- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Dükkan kelimesini dukan diye okumuştum
SEN SUS DUKANELLAAAAyeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Aklımı dukanla bozdummmmaklını benle bozdun ondandır
bana bak bana bağırma bana sabah sabah edepsizzSEN SUS DUKANELLAAAA
sende yap ozaman dukaaaanAklımı dukanla bozdummmm
Sıyrıııılllllllllbana bak bana bağırma bana sabah sabah edepsizz
Kocanı acaba dukan kadar seviyor musun ilzansende yap ozaman dukaaaan
Tesekkurler canm hosbuldukyeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
DUKANI BIRAKKKK
Evet takim olunca daha guzel oluyor daha motive oluyor insan :)Ayyy ayni ben:) bende oyle 3 gun yemiyorsam 4.gun acısını çıkartıyorum malesef. Ama tek basina zor burda grup halinde insallah daha kolay olacak inaniyorum
Hoşbulduk. Ben kendimi tanıtıyım, forumu doldurdum gerçi ama daha kalıcı olsun. Karşılıklı tanışalım hem.yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
merhaba canım bende 35 yaşında evliyim çocuğumuz yok tedavi görüyoruz ondan dolayı kilo vermem gerek 103 kilo idim 98-96-94 derken 4.takıma mayıs ayında girdim haziran ayında da dukan diyeti yapmaya başladım bazıları bana kızsa da :) çalışıyorum şeker hastasıyım bundan dolayı zor kilo veriyorum en son 86,5 kiloydum sabah tartıldım 89,5 kilo çıktım regli olucam belki o yüzden bayram diye hep yollarda geçti oraya buraya git ödem de yaptım çok cumaya kadar iner inşallahHoşbulduk. Ben kendimi tanıtıyım, forumu doldurdum gerçi ama daha kalıcı olsun. Karşılıklı tanışalım hem.
Ben 37 yaşındayım, evliyim, çocuğumuz yok.
Ara ara kilo alıp verişlerim olsa da hep balıketliydim, hiç zatıf bir kız olmadım. Evlenince düzenli hayattan mı bilemiyorum 10 kilo aldım. Sonra 5 ini kendi kendime verdim ama yazın geri aldım. 10 kilo vermeyi istiyorum bir an önce. 3 ayda vermem gerekiyor, kendime bu şekilde bir hedef koydum.
10 kilo aldığımı farkedince doktora gittim, insülin direnci var dedi. Ama etrafımda herkeste varmış, bu ara moda bir hastalık gibi sanki :)
İsmim Şaheste. Nişanlandığımdan beri çalışmıyorum, ev kadınıyım artık.
Sporla çok aram yok ama zorlayınca yapıyorum diyim. Kış yavaş yavaş geliyor, daha da kilo almak istemiyorum tabi.
Sizler de biraz bahseder misiniz kendinizden?
Kilo alıp verme serüveniniz, ne zaman başlayıp kaçar kilo verdiniz, evli misiniz, bekar mı, çocuk çoluk var mı....
Hem tanışmış oluruz hem motive oluruz diye düşünüyorum.
Bayramda çok kaçırdım. Öncesinde de eşimin izni vardı, tatil uzun sürdü tabi. Tatilde nasılsa yüzüyorum dedim ama olmadı. Tam 5 kilo almışım. Dün bir elimde cips bir elimde de moral bozuk, diyet sitelerini gezip durdum.merhaba canım bende 35 yaşında evliyim çocuğumuz yok tedavi görüyoruz ondan dolayı kilo vermem gerek 103 kilo idim 98-96-94 derken 4.takıma mayıs ayında girdim haziran ayında da dukan diyeti yapmaya başladım bazıları bana kızsa da :) çalışıyorum şeker hastasıyım bundan dolayı zor kilo veriyorum en son 86,5 kiloydum sabah tartıldım 89,5 kilo çıktım regli olucam belki o yüzden bayram diye hep yollarda geçti oraya buraya git ödem de yaptım çok cumaya kadar iner inşallah
tabiki insülin kullanıyorumBayramda çok kaçırdım. Öncesinde de eşimin izni vardı, tatil uzun sürdü tabi. Tatilde nasılsa yüzüyorum dedim ama olmadı. Tam 5 kilo almışım. Dün bir elimde cips bir elimde de moral bozuk, diyet sitelerini gezip durdum.
Birlikte veririz inşallah. Ben kendime hedef koydum. 3 ayda 10 kilo. Kardeşimin 2 aralıktaki düğününe kadar vermem lazım.
Şeker için ilaç verdiler mi?
Hoşbulduk. Ben kendimi tanıtıyım, forumu doldurdum gerçi ama daha kalıcı olsun. Karşılıklı tanışalım hem.
Ara ara kilo alıp verişlerim olsa da hep balıketliydim, hiç zatıf bir kız olmadım. Evlenince düzenli hayattan mı bilemiyorum 10 kilo aldım. Sonra 5 ini kendi kendime verdim ama yazın geri aldım. 10 kilo vermeyi istiyorum bir an önce. 3 ayda vermem gerekiyor, kendime bu şekilde bir hedef koydum.
10 kilo aldığımı farkedince doktora gittim, insülin direnci var dedi. Ama etrafımda herkeste varmış, bu ara moda bir hastalık gibi sanki :)
Sporla çok aram yok ama zorlayınca yapıyorum diyim. Kış yavaş yavaş geliyor, daha da kilo almak istemiyorum tabi.
Kilo alıp verme serüveniniz, ne zaman başlayıp kaçar kilo verdiniz, evli misiniz, bekar mı, çocuk çoluk var mı....
Bende color :)Hoşbulduk. Ben kendimi tanıtıyım, forumu doldurdum gerçi ama daha kalıcı olsun. Karşılıklı tanışalım hem.
Ben de Gizem 23 yaşındayım okuyorum 95 kg ye kadar gördüm nişan yapabiliriz diye bir planım olduğu için buraya geldim 94 kg ile temmuz 15de. Ilk 2 hafta filan pek dikkat etmedim ona rağmen şu an 81.8 kg yim. Hedef 57 daha doğrusu yağ kütlemi en aza çekene kadar devam edeceğim aramıza hoşgeldin iyi ki geldin. Insülin direncini tek kıracak şey spor bu arada
Teşekkür ederim canım kendi kendime verdim dahs önce 25 kg de verdim ama sağlıklı beslenmedim burada sağlıklı beslenmeyi öğrendim paketli gıda tüketmemeyi kalorisi az olan abur cubur bile yememeyi öğrendim. Insülin direnci için spor yapman lazım2 aydan daha az bir zamanda 12 kg mu verdin supersiin Gizem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?