- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Canım akşam tüm menünü yazarsan benim için takibi daha kolay olur :) bir de kızartmadan uzak durman senin için iyi olur diyetin içinKahvaltimm
Cok az patates kizartmasi
1 dilim ekmek
Zeytin
Domates
2 diim hindi salam
Sekersiz cay
Başlamak üzere hatta başladı sayılır. Sen ne yaptın gittin mi hastaneye.Abla sende olmadın demi regl hala
Enfeksiyon falan kaparım diye düşünüp korkmuyon yani kiskaclisi yokmu onların.Kızlar dudağımı mı deldirsem diyorum tek korkum dışarıdan asi bir görüntü yaratmak öyle mi görünür sizce de
Gitmedim abla olurum diye bekliyorumBaşlamak üzere hatta başladı sayılır. Sen ne yaptın gittin mi hastaneye.
Enfeksiyon falan kaparım diye düşünüp korkmuyon yani kiskaclisi yokmu onların.
Abla şey soracağım ben geçen ayın 19 regl oldum şimdiye kadar idrarda çıkması gerekmez mi benim zor çıkıyor idrarda ama ne bileyim nerdeyse 17 gün geciktim çıkmaz mı idrar testindeBaşlamak üzere hatta başladı sayılır. Sen ne yaptın gittin mi hastaneye.
Başlamak üzere hatta başladı sayılır. Sen ne yaptın gittin mi hastaneye.
Bende demleme iciyorummm :))Amin canım sağolasın inşallah yoluna girer.
Teşekkür ederim Amin inşallah. ben de tuğba, hoşgeldin. iyi ki gelmişsin bu grubu çok seveceksin.
ben 10 yıldır mutfak tartısı kullanıyorum. ilk zamanlar öğrenmek için almıştım ama artık elim tartı gibi oldu. ben bazı şeylerin tartılmasından yanayım, böylece miktarını kendin belirlersin. köfte diyor ama nasıl standart 30 gr ama sen 50 gr lık yapıyor olabilirsin. ilk etapta vücut alışana kadar porsiyon miktarı önemli.
öğle yemeğini geçiştirme canım çorba salata en güzeli
özellikle demleme olanı ben de çok severim.
teşekkür ederim sağolasın
olsun herkesin başta hataları oluyor herkes zamanla kendi hatalarını fark ediyor. doğru bildiğimiz yanlışlar o kadar çok ki, burada herkes tecrübesini paylaşarak öğreniyoruz. bırakmamakla doğru yaptın bence, hoşgeldin. bir de nickin mutsuz mutlu ya, bence çok mutlu olsun karamsar olma ki pozitif olabilesin.
Hizlandirir tabikii bebeginin gidasindan kesmeden yediklerine dikkat ederek super kilo verebilirsinn :)Emzrimek kilo vermeyi hızlandırıyor mu
Bendensinnn ama benm.burnumda hizma yok cunku yas ilerledikce delik sarkiyorHerkes nefret etmez ki ams sadece asi veya ergen gibi görünmek istemem öyle mi görünür diye yazmıştım benim burnum da delik kulaklarım da kıkırdak filan delik
Iz kalmiyor benim esimin vardi cene kisminda gerci onda sakal var ama bilmiyorumEvet asi bir görüntüsü olduğu kesin. Kaşına da yaptıranı görmüştüm ama güzel durmuştu. Biraz da mesleğinle alakalı sanırım Türkiyede bir önyargı var. Aman mikrop kapmasın da.
Gençken benim de hızmam vardı, kulaklarımda 3 er 4 er delik vardı, kıkırdak da dahil. Yara oldu sonra sıkıldım. Kapandı hepsi. Sıkılırsan dudakta iz kalır mı acaba?
Burnum ve kulaklarım da epey delik kapmadım hiç halka gibi değil de böyle tek boncuk gibi duranlar var ya onlardan takmak istiyorum
Soru bana sorulmamış ama nacizane düşüncemi söylemek isterim. B-HCG idrarda negatif çıksa da hamilelik olabiliyor. Önce kanda yükseliyor. Yani hamilelik için kan tahlili yaptırmak şart. Bence ertelemeyin hem ona göre beslenirsiniz. Hayırlısı olsun.Abla şey soracağım ben geçen ayın 19 regl oldum şimdiye kadar idrarda çıkması gerekmez mi benim zor çıkıyor idrarda ama ne bileyim nerdeyse 17 gün geciktim çıkmaz mı idrar testinde
Adacayi icsene canımGitmedim abla olurum diye bekliyorum
Çıkar aslında bi kaç gün daha dur bakalımAbla şey soracağım ben geçen ayın 19 regl oldum şimdiye kadar idrarda çıkması gerekmez mi benim zor çıkıyor idrarda ama ne bileyim nerdeyse 17 gün geciktim çıkmaz mı idrar testinde
Ne bileyim bana fazla kızım deldireyim burnumu dudağımı dese olmaz derim sanırım.Burnum ve kulaklarım da epey delik kapmadım hiç halka gibi değil de böyle tek boncuk gibi duranlar var ya onlardan takmak istiyorum
Neeee sarkıyor mu kim diyor ciddi misinBende demleme iciyorummm :))
Hizlandirir tabikii bebeginin gidasindan kesmeden yediklerine dikkat ederek super kilo verebilirsinn :)
Bendensinnn ama benm.burnumda hizma yok cunku yas ilerledikce delik sarkiyorama bir kulagimda 4 diger kulagimda kikirdak dahil 3 deligim var
Iz kalmiyor benim esimin vardi cene kisminda gerci onda sakal var ama bilmiyorum
Epeyci seni
Benim de kızım bana dese asla kabul etmem sanırımAdacayi icsene canım
Çıkar aslında bi kaç gün daha dur bakalım
Ne bileyim bana fazla kızım deldireyim burnumu dudağımı dese olmaz derim sanırım.
Goruyorum sosyetik yasli teyzelerimizin bazilarinda sarkiyo tabi burunla.beraberNeeee sarkıyor mu kim diyor ciddi misin
Benim de kızım bana dese asla kabul etmem sanırım
Anammm güzel burnum sarkmasınnnGoruyorum sosyetik yasli teyzelerimizin bazilarinda sarkiyo tabi burunla.beraber
Aynen 20 gün oldu nerdeyse ben olsam 150 kere gitmiştimWhiteblacklife ben seni anlamıyorum madem tedirginsin aradan kaç gün geçmiş neyi bekliyorsun ? gitsene doktora hayır bi kan altıüstü vericeksin aynı gün sonuç alıcaksın özelde en azından kafan rahat olucak
yani demek yok birşey ben öyle düşünüyorum bu ne rahatlık kızma amaAnammm güzel burnum sarkmasınnn
Aynen 20 gün oldu nerdeyse ben olsam 150 kere gitmiştim
Aynen ben bekar olmama rağmen bir ara 13 gün gecikti hemen doktora gittim kist vs mi var diye korktum dayani demek yok birşey ben öyle düşünüyorum bu ne rahatlık kızma amaWhiteblacklife yani farklı bir durumda olabilir
Valla ben içiyorum günde 3 4 bardakSiyah çay içiyor musunuz yani bildiğimiz klasik kuru çay demliyor musunuz? Ben vazgeçemiyorum. Evde yalnızken bile kendime demler oturup içerim iki bardak.
Yeşilçay da içtim bu sabah kahvaltıda ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?