Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nar ekşisi konusunda ben de kararsızdım kaptan yiyebilirsin dedi zaten diyet boyunca bu 2 oldu o da bir iki Damla koydum tuz da yok ya insan tat istiyor
Aman Allahım bir nickle içine atmışsın ben ne yapardım bilmiyorum iyi kurtulmuşsun

Herkes nefret etmez ki ams sadece asi veya ergen gibi görünmek istemem öyle mi görünür diye yazmıştım benim burnum da delik kulaklarım da kıkırdak filan delik
O zaman sen bilirsin canım ben sevmiyorum bana ailesine baş kaldırmış erken tipi gibi geliyor nedense

Maşallah süper vermişsin
Krep yapıyorum çocuklara ben ne yiyim kızlar

Bı tane yağsız yapsam olurmu içi yulaf ezmesi ve un karışık yumurta ve süt o kadar
Sen kendine yulaf kepeği al veya yulaf ezmesini rondoda geçir onu kullan un yerine :)

O zaman sen bilirsin canım ben sevmiyorum bana ailesine baş kaldırmış erken tipi gibi geliyor nedense
Hıh istediğim cevap bu ergen gihi mi görünürdü

Kızlar dudağımı mı deldirsem diyorum tek korkum dışarıdan asi bir görüntü yaratmak öyle mi görünür sizce de
Evet asi bir görüntüsü olduğu kesin. Kaşına da yaptıranı görmüştüm ama güzel durmuştu. Biraz da mesleğinle alakalı sanırım Türkiyede bir önyargı var. Aman mikrop kapmasın da.
Gençken benim de hızmam vardı, kulaklarımda 3 er 4 er delik vardı, kıkırdak da dahil. Yara oldu sonra sıkıldım. Kapandı hepsi. Sıkılırsan dudakta iz kalır mı acaba?

Iz kalmıyor diye biliyorum benim de burnum delik kıkırdaklar filan kulağında delik asi görüntü olsa da pek umursamam ama nişan olayım olabilir ondan biraz çekincem var beni daha önce gördüler burnum delik biliyorlar ama bir de dudak bilmyiorum nasıl karşılanır.. Mühendis olacağım özelde sanmıyorum iş olarak sıkıntı yaratsın

Gunaydim kizlarrrr yeni kalktm daha kahvaltimi yazarim
Günaydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…