- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Evet canım spor yaparken ben kullaniyorumHiç kullanmadım ama spordan önce kullanın diyenler vardı sanki
Nar ekşisi konusunda ben de kararsızdım kaptan yiyebilirsin dedi zaten diyet boyunca bu 2 oldu o da bir iki Damla koydum tuz da yok ya insan tat istiyorTamam hurma sevmiyorum gerçi yapış yapış geliyor bana ama başka bir şey denerim ara öğün için
Sporun süper :) Çilek reçeli de güzel olmuş
Ben de dün başladım. Kimse kimseyi rencide etmedikten sonra eleştiriler normal. Yoksa buraya girmeden tek başımıza diyet yaparız, buranın faydası olacak bence bana da. Gel birlikte devam edelim, vazgeçme.
Hoşgeldiniz...Ben de dün katıldım. İsmim Şaheste. 73.1 kiloyum. 10 kilo vermek istiyorum.
Karabuğday denemedim hiç. Ben de alıyım. Makarna sevmem ama pilav arada yediğim oluyor -du diyim...
Nar ekşisi de kalorili diye okudum ama çok koymuyorsundur zaten.
İşe yarıyor mu? Hiç kullanmadım.
Aman Allahım bir nickle içine atmışsın ben ne yapardım bilmiyorum iyi kurtulmuşsunGünaydın kızlar,
dandini2017 @Heart of Gold hoşgeldiniz motive edici yazılarıniz için teşekkür ederim :)
Tartildim sabah bayram tatlılarından sonra kılo aldım diye korkuyordum ama gayet iyi
Bı kaç güne toparlarim inşallah
Mutsuzmutlu nikinide bı kış kayınvalidemler bize yerleşmişti evleri soğuk oluyor diye o dönemde almıştım
80 metrekare evde 6 kişi yaşadık
Yoksa mutluyum çok şükür
Ne olursun deldirme yaKızlar dudağımı mı deldirsem diyorum tek korkum dışarıdan asi bir görüntü yaratmak öyle mi görünür sizce de
Neden öyle dedinnnNe olursun deldirme ya
Saf nar ekşisi kullan canimNar ekşisi konusunda ben de kararsızdım kaptan yiyebilirsin dedi zaten diyet boyunca bu 2 oldu o da bir iki Damla koydum tuz da yok ya insan tat istiyor
Aman Allahım bir nickle içine atmışsın ben ne yapardım bilmiyorum iyi kurtulmuşsun
Nefret ediyorum ya ben kulak tamam hadi burunda eyvallah ama dudak dil iyyy iğrenç bı görüntüNeden öyle dedinnn
Herkes nefret etmez ki ams sadece asi veya ergen gibi görünmek istemem öyle mi görünür diye yazmıştım benim burnum da delik kulaklarım da kıkırdak filan delikNefret ediyorum ya ben kulak tamam hadi burunda eyvallah ama dudak dil iyyy iğrenç bı görüntü
O zaman sen bilirsin canım ben sevmiyorum bana ailesine baş kaldırmış erken tipi gibi geliyor nedenseHerkes nefret etmez ki ams sadece asi veya ergen gibi görünmek istemem öyle mi görünür diye yazmıştım benim burnum da delik kulaklarım da kıkırdak filan delik
Maşallah süper vermişsinDene canım kendin için sakin pes etme teyzem geçen bayram beni görünce çok üzülmüş bana diyememis hayatta veremez bu kiloyu demiş bu bayram şok geçirdi kadın iki ayda 16 kilo verdim inanamadi kendide diyette şimdi bana gelecekmiş bı ay yanında kalayım lütfen dedi kendine ne pişiriyorsan bende ondan yiyeyim dedi kadın
Sen kendine yulaf kepeği al veya yulaf ezmesini rondoda geçir onu kullan un yerine :)Bı tane yağsız yapsam olurmu içi yulaf ezmesi ve un karışık yumurta ve süt o kadar
Hıh istediğim cevap bu ergen gihi mi görünürdüO zaman sen bilirsin canım ben sevmiyorum bana ailesine baş kaldırmış erken tipi gibi geliyor nedense
Evet asi bir görüntüsü olduğu kesin. Kaşına da yaptıranı görmüştüm ama güzel durmuştu. Biraz da mesleğinle alakalı sanırım Türkiyede bir önyargı var. Aman mikrop kapmasın da.Kızlar dudağımı mı deldirsem diyorum tek korkum dışarıdan asi bir görüntü yaratmak öyle mi görünür sizce de
Iz kalmıyor diye biliyorum benim de burnum delik kıkırdaklar filan kulağında delik asi görüntü olsa da pek umursamam ama nişan olayım olabilir ondan biraz çekincem var beni daha önce gördüler burnum delik biliyorlar ama bir de dudak bilmyiorum nasıl karşılanır.. Mühendis olacağım özelde sanmıyorum iş olarak sıkıntı yaratsınEvet asi bir görüntüsü olduğu kesin. Kaşına da yaptıranı görmüştüm ama güzel durmuştu. Biraz da mesleğinle alakalı sanırım Türkiyede bir önyargı var. Aman mikrop kapmasın da.
Gençken benim de hızmam vardı, kulaklarımda 3 er 4 er delik vardı, kıkırdak da dahil. Yara oldu sonra sıkıldım. Kapandı hepsi. Sıkılırsan dudakta iz kalır mı acaba?
GünaydınnnGunaydim kizlarrrr yeni kalktm daha kahvaltimi yazarim
Telefondan hafif fotoğrafı ucundan kırpınca olıyor canımKahvaltı fotoğrafımı yükleyemiyorum site kabul etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?