Geçmiş olsun.Kizlar merhaba ve gelemedigim icinde özür dilerim diğer sayfları okuyamadim direk yaziyorum bayram gunu et dokundu sanirim 2 3 gündür hastayı m ishal ates mide bulantisi bas agrisi var en son dun sabah yemek yemistim simdide biraz onc3 biraz yedim oyuzden menu payalsamiyorum cunku 2 gündür hic bisey yiyemiuorum.henuz de iyilesmis degilim. Bu surecte diyeti uygulayamiuorum ne yazikki kuusra bakmauin lutfen buarada herkese hayırlı bayramlar
Saol cnm allah razı olsun biliyorumOyle tabiki ben senin icin dedim canim yoksa benlik birsey yok
Harikasın canım insanın nefsini acayip sınayan bir dönemde eksi 900 gelmek büyük başarıKizlaaaaaaaaarrr günaaayyydınn
yazdiklarinizi okuyamadim iki gundur cok yogun bugunde sehir disi misafirlerim var kalici.bi ara girip menulerimi paylasicam
Bugn tarti bildirimimi yapayim buyuk bir zevkleEki Görüntüle 2040154
Cuma:75.8
Pazartesi:74.9
Fark: -0.9 kg
Colorayzn ve B bilinmeyenkullanici kuzularina bu bayram gunu mutlu haberlerimi saygi ve sevgiyle sunuyorum
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
sempatik_kiz | - | - | - | - | ❤❤ | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | ❤❤ | ❤❤ |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
aysglkskn | ❤❤ | MUAF❤❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
smykmy | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | MUAF❤ |
Merakla bekliyorum senin durum ne çıkacakDünkü menüm
Sabah
Yumurtalı et kavurma kavun
2 adet küp şeker büyüklüğünde yaz helvası
Akşam
5 adet yaprak sarma
1 dilim baklava
Spor yok bütün gün misafir vardı durumdan dolayı yapamıyorum salı gününden itibaren inşallah sorun çıkmazsa başlayacağım
Şu cok
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
sempatik_kiz | - | - | - | - | ❤❤ | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | ❤❤ | ❤❤ |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
aysglkskn | ❤❤ | MUAF❤❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ |
smykmy | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | MUAF❤ |
Yaaa çok heyecanlııı inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz :))Kızlar gunaydin bugün erkenciyim yatılı misafir vardı yedibucukta kalktım kahvaltı hazırladım onlar gitti.
Kahvaltiya patates kizarttim ama bi çatal bile yemedim kendimi taktir ettim.
Aç karnına sirkeli ballı su içiyorum bu hafta bağırsakları için çoook faydalı. Büyük bardağa 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ve ılık su. İçince 10 dk içinde bağırsakta ne varsa hoooop dışarı.
Kahvaltıda da yumurta ve domates salatalik yedim.
Ara öğün olarak maden suyu içeceğim birazdan.
Öğle ve akşam yemeği için bişey söyleyemiyorum çünkü akraba ziyareti yapacağız en sağlıklı olanları seçeceğim.
Yumurtlama dönemim geçti inşallah hamileyimdir.
Bi daha ki diyetisyen randevuma hamile olarak gidebilirsem eğer genel bi öneri almak istiyorum hamilelik boyunca kortizon kullanacağım için olabildiğince az kalorili beslenmeye ama bebeğimi de beslemeye yönelik.
Bende öyle spor yapamamak beni sarsıyor üstüne psikolim bitti yerlerde toplayamiyorum kendimi kafan da bı ton sorun çözülmüyorMerakla bekliyorum senin durum ne çıkacak
Spor yapmak gerçekten insanı çok ferahlatıyor sanki her şey çözülmüş her şey mükemmelmiş gibi hissettiriyor ama hamilelik engel değil hamilelikte ona uygun spor yapan kadın çok. Tabi şu an için belli değilken yapma ama eğer hamile isen yaparsın yineBende öyle spor yapamamak beni sarsıyor üstüne psikolim bitti yerlerde toplayamiyorum kendimi kafan da bı ton sorun çözülmüyor
Ben önceki hamileligimde 76 kilo ile hamile kaldım 74 kilo ile doğum yaptım yani çok zor değil hamilelikte kilo almak 6 öğün beslenmek meyveyi çok duketmek sabahları kahvaltıdan çay içmemek yeterli geliyorKızlar gunaydin bugün erkenciyim yatılı misafir vardı yedibucukta kalktım kahvaltı hazırladım onlar gitti.
Kahvaltiya patates kizarttim ama bi çatal bile yemedim kendimi taktir ettim.
Aç karnına sirkeli ballı su içiyorum bu hafta bağırsakları için çoook faydalı. Büyük bardağa 2 tatlı kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal ve ılık su. İçince 10 dk içinde bağırsakta ne varsa hoooop dışarı.
Kahvaltıda da yumurta ve domates salatalik yedim.
Ara öğün olarak maden suyu içeceğim birazdan.
Öğle ve akşam yemeği için bişey söyleyemiyorum çünkü akraba ziyareti yapacağız en sağlıklı olanları seçeceğim.
Yumurtlama dönemim geçti inşallah hamileyimdir.
Bi daha ki diyetisyen randevuma hamile olarak gidebilirsem eğer genel bi öneri almak istiyorum hamilelik boyunca kortizon kullanacağım için olabildiğince az kalorili beslenmeye ama bebeğimi de beslemeye yönelik.
Kortizon kullanacak ama kortizon kg aldırır biraz zorlanacak normal bir hamileliğe göre kilo konusunda ama diyetisyeni eminim en güzel listeyi verir ve en güzel yönlendirmeleri yaparBen önceki hamileligimde 76 kilo ile hamile kaldım 74 kilo ile doğum yaptım yani çok zor değil hamilelikte kilo almak 6 öğün beslenmek meyveyi çok duketmek sabahları kahvaltıdan çay içmemek yeterli geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?