- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Öyle dediler diye aldım hemen bilinmeyen ceza verecek diye ödüm koptu ama ses etmediEvet tahin helvasi sut yapiyor :)
Bebek kaç aylık şimdi. Birde ek gıda doyurucu değil ki başlangıçta miktar 1 çay kaşığı olacak mesela şeftali vereceksin bir çay kaşığı kadar verdin iki üç gün sadece onu vereceksin yada yoğurt diyelim aynı şekilde böylece alerji yapıp yapmadığını anlayacaksın. Suyunu düzenli içersen sütün azalmaz sağlıklı ve yeterli beslenmek sütün kalitesini artırır.Bı akıl veren yok mu ya kafamın içine ettiler ama haftaya ek gıdaya başlayacağım zaten ondan sonra bu kadar süt odaklı olmaz değil mi
Suyumu hiç aksatmadan içiyorum 6 ayimiz bitmek üzere 10 günü var gelişimi yüzde 80 lerde demişti geçen ay doktorBebek kaç aylık şimdi. Birde ek gıda doyurucu değil ki başlangıçta miktar 1 çay kaşığı olacak mesela şeftali vereceksin bir çay kaşığı kadar verdin iki üç gün sadece onu vereceksin yada yoğurt diyelim aynı şekilde böylece alerji yapıp yapmadığını anlayacaksın. Suyunu düzenli içersen sütün azalmaz sağlıklı ve yeterli beslenmek sütün kalitesini artırır.
Düzenli olması önemli beslenmenin. Yada Karatay ın dediği gibi iki ogune düşünebilirsin sabah tıka basa akşam yine öyle tereyağ zeytinyağı Vs. Diyetisyene gidersen en güzeli olur.Abla diyet listelerine baktım bende ama bana uymuyor ben diyetsiz halimle o kadar yemek yemiyorum ki bebeğim en son 7 buçuk kiloydun beş aylikken yani kilosu falan çok iyi kafam karıştı vicdan yapıyorum sonra size göre çok yiyorum zaten şu ucu buluyor yada geçiyor süt içmek yasak bana rezene içiyorum daha ne yapayım bilmiyorum diyetisyene gideceğim 6 ayı bitsin bu iş böyle olmayacak galiba
Yok yok azcık reçel bal yiyenler de var ses etmiyorumÖyle dediler diye aldım hemen bilinmeyen ceza verecek diye ödüm koptu ama ses etmedi
Devlette ki doktor 6 aydan sonra gel demişti o yüzden gitmedim bı daha günde 3 öğün yapıyorum bazen ara öğünde koyuyorum bazen sabah tıka basa yiyorum o zaman da iki öğün yapıyorumDüzenli olması önemli beslenmenin. Yada Karatay ın dediği gibi iki ogune düşünebilirsin sabah tıka basa akşam yine öyle tereyağ zeytinyağı Vs. Diyetisyene gidersen en güzeli olur.
Kuzum sevmem ben helvayı hemde hiçYok yok azcık reçel bal yiyenler de var ses etmiyorum
Sen de yedin emzirirkenEvet tahin helvasi sut yapiyor :)
Ozel bisey tuketmedim sut olsun diye getirildi ye diye suyu cok ictim okadarSen de yedin emzirirken
Balık kraker yemeeeeee :)))))Sabah
1domates 1kk peynir 3 zeytin 1 dilm cav. Ekmegi
Öğlen
Bi parca tavuk 4yk bulgur 1bardak ayran
Ara
Balik kraker biraz
Akşam
3 köfte küçük kutu meyveli yogurt bimdekilerden:)
Ve suan asiri şiş hissediyorum kendimi.
Kizlar kilo vermeden once bel gobek basen falan ölçtünüzmü?
Gobek mi 9cm canimBalık kraker yemeeeeee :)))))
Ben ölçüm canım şu an 9 cm fark etti belki daha fazla En baştan ölçmemiştim
Spor yaptın mı onu da yazar mısın bir de su
Belim 9 cm kollar 2 cm bacaklar 1 cm basen de 4 5 cm gittiGobek mi 9cm canim
Neden yemeyeyimmm azcik yedimm:))
Ayy buarada 1.5lt su belki 2 bile olabilir
20 bacak acma
20 squat
Belim 9 cm kollar 2 cm bacaklar 1 cm basen de 4 5 cm gitti
Paketli gıda özellikle abur cubur yeme canım ceza usulü burada işler bugün yenisini diye ceza koymuyorum ama genelde ceza veriyorum böyle şeylere
Haaa alt bacak ölçmedim ben ama kaslandı boşver küçülmesin ama derli toplu dursun lömbür lömbür duracağınaAlt bacaklar gitmiyormu fazla yaa
Tamam canm acemiyiz daha:)
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Haaa alt bacak ölçmedim ben ama kaslandı boşver küçülmesin ama derli toplu dursun lömbür lömbür duracağına
Dosya yükle diyince çıkması lazım yaDosya ekle diyorum ama birsey cikmiyor nerden yuklicem kizlar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?