Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben ölçmedim.
Meyveli yoğurdu kendin evde mi yapsaydın acaba?

Organik tavuktu evet.

Bana bunlar lazım işte...Basen var bende. Ama 4.hareket çok zor gibi. Yarın deniyim bunları. Sağ ol.

Yok ya dene hemen cokta zor deil az az yap zamanla sayi yukselir zaten. Rica ederm
Ama onlarda şeker olabilir gibi geliyor bana. Evde yapınca o yüzden tadı daha az oluyor sanırım.
illaki vardır ama diger turlude hoşuma gitmiyor tadi birdaha yemicem zatn hazir gida yoook ceza alabilirmismm

Menü harika krep nasıl oldu Güzelse ben de yapayım cuma günü :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu-❤❤❤❤----
missagor❤❤❤❤-----
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤----
Colorayzn❤❤❤❤❤❤----
gogo2405❤❤❤❤-----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤----
aysglkskn-------
Mydestinyy❤❤❤❤-----
Besaraz-❤❤❤❤----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤----
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤❤❤----

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…