- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Ben bir kağıda yazdım akşama kadar, sonra da buraya geçirdim, istersen fotoğrafını da atabilirsin heralde kabul olur, ben atamadım mecbur yazdım.Aksam tum menuyu yazarim tekrar vunku unuturum aksama kadar sabah ne yedigimi
Ahaha tamamdır o zaman :))Aksam tum menuyu yazarim tekrar vunku unuturum aksama kadar sabah ne yedigimi
Fotoğraf oluyor :)Ben bir kağıda yazdım akşama kadar, sonra da buraya geçirdim, istersen fotoğrafını da atabilirsin heralde kabul olur, ben atamadım mecbur yazdım.
Fotoğraf oluyor :)Ben bir kağıda yazdım akşama kadar, sonra da buraya geçirdim, istersen fotoğrafını da atabilirsin heralde kabul olur, ben atamadım mecbur yazdım.
Bugün gidecektim canım ama belim tutuldu kalkamıyorum yerimdenSoru bana sorulmamış ama nacizane düşüncemi söylemek isterim. B-HCG idrarda negatif çıksa da hamilelik olabiliyor. Önce kanda yükseliyor. Yani hamilelik için kan tahlili yaptırmak şart. Bence ertelemeyin hem ona göre beslenirsiniz. Hayırlısı olsun.
Bende gidecektim ebe arkadaşım var 10 gün daha bekle dediWhiteblacklife ben seni anlamıyorum madem tedirginsin aradan kaç gün geçmiş neyi bekliyorsun ? gitsene doktora hayır bi kan altıüstü vericeksin aynı gün sonuç alıcaksın özelde en azından kafan rahat olucak
Bilmem ya kendimi hamile gibi hissetmiyorum galiba onun rahatlığı bı de varsa korkusu galibaAnammm güzel burnum sarkmasınnn
Aynen 20 gün oldu nerdeyse ben olsam 150 kere gitmiştim
Hadi bakalım hayırlısı olsunBu kanı gibi arabayla gidersem iyidir
İnşallah istediğin gibi olur. Sonucu merak ediyorum.Çıktım gidiyorum hastaneye dua edin bana
bak böyle şeyler beklemeye gelmez bırak ebeyi falan valla ben stres oldumBugün gidecektim canım ama belim tutuldu kalkamıyorum yerimden
Bende gidecektim ebe arkadaşım var 10 gün daha bekle dedi
Gittim canım yokmuş ria yerinde duruyor emzirdigim için ve kilo verdiğim için gecikme olmuş dedi ama 10 gün daha bekle olmazsan gel tekrar bakalım dedi kan tahlili istemedi direk keseye baktıbak böyle şeyler beklemeye gelmez bırak ebeyi falan valla ben stres oldum
Bende oyle yaparim olmassa resim atiiyim iyi olur ☺Ben bir kağıda yazdım akşama kadar, sonra da buraya geçirdim, istersen fotoğrafını da atabilirsin heralde kabul olur, ben atamadım mecbur yazdım.
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
sempatik_kiz | - | - | - | - | - | - | - |
syns | - | - | - | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
oburella | - | - | - | - | - | - | - |
Amin canım sağolasın inşallah yoluna girer.
Teşekkür ederim Amin inşallah. ben de tuğba, hoşgeldin. iyi ki gelmişsin bu grubu çok seveceksin.
ben 10 yıldır mutfak tartısı kullanıyorum. ilk zamanlar öğrenmek için almıştım ama artık elim tartı gibi oldu. ben bazı şeylerin tartılmasından yanayım, böylece miktarını kendin belirlersin. köfte diyor ama nasıl standart 30 gr ama sen 50 gr lık yapıyor olabilirsin. ilk etapta vücut alışana kadar porsiyon miktarı önemli.
öğle yemeğini geçiştirme canım çorba salata en güzeli
özellikle demleme olanı ben de çok severim.
teşekkür ederim sağolasın
olsun herkesin başta hataları oluyor herkes zamanla kendi hatalarını fark ediyor. doğru bildiğimiz yanlışlar o kadar çok ki, burada herkes tecrübesini paylaşarak öğreniyoruz. bırakmamakla doğru yaptın bence, hoşgeldin. bir de nickin mutsuz mutlu ya, bence çok mutlu olsun karamsar olma ki pozitif olabilesin.
Lise pide mi isimsizimMerhaba kızlar kusura bakmayın bugün oğlumun mevlidi vardı pek giremedim menümü yaziyim
Sabah
1.5 dilim ekmek
Kk peynir
3 kaşık menemen
Öğle aksam bir
Oğlumun kıymalı lisesinden birtane yedim
Su 2lt
Egzersiz baya bi kosturmaca vardı bugün 60 70 kişi vardı sürekli getir gotur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?