Ulen nisannn.burda ne isin varHayırlı geceler canlar..
3 gün kaldı ve pert olmuş durumdayım
aaaa utanmasanız ağlıyacaksınızz
Yapmayın, zaten çok alışmışım, gelemeyince tuhaf hissediyorum kendimi..
Hiç de bilee
Çok teşekkür ederim ablacım..
Allah razı olsun..
Uğrarım tabi canım, bir süre gelemem sanırım..
Ev yeni ya, şimdilik otura bilecek duruma getirdik ama daha çok işi var..
Düğünden sonra yaparız dedik, yine boş durmak, dinlenmek yok yani :)
Her şeyi yoluna koyalım ben de eski düzenime dönerim sanırım..
Kız yasak mı buraya gelmek . Gidiyim mi yani kovuyor musun beniUlen nisannn.burda ne isin varkovser dedin geldi yalniz nisankralicesi
Napiyonn kiiizzz kovseeeeerrrrr
Yoook yaaKız yasak mı buraya gelmek . Gidiyim mi yani kovuyor musun beni
Akoverse bakmıştım da:)) verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kızlar ♡Yoook yaaask olsun sadece sasirdimm :)
350 jamping Jack yaptım.Pazartesi menüm
Sabah 2 kaşık kadar patatesli yumurta peynir zeytin domates çay
Öğlen 4 pazı sarması yoğurt
Akşam 2 kepçe çorba 2 köfte yoğurt
Su 2 lt
Spor henüz yapmadım yatmadan yazarım
Kolay gelsin canım. Evliliğiniz hayırlı uğurlu olsun.Hayırlı geceler canlar..
Hiç de bilee
Allah razı olsun..
Hic gelmezdin sasirdigim icin oyle dedimAkoverse bakmıştım da:)) verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim kızlar ♡
Olur canim ceyrek simit fazlasi olmaz ama.smykmy sagol canm.hosbuldum
Sabah kahvaltilarim isyerinde yaptigimdan dolayi hep ayni olacak
Yarim domates yarim salata
Bir parca peynir 3 5 zeytin 1 dilim cavdar ekmegi cayi sadece kahvaltıda içiyorum ufak bardaga 2 tane şeker atiyorm
Buarada simitte var kahvaltida arada ceyrek simt.yesem olur dimi ekmek yerine ne dersinz
Normal sohbet için gelinebiliyorsa gelirim kuzum niye gelmiyim :)Hic gelmezdin sasirdigim icin oyle dedim
Olur canim ceyrek simit fazlasi olmaz ama.
Gelinir tabide genelde eski mezunlar yada yarismos yarismacilar gelir gerci sen daha evvel buralarda takildin mi bilmiyorum.ama yanlis anlasilip kirilmana sebebiyet verdiysem affola oyle bi niyetim yoktu.Normal sohbet için gelinebiliyorsa gelirim kuzum niye gelmiyim :)
Ya tatlı colorum hiç darilirmiyim ben sana hem niye dariliyim ki ♡ niyetini biliyorm ben kuzum ♡☆♡☆♡ hani burasi zayiflama topigi ya gereksiz yere meşgul etmiyim dedim kuzum ♡☆♡☆♡ kirilmadim ki zaten kirilacagim bir durum yok ♡☆♡☆♡Gelinir tabide genelde eski mezunlar yada yarismos yarismacilar gelir gerci sen daha evvel buralarda takildin mi bilmiyorum.ama yanlis anlasilip kirilmana sebebiyet verdiysem affola oyle bi niyetim yoktu.
Anladim sekerimCikamiyorumgazim var birde hamile gibiydim bugun karnim sis ilac ictim eve gelince ishal olma pahasina
Hayatindaki en buyuk alisverisin yorgunlugunda var heyecan da var.cook guzel duygular insallah cok cok mutlu olursun kovser kaptanimHayırlı geceler canlar..
Hiç de bilee
Allah razı olsun..
Insallah canimm insalllaaaahhhİyi geceler kızlar bayram bitti ve ben kendime söz verdim bayram dan sonda başlıcam diye yarın inş başlıyorum. Perşembe a101 e tartı geliyormuş alican ons ve cuma bildirm yapıcam.... sürekli instagram da kilo verenlerin sayfasını geziyorum ve büyük azim görüyorum neden bende yapamıyım diyorum 30 40 kg verenler nasıl veriyor da ben 15 kilo veremiyim diyorum ve kafamı geriye yaslayip kendimi 3 ay sonra hayal ediyorum :)) ayyy inş beraber basaracagiz
KaptanimizMerhaba
Takımınıza girebilir miyim
Yeriniz var mııııı
Var canım var gelMerhaba
Takımınıza girebilir miyim
Yeriniz var mııııı
Merhaba günaydın herkeseVar canım var gel
İki aralığa iki ay var verirsin iyi kilolar spor ve diyetini bozmadığı sürece birinci sayfada kuralları oku canım oradaki form doldurup burada paylaş canımMerhaba günaydın herkese
Kimseyi tanımıyorum ama zamanla tanışırız heralde
Benim bayağa kilo vermem lazım hem de uzun zamana yaymadan çünkü kardeşimin düğünü var 2 aralık günü
Ben Firdevs iki çocuk annesi 73.5 başladım şuan 62 lerdeyimMerhaba günaydın herkese
Benim bayağa kilo vermem lazım hem de uzun zamana yaymadan çünkü kardeşimin düğünü var 2 aralık günü
Günaydın canım hoşgeldin eğer diyetinde sadık kalırsan verirsin daha 3 ay var ilk sayfada bir form var onu doldur konuşalım detayloMerhaba günaydın herkese
İki aralığa iki ay var verirsin iyi kilolar spor ve diyetini bozmadığı sürece birinci sayfada kuralları oku canım oradaki form doldurup burada paylaş canım
Ben Firdevs iki çocuk annesi 73.5 başladım şuan 62 lerdeyim
Tekrar günaydın. İlgiliniz için teşekkürler.Günaydın canım hoşgeldin eğer diyetinde sadık kalırsan verirsin daha 3 ay var ilk sayfada bir form var onu doldur konuşalım detaylo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?