- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Allah iyilik versin tatlimm
Iyiyiz canım sen ne yapıyorusn bayram nasıl gidiyor
Götür gidelimmm
Çok kötü geçti bayram teyzemden geldik şimdi teyzem beni görünce şok geçirdi hayatta veremez o kiloları demiştim dedi seni üzmemek için söyleyemedim dedi bu halin ne dedi kendisi de diyet yapıyor benden yardım istedi şok oldum ama ona bile sevinerek halim yok bu regl olayı bayramda yaşanan kavgalar falan moral bırakmadı bende pantolon tuniklerim çuval misali geliyor ama ben yine mutsuz çok kötü olaylar oldu bayramda eşim herkese rest çekti
Ayın sorusu bu canım cevap bilmiyorum ama regl 19 olmam lazimdicanım sen hamile misin ?
Ayın sorusu bu canım cevap bilmiyorum ama regl 19 olmam lazimdi
Kötü geçti bayram canım bayram olmaktan çıkıp eziyete döndüamin canım cümlemize Sağol
iyi diyelim iyi olsun canım şükür bi sıkıntı yok
hayırdır canım ne oldu ?
Bende öyle diyorum artık bayram tatili bitsin sonucu öğreneceğimanladım canım hayırlısı olsun inşAllah
Kötü geçti bayram canım bayram olmaktan çıkıp eziyete döndü
Bende öyle diyorum artık bayram tatili bitsin sonucu öğreneceğim
AminRabbim gönlüne gore versin canım
Gelll Yavrum götüreyimIyiyiz canım sen ne yapıyorusn bayram nasıl gidiyor
Götür gidelimmm
Maalesef insanlar aşırı bencil olabiliyorlar.Yardım etmeme li o kadar sorun değilde canım insan bı bardak su bile vermez mi ya çocuğum var diye
Nöbetçi eczane yakın olsaydı öğrenecektim bende ama saliyi bekliyorum belki başlar o arada gerçi ben sanmıyorum bişey olduğunu mevsim gecişinden olabilir sende ferah tut içini öyledir belki seninde.Bende öyle diyorum artık bayram tatili bitsin sonucu öğreneceğim
Eşinin yanında olmasına çok sevindim sana değer vermesine maşallah canım ben bazen kendimi degersiz hissediyorum artık bu 5.senemÇok kötü geçti bayram teyzemden geldik şimdi teyzem beni görünce şok geçirdi hayatta veremez o kiloları demiştim dedi seni üzmemek için söyleyemedim dedi bu halin ne dedi kendisi de diyet yapıyor benden yardım istedi şok oldum ama ona bile sevinerek halim yok bu regl olayı bayramda yaşanan kavgalar falan moral bırakmadı bende pantolon tuniklerim çuval misali geliyor ama ben yine mutsuz çok kötü olaylar oldu bayramda eşim herkese rest çekti
Stresten gelmedi belkide canım sıkmamaya çalış kendini bende kötü bir gün geçirdim bayram bayram gibi geçmiyor çocukken ne güzeldi oysaki tek derdimiz "hangimiz daha çok şeker ve harçlık toplayacaktı ?"Bende öyle diyorum artık bayram tatili bitsin sonucu öğreneceğim
Ayyy nasıl sabredeceksin git acilden kan ver baktir bence yarinBende öyle diyorum artık bayram tatili bitsin sonucu öğreneceğim
Korkma bana diyetisyen gün içinde ekmek yememe şartıyla ikindi vakti 2 dilim baklava hakkı verdiColorayzn B bilinmeyenkullanici
Bugun menu
*sabah 1 elma
*2 saat sonra 11.30 gibi
5-6 çatal kavurma eti
2 dilim baklava
çocuk durmadıgı için yiyemedim iyi oldu ama bütün gün halsizdim tansiyonum düştü berbattı annem tıkamadı tek sevindigim bu oldu.
*akşama dogru
eve gelince de canım bişey istemedi 2-3 kaşık yogurt yedim
moralim çok bozuk su az içtim spor yapmadım.
bugun adetim geldi darısı başına inşallah canım yaWhiteblacklife çocuk bakmak zor gerçekten durmayınca durmuyorlar etrafındakiler de anlayışsızsa vay haline oluyor ne yazık ki.
Aman kardeşler arasında hep restler çekilir sonra unutulur sen eşinin gazına gelip kimseye bişey deme arada kötü olursunEşimle kardeşiyle kavga etti çok fena testi çekti herkese
Öyle mii tamam bakarım ben videolara saol cnmAman çok abartmadan ye kilo verirsen color seni listeye alabilir geleli çok oldu çünkü onun adına tabi konuşamam ama düşüncem bu
Canım tartı olayını hallet ama net kilonu bilelim tartı değişikliği de fark ettirir çünkü
Teşekkür ederim youtube da yeni doğum yapmış Sezeryan olmuş bayanlar için de çok güzel egzersizler var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?