Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Başlamak üzere hatta başladı sayılır. Sen ne yaptın gittin mi hastaneye.

Enfeksiyon falan kaparım diye düşünüp korkmuyon yani kiskaclisi yokmu onların.
Abla şey soracağım ben geçen ayın 19 regl oldum şimdiye kadar idrarda çıkması gerekmez mi benim zor çıkıyor idrarda ama ne bileyim nerdeyse 17 gün geciktim çıkmaz mı idrar testinde

Başlamak üzere hatta başladı sayılır. Sen ne yaptın gittin mi hastaneye.

Enfeksiyon falan kaparım diye düşünüp korkmuyon yani kiskaclisi yokmu onların.

Burnum ve kulaklarım da epey delik kapmadım hiç halka gibi değil de böyle tek boncuk gibi duranlar var ya onlardan takmak istiyorum

Bende demleme iciyorummm :))
Emzrimek kilo vermeyi hızlandırıyor mu
Hizlandirir tabikii bebeginin gidasindan kesmeden yediklerine dikkat ederek super kilo verebilirsinn :)
Herkes nefret etmez ki ams sadece asi veya ergen gibi görünmek istemem öyle mi görünür diye yazmıştım benim burnum da delik kulaklarım da kıkırdak filan delik
Bendensinnn ama benm.burnumda hizma yok cunku yas ilerledikce delik sarkiyor ama bir kulagimda 4 diger kulagimda kikirdak dahil 3 deligim var
Iz kalmiyor benim esimin vardi cene kisminda gerci onda sakal var ama bilmiyorum
Burnum ve kulaklarım da epey delik kapmadım hiç halka gibi değil de böyle tek boncuk gibi duranlar var ya onlardan takmak istiyorum

Epeyci seni

Abla şey soracağım ben geçen ayın 19 regl oldum şimdiye kadar idrarda çıkması gerekmez mi benim zor çıkıyor idrarda ama ne bileyim nerdeyse 17 gün geciktim çıkmaz mı idrar testinde
Soru bana sorulmamış ama nacizane düşüncemi söylemek isterim. B-HCG idrarda negatif çıksa da hamilelik olabiliyor. Önce kanda yükseliyor. Yani hamilelik için kan tahlili yaptırmak şart. Bence ertelemeyin hem ona göre beslenirsiniz. Hayırlısı olsun.

Gitmedim abla olurum diye bekliyorum
Adacayi icsene canım
Çıkar aslında bi kaç gün daha dur bakalım
Ne bileyim bana fazla kızım deldireyim burnumu dudağımı dese olmaz derim sanırım.

Neeee sarkıyor mu kim diyor ciddi misin
Adacayi icsene canım

Çıkar aslında bi kaç gün daha dur bakalım

Ne bileyim bana fazla kızım deldireyim burnumu dudağımı dese olmaz derim sanırım.
Benim de kızım bana dese asla kabul etmem sanırım

Maydanoz suyu ödem söküyor diye duymuşum geçen sene. 1 sefer maydanoz haşlayıp içtim. Reglim 1 hafta önce oldu Bilmeden içmemek lazım demek ki. Maydanoz alt tarafı her yrmeğe giriyor deriz ama 1 demet içince demek ki....

Siyah çay içiyor musunuz yani bildiğimiz klasik kuru çay demliyor musunuz? Ben vazgeçemiyorum. Evde yalnızken bile kendime demler oturup içerim iki bardak.
Yeşilçay da içtim bu sabah kahvaltıda ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…