Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bı akıl veren yok mu ya kafamın içine ettiler ama haftaya ek gıdaya başlayacağım zaten ondan sonra bu kadar süt odaklı olmaz değil mi
Bebek kaç aylık şimdi. Birde ek gıda doyurucu değil ki başlangıçta miktar 1 çay kaşığı olacak mesela şeftali vereceksin bir çay kaşığı kadar verdin iki üç gün sadece onu vereceksin yada yoğurt diyelim aynı şekilde böylece alerji yapıp yapmadığını anlayacaksın. Suyunu düzenli içersen sütün azalmaz sağlıklı ve yeterli beslenmek sütün kalitesini artırır.

Suyumu hiç aksatmadan içiyorum 6 ayimiz bitmek üzere 10 günü var gelişimi yüzde 80 lerde demişti geçen ay doktor

Düzenli olması önemli beslenmenin. Yada Karatay ın dediği gibi iki ogune düşünebilirsin sabah tıka basa akşam yine öyle tereyağ zeytinyağı Vs. Diyetisyene gidersen en güzeli olur.

Düzenli olması önemli beslenmenin. Yada Karatay ın dediği gibi iki ogune düşünebilirsin sabah tıka basa akşam yine öyle tereyağ zeytinyağı Vs. Diyetisyene gidersen en güzeli olur.
Devlette ki doktor 6 aydan sonra gel demişti o yüzden gitmedim bı daha günde 3 öğün yapıyorum bazen ara öğünde koyuyorum bazen sabah tıka basa yiyorum o zaman da iki öğün yapıyorum

Sabah
1domates 1kk peynir 3 zeytin 1 dilm cav. Ekmegi
Öğlen
Bi parca tavuk 4yk bulgur 1bardak ayran
Ara
Balik kraker biraz
Akşam
3 köfte küçük kutu meyveli yogurt bimdekilerden:)

Ve suan asiri şiş hissediyorum kendimi.
Kizlar kilo vermeden once bel gobek basen falan ölçtünüzmü?

Balık kraker yemeeeeee :)))))

Ben ölçüm canım şu an 9 cm fark etti belki daha fazla En baştan ölçmemiştim

Spor yaptın mı onu da yazar mısın bir de su

Gobek mi 9cm canim
Neden yemeyeyimmm azcik yedimm:))

Ayy buarada 1.5lt su belki 2 bile olabilir
20 bacak acma
20 squat
Belim 9 cm kollar 2 cm bacaklar 1 cm basen de 4 5 cm gitti

Paketli gıda özellikle abur cubur yeme canım ceza usulü burada işler bugün yenisini diye ceza koymuyorum ama genelde ceza veriyorum böyle şeylere

Belim 9 cm kollar 2 cm bacaklar 1 cm basen de 4 5 cm gitti

Paketli gıda özellikle abur cubur yeme canım ceza usulü burada işler bugün yenisini diye ceza koymuyorum ama genelde ceza veriyorum böyle şeylere

Alt bacaklar gitmiyormu fazla yaa

Tamam canm acemiyiz daha:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu-❤❤-----
missagor❤❤❤❤-----
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤----
Colorayzn❤❤❤❤❤❤----
gogo2405❤❤❤❤-----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤----
aysglkskn-------
Mydestinyy❤❤❤❤-----
Besaraz-❤❤❤❤----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤----
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤❤❤----

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…