- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Doktor zayıflama dedi süt için yağa ihtiyacım varmış bu dogrumuRia yerindeyse olmaz bişey mevsim gecislerindede gecikme yaşanabilir beslenme tarzın değiştiği için olabilir sporu artirdin mesela ondan olabilir.
Tartılacaksin canım iki hafta düzenli kilo verirsen listeye gireceksinŞimdi ben yeni geldiğim için daha da 1 haftam dolmadığı için cuma tartılacak mıyım?
Yoksa gerek yok mu dersiniz?
Hergğn tartılıcam ya zaten sorun olmaz benim için de ama....ne zaman listeye girerim, çok heyecanlıyım listeye girmek için heves ettim :)
Ben çok sevmem ama süt yapıyor diye yiyorum6 kat merdiven yaz helvasını alıp götürmüştür çoktan. Çok severim.
7 km çok güzel...
Sporlarını okuyunca utanıyorum, okumak istemiyorum
Hicran canım akşama meyve bırakma kuzum ödem yaparİyi aksamlar herkese
Kahvaltim
Peynir zeytin 2 dilim salam 1 dilim ekmek 1 bardak sekersiz cay ve cok az patates kizartmasi
Oglen
Turk kahvesi
Bir saat sonra puding pudingli Yemem lazımdı çünkü Adet dönemim yaklaştığı için canım çok tatlı istiyor akşam yememek için Öğlen yedim
Aksam
Tost makinesinde tavuk
Yarım kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Karpuz
Valla karpuza bayiliyorum aksam bi onu yerim zaten oglen yemege dikkat ederim artikHicran canım akşama meyve bırakma kuzum ödem yapar
Valla yarim saat de pisiyo benim duduklude de tost makinesindede senin tavuk organikdir ondan gec pisiyirdurTost makinasında tavuk iyi pişiyor mu? Ben haşladım dün düdüklü tencerede. 3 saat haşladım, o kadar uzun sürdü ki...
Tatlı istiyorsa canın 5 ile 10 gr arasında bitter yiyebilirsin. Yeni geldiğin için ceza yazmıyorum tekrarlanırsa yazacağımİyi aksamlar herkese
Kahvaltim
Peynir zeytin 2 dilim salam 1 dilim ekmek 1 bardak sekersiz cay ve cok az patates kizartmasi
Oglen
Turk kahvesi
Bir saat sonra puding pudingli Yemem lazımdı çünkü Adet dönemim yaklaştığı için canım çok tatlı istiyor akşam yememek için Öğlen yedim
Aksam
Tost makinesinde tavuk
Yarım kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Karpuz
Ooo çok sevindimm canım çekti benim de cuma yine yapayım
2 cuma ve pazatyesi kg bildirimi yapacaksın menüler ve kiloların iyi giderse girersin listeyeŞimdi ben yeni geldiğim için daha da 1 haftam dolmadığı için cuma tartılacak mıyım?
Hergğn tartılıcam ya zaten sorun olmaz benim için de ama....ne zaman listeye girerim, çok heyecanlıyım listeye girmek için heves ettim :)
Iyiymis :)
Neden acabaTost makinasında tavuk iyi pişiyor mu? Ben haşladım dün düdüklü tencerede. 3 saat haşladım, o kadar uzun sürdü ki...
2 hafta duzenli kilo vermen.ve duzenli aktif katilim saglamalisin canimŞimdi ben yeni geldiğim için daha da 1 haftam dolmadığı için cuma tartılacak mıyım?
Doktor diyorsa vardir bir bildigi ozaman yapma canim diyeti bebegin beslenmesinden onemli degil sonuctaDoktor zayıflama dedi süt için yağa ihtiyacım varmış bu dogrumu
Bir arkadaşım da 2 3 dürüm çiğ köfte yer sonra da ben diyetteyim lavaş diyet ürünü der :) yufka mantığı :))Iyiymis :)
Bugun ye yarin az yersin en.sevdigim
Neden acaba
2 hafta duzenli kilo vermen.ve duzenli aktif katilim saglamalisin canim
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Öyle de canım diyetisyen değil ki ya kafam karıştı süt yapımı için yağa ihtiyaç varmış ilk defa duydum normal kilondan biraz fazla olman yeterli dedi bu halin iyi dedi bu doktora kızına hamile iken gitmiştim oradan tanıyor beni ayda 1 versen dedi emzirdigin süre boyunca dedi ideal i oymuş anlamadım bı cacikDoktor diyorsa vardir bir bildigi ozaman yapma canim diyeti bebegin beslenmesinden onemli degil sonucta
Bı akıl veren yok mu ya kafamın içine ettiler ama haftaya ek gıdaya başlayacağım zaten ondan sonra bu kadar süt odaklı olmaz değil miDoktor diyorsa vardir bir bildigi ozaman yapma canim diyeti bebegin beslenmesinden onemli degil sonucta
2yasina kadar emmeli biliyosunkiBı akıl veren yok mu ya kafamın içine ettiler ama haftaya ek gıdaya başlayacağım zaten ondan sonra bu kadar süt odaklı olmaz değil mi
Doğrudur canım. Emziriyorum ciddi zorlayacak diyet yapma zaten. Sağlıklı yağları tuketmekten çekinme mutlaka badem fındık ceviz tüket tabi kavrulmamis. Ve günde alacağın kalori düşük olmasın 2.5 /3 lt su tüket mutlaka spor yaparsın zaten ve rahat kilo verirsin. Nette diyet listeleri var 1300/1400 kalorilik bir diyet ve 1/1.5 saatlik yürüyüşle ayda 2/3 kilo verebilirsin.Doktor zayıflama dedi süt için yağa ihtiyacım varmış bu dogrumu
Tabi ki ama şuan ek gıda almıyoruz o yüzden daha süt odaklı yapıyorum suyu 3 tamamliyorum size göre daha çok meyve ekmek tüketiyorum haftada iki defa balık yiyorum et tavuk yiyorum pilav bulgur yoğurt yiyorum daha ne yapayım bilemedim valla helva süt yapar dediler diye bı kilo helva aldım eve o dereceyim2yasina kadar emmeli biliyosunki
Evet tahin helvasi sut yapiyor :)Tabi ki ama şuan ek gıda almıyoruz o yüzden daha süt odaklı yapıyorum suyu 3 tamamliyorum size göre daha çok meyve ekmek tüketiyorum haftada iki defa balık yiyorum et tavuk yiyorum pilav bulgur yoğurt yiyorum daha ne yapayım bilemedim valla helva süt yapar dediler diye bı kilo helva aldım eve o dereceyim
Abla diyet listelerine baktım bende ama bana uymuyor ben diyetsiz halimle o kadar yemek yemiyorum ki bebeğim en son 7 buçuk kiloydun beş aylikken yani kilosu falan çok iyi kafam karıştı vicdan yapıyorum sonra size göre çok yiyorum zaten şu ucu buluyor yada geçiyor süt içmek yasak bana rezene içiyorum daha ne yapayım bilmiyorum diyetisyene gideceğim 6 ayı bitsin bu iş böyle olmayacak galibaDoğrudur canım. Emziriyorum ciddi zorlayacak diyet yapma zaten. Sağlıklı yağları tuketmekten çekinme mutlaka badem fındık ceviz tüket tabi kavrulmamis. Ve günde alacağın kalori düşük olmasın 2.5 /3 lt su tüket mutlaka spor yaparsın zaten ve rahat kilo verirsin. Nette diyet listeleri var 1300/1400 kalorilik bir diyet ve 1/1.5 saatlik yürüyüşle ayda 2/3 kilo verebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?