- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
İlk gun yaptım canım onuda yazmıstım iştahım yoktu 2.gun olanlardan sonra yeni yeni kendime geliyorum hiç bişey yiyemiyordum.Sen bayramda kaçamak yapmadın mı
Tatlı istiyorsa canın 5 ile 10 gr arasında bitter yiyebilirsin. Yeni geldiğin için ceza yazmıyorum tekrarlanırsa yazacağım
Ooo çok sevindimm canım çekti benim de cuma yine yapayım
Yok kız meyve neden yasak olsun :)ya karpuz yada kavun yasak mı ? Sabah yada öglen yesek yada ara ögunde
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | - | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aysglkskn | - | - | - | - | - | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
aseeel | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - | - |
Karabuğday kısırını akşam değil öğlen mi yeseydin acaba tatlım? Afiyet olsun.Selam bacilar,
Menum;
Sabah bir yağsız yulaf ezmeli krep beyaz peynir çay
Ogle : 2 dilim ekmek etli düğün çorbası
Ara sütlü Nescafe
2 incir
Aksam karabugday kisiri yoğurt
Bir şeftali
Türk kahvesi
Nasıl kızlar çok değil dimi :)
Bol pazılı bir gün olmuş, afiyet olsun. Spor da çok güzel. Bir tek burçaklar fazla sanki...Çarşamba menum
Sabah yulafezmesi keten tohumu fındık muz süt karışım
Sade kahve
Öğlen bir kepçe çorba 4 kuru köfte yoğurt
Üzüm 2kucuk salkım
Akşam 1kwpce çorba 2pazi sarması 2 kuru köfte 2 kaşık pazı kavurması yoğurt
Yesilcay 4 tane Burçak bisküvi
Su 2 lt
Spor 7000 adım 300 jamping Jack
Çok geçmiş olsun yavruna. Boyunu da çok kıskandım yalnız, söylemeden geçemeyeceğim :)Merhaba bende 23 yaşındayım evliyim 20 aylık kızım var ev hanımıyım. Hayatım boyunca hep zayıftım boyumda çok uzun şuan 87 kiloyum ama görsen inanmazsın boya gidiyor kilolar kemiklerimde iri olmasa daha zayıf görünürdüm neyse. Kum saati bir vücudum var kilo alınca ne yazık ki kum saati de olsan elma tipi de farketmez insanda fazla kilo her türlü kötü duruyor.Hamileliğimde etrafın da baskıyla çok kilo aldım 6 aylıkken boyum uzun oldugundan karnım belli olmuyordu yemiyorum sanıyorlardı bizim karnımız yok 2 aylıkken belli oluyordu da falan fıstık vs... çocugu pamuga sararsın dediler akrabalarının kızı dogum yapmış 2.5 kilo dogurmus yemediginden yiyorum desemde inandıramadım. Bıktım bende çatlayasıya yedim çok iştahlı biri degildim aslında bebegime yeteceginden bir tık fazla yiyordum ama kimsenin gözünü doyuramadım 35 kilo aldım 5 haftalıkken 71.9 kiloydum 9 ay 10 gunlukken 106.5 olmustum hala az aldın dedilerinsanlara yaranılmıyor.Dogumdan sonra sütüm azalacak endişesi ile 2 -3 tabak çorbalar yenildi ekmek vs. gırla sonra kızım idrar enfeksiyonu gecirdi 1 hafta yattık hastanede 3.5 aylıkken serum takıldı 1 hafta serumu gördükçe kolunda aglıyordum. İştahı azalmıştı emmemeye başladı makinemle sagıp verdim öyle bile 60 cc zor içiyordu iyi kilo alan kızımın kilo alımı tamamen durduç 6 kiloydu 3 aylıkken 7 aylıkken 6kilo 100gr olmustu. Mama vermeye başladım onu da içmedi begenmedi bir türlü farklı farklı bir çok mama denedim keçi sütlüsünü aptamil sma golden goat bebelac hipp evolvia hiçbirini sevmedi biberondan içmedi bisküvi kattım 1 tane belki oyle içer dediler ama gene içmedi en son aptamil kaşık mamalarına karıştırıp kaşıkla verdim iştahla olmasada şöyle böyle yedi bol su veriyordum yanında. Baya sıkıntılı gecti ilk senem birde kolik vardı salla salla sabaha kadar stres onun iştahsızlıgı zayıflıgı bitirdi beni dogru duzgun yemesem bile kilo veremedim. Sonra cocugun koligi gecti biraz rahatladım çok şükür Allah kimsenin basına vermesin kolik çok kötü idrar enfeksiyonuda öyle.Kısın kendimce yogurt kürüyle elma diyetiyle kilo verip bir zaman sonra geri aldım 1 ay kadar önce buraya katılmaya karar verdim. 92.7 kiloyla başladım suan 87.7 oldum yavas gitsin ama kalıcı gitsin istiyorum. Kilolardan bıktım eski montum olmuyordu hala denemeye cesaretim yok onu kapanmıyor 80'e inince deneyecegim. Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın :)
Karpuzun kalorisi çok değil gibi geliyor insana ama beni şişiriyor. 3 dilimden fazla yersem kilo almış oluyorum hep. O yüzden en fazla 1 dilim yiyorum.ya karpuz yada kavun yasak mı ? Sabah yada öglen yesek yada ara ögunde
Hergün tartılma benceSabah tekrar tartıldım. Sonuçlar iyi. Moralim düzeliyor. 1 ay içinde aldığım 5 kilo hızlı gidiyor, çok seviniyorum. Şişmanlık çok kötü.
Günaydın kızlar ,
4 kg oldu giden çok mutluyum
Kavun da karpuzda yasak değil canım ama akşam saatlerinde yenen meyve ödem yapıyor gündüz tüketmek daha mantıklı o yuzdenya karpuz yada kavun yasak mı ? Sabah yada öglen yesek yada ara ögunde
Ne yaptın artıları canım benim 600 Gr gitti geriye 900 Gr kaldı hala gelmeden gitmeyecek bu ödemHergün tartılma bence
O 5 kilo iki haftada uçar gider canım merak etmeSabah tekrar tartıldım. Sonuçlar iyi. Moralim düzeliyor. 1 ay içinde aldığım 5 kilo hızlı gidiyor, çok seviniyorum. Şişmanlık çok kötü.
yapıştılar duruyorlar valla regliyim deNe yaptın artıları canım benim 600 Gr gitti geriye 900 Gr kaldı hala gelmeden gitmeyecek bu ödem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?