Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun.

Pazar menüm
Sabah domates salatalık biber peynir zeytin yarım dilim ekmek

Öğlen çeyrek simit

Akşam çeyrek simit bir küçük haşhaşlı çörek peynir zeytin domates soğan söğüş

Bugün hep kahvaltı gibi geçti
Su 2 lt
Spor 4400 adım yürüyüş jamping Jack yapmadım

Kizlaaaaaaaaarrr günaaayyydınn

yazdiklarinizi okuyamadim iki gundur cok yogun bugunde sehir disi misafirlerim var kalici.bi ara girip menulerimi paylasicam

Bugn tarti bildirimimi yapayim buyuk bir zevkle
Cuma:75.8
Pazartesi:74.9
Fark: -0.9 kg

Colorayzn ve B bilinmeyenkullanici kuzularina bu bayram gunu mutlu haberlerimi saygi ve sevgiyle sunuyorum

Harikasın canım insanın nefsini acayip sınayan bir dönemde eksi 900 gelmek büyük başarı

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
sempatik_kiz----❤❤--
syns300 IA ❤200DK ❤❤❤❤❤---
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤-❤❤❤❤
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
aysglkskn❤❤MUAF❤❤MUAF❤❤----
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
aseeel❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
thesquatgirl❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
smykmy 200 IA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
mutsuzmutlu❤❤100IA ❤200DK ❤----
oburella❤❤150DK ❤❤❤---MUAF❤

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Dünkü menüm
Sabah
Yumurtalı et kavurma kavun
2 adet küp şeker büyüklüğünde yaz helvası
Akşam
5 adet yaprak sarma
1 dilim baklava
Spor yok bütün gün misafir vardı durumdan dolayı yapamıyorum salı gününden itibaren inşallah sorun çıkmazsa başlayacağım
Şu cok

Merakla bekliyorum senin durum ne çıkacak

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
sempatik_kiz----❤❤--
syns300 IA ❤200DK ❤❤❤❤❤---
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤-❤❤❤❤
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
aysglkskn❤❤MUAF❤❤MUAF❤❤----
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤-
aseeel❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
thesquatgirl❤❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤--
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
smykmy 200 IA ❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
mutsuzmutlu❤❤100IA ❤200DK ❤----
oburella❤❤150DK ❤❤❤---MUAF❤

[TR]
[TR]

[TR]
[TR]
[TR] [/TR][/TR][/TR][/TR][/TR]
[TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Kızlar gunaydin bugün erkenciyim yatılı misafir vardı yedibucukta kalktım kahvaltı hazırladım onlar gitti.
Kahvaltiya patates kizarttim ama bi çatal bile yemedim kendimi taktir ettim.
Aç karnına sirkeli ballı su içiyorum bu hafta bağırsakları için çoook faydalı. Büyük bardağa 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ve ılık su. İçince 10 dk içinde bağırsakta ne varsa hoooop dışarı.
Kahvaltıda da yumurta ve domates salatalik yedim.
Ara öğün olarak maden suyu içeceğim birazdan.
Öğle ve akşam yemeği için bişey söyleyemiyorum çünkü akraba ziyareti yapacağız en sağlıklı olanları seçeceğim.
Yumurtlama dönemim geçti inşallah hamileyimdir.
Bi daha ki diyetisyen randevuma hamile olarak gidebilirsem eğer genel bi öneri almak istiyorum hamilelik boyunca kortizon kullanacağım için olabildiğince az kalorili beslenmeye ama bebeğimi de beslemeye yönelik.

Yaaa çok heyecanlııı inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :))
Ayrıca baklava börekten ziyade kızartma insanı epey sınıyor tebrikler

Bende öyle spor yapamamak beni sarsıyor üstüne psikolim bitti yerlerde toplayamiyorum kendimi kafan da bı ton sorun çözülmüyor
Spor yapmak gerçekten insanı çok ferahlatıyor sanki her şey çözülmüş her şey mükemmelmiş gibi hissettiriyor ama hamilelik engel değil hamilelikte ona uygun spor yapan kadın çok. Tabi şu an için belli değilken yapma ama eğer hamile isen yaparsın yine

Ben önceki hamileligimde 76 kilo ile hamile kaldım 74 kilo ile doğum yaptım yani çok zor değil hamilelikte kilo almak 6 öğün beslenmek meyveyi çok duketmek sabahları kahvaltıdan çay içmemek yeterli geliyor

Ben önceki hamileligimde 76 kilo ile hamile kaldım 74 kilo ile doğum yaptım yani çok zor değil hamilelikte kilo almak 6 öğün beslenmek meyveyi çok duketmek sabahları kahvaltıdan çay içmemek yeterli geliyor
Kortizon kullanacak ama kortizon kg aldırır biraz zorlanacak normal bir hamileliğe göre kilo konusunda ama diyetisyeni eminim en güzel listeyi verir ve en güzel yönlendirmeleri yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…