugun adetim geldi darısı başına inşallah canım ya Whiteblacklife çocuk bakmak zor gerçekten durmayınca durmuyorlar etrafındakiler de anlayışsızsa vay haline oluyor ne yazık ki.

Eşinin yanında olmasına çok sevindim sana değer vermesine maşallah canım ben bazen kendimi degersiz hissediyorum artık bu 5.senem

Bende öyle diyorum artık bayram tatili bitsin sonucu öğreneceğim
Stresten gelmedi belkide canım sıkmamaya çalış kendini bende kötü bir gün geçirdim bayram bayram gibi geçmiyor çocukken ne güzeldi oysaki tek derdimiz "hangimiz daha çok şeker ve harçlık toplayacaktı ?"

Menüm : sabah 4 5 dilim sucuk ,1 haşlanmış yumurta ,domates salatalik ,
Öğle : 4 kasık k fleks ve yarım yağlı süt
Ara 1: yeşil elma 2 küçük dilim baklava
Aksam : 2 köfte 1 şiş et salata
Su çok az 2 litre bile olmamıştır
Spor hiç oturmadım kızlar bi ara spor niyetine 4 büyük bim poşeti dolusu domates topladım bahçeden.

Korkma bana diyetisyen gün içinde ekmek yememe şartıyla ikindi vakti 2 dilim baklava hakkı verdi

Öyle mii tamam bakarım ben videolara saol cnm

1 mile leslie yaptim uyuyacağım inş kızlar... kendimi fazla yormiycm yavaş yavaş artiracagim sporu.... dikişler im yeni ya korkuyorum, bundan dolayı sadece 1 mile yaptım.... herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…