Iyi diyelim iyi olsun canim sen nasilsinNapıyorsunuz Kızlar
Iyi diyelim iyi olsun canim sen nasilsin
Allah iyilik versin tatlimmAllah iyilik versin canım bende iyiyim şükür :)
Iyiyiz canım sen ne yapıyorusn bayram nasıl gidiyorNapıyorsunuz Kızlar
Götür gidelimmmKızlllaaar delikli koya gitmenizi tavsiye ederim bazı İzmirlilere duyurulurrrrr
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
sempatik_kiz | - | - | - | - | ❤❤ | - | - |
syns | 300 IA ❤ | 200DK ❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | ❤❤ | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
aysglkskn | ❤❤ | MUAF❤❤ | MUAF❤❤ | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - |
smykmy | 200 IA ❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
mutsuzmutlu | ❤❤ | 100IA ❤ | 200DK ❤ | - | - | - | - |
oburella | ❤❤ | 150DK ❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Çok kötü geçti bayram teyzemden geldik şimdi teyzem beni görünce şok geçirdi hayatta veremez o kiloları demiştim dedi seni üzmemek için söyleyemedim dedi bu halin ne dedi kendisi de diyet yapıyor benden yardım istedi şok oldum ama ona bile sevinerek halim yok bu regl olayı bayramda yaşanan kavgalar falan moral bırakmadı bende pantolon tuniklerim çuval misali geliyor ama ben yine mutsuz çok kötü olaylar oldu bayramda eşim herkese rest çektiTesekkur ederiz sanadaa
Kiz cok yorulmussun sen kiyamam ya hic uyumadan ne bide cocuklusun yani covuklar catlatmistir is arasinda kiyamam
Ne ayip oyle sey mi olur yapabilcek kim varsa oturmali etin onune kurban sonycta bi dunya isi var bizde gece 4 tu eve gectik
Hayrolsun insallah canim ya nasibi varsa gelir kaygilanma allaha teslim ol
Canım sorun doğurmak değil benim doğumların ölümle kalım arasında geçiyor daha dikislerim iyileşmedi bebeğim çok küçük o en büyük sıkıntı benim için ben emzirme takıntılı bı insanım hakkını yemiş gibi hissetmeye başladım bütün psikolojim mahvolduIlerde iyi ki doğurmuşum diyeceksin yapma böyle
İnşallah hayırlısı artık diyeceğim başka çarem de yok Rabbim hakkımda hayırlısı ni nasip etsinHayirlisi olsun canim.herseyde vardir bir hayir
Çok kötü geçti bayram teyzemden geldik şimdi teyzem beni görünce şok geçirdi hayatta veremez o kiloları demiştim dedi seni üzmemek için söyleyemedim dedi bu halin ne dedi kendisi de diyet yapıyor benden yardım istedi şok oldum ama ona bile sevinerek halim yok bu regl olayı bayramda yaşanan kavgalar falan moral bırakmadı bende pantolon tuniklerim çuval misali geliyor ama ben yine mutsuz çok kötü olaylar oldu bayramda eşim herkese rest çekti
Eşimle kardeşiyle kavga etti çok fena testi çekti herkeseNe kavgasi
Kurban keserken falan herhalde kavga oldu benim eşimde çok sinirli geldi komşuları delirtmisler kimse bişeye el atmamış ama sevap işledin yalan olup gitmesin boşver sakın ol falan dedim. Eşimde kızmaya iyiymiş aslında annem hep der 3 kuruşluk sevap işliyoruz 5 kuruşluk günaha girmeyelim diye.Çok kötü geçti bayram teyzemden geldik şimdi teyzem beni görünce şok geçirdi hayatta veremez o kiloları demiştim dedi seni üzmemek için söyleyemedim dedi bu halin ne dedi kendisi de diyet yapıyor benden yardım istedi şok oldum ama ona bile sevinerek halim yok bu regl olayı bayramda yaşanan kavgalar falan moral bırakmadı bende pantolon tuniklerim çuval misali geliyor ama ben yine mutsuz çok kötü olaylar oldu bayramda eşim herkese rest çekti
Yardım etmeme li o kadar sorun değilde canım insan bı bardak su bile vermez mi ya çocuğum var diyeKurban keserken falan herhalde kavga oldu benim eşimde çok sinirli geldi komşuları delirtmisler kimse bişeye el atmamış ama sevap işledin yalan olup gitmesin boşver sakın ol falan dedim. Eşimde kızmaya iyiymiş aslında annem hep der 3 kuruşluk sevap işliyoruz 5 kuruşluk günaha girmeyelim diye.
Kızlar ben uyur leptin abla gelmez biliyorum bu ara bana küs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?