Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tatlı istiyorsa canın 5 ile 10 gr arasında bitter yiyebilirsin. Yeni geldiğin için ceza yazmıyorum tekrarlanırsa yazacağım

Ooo çok sevindimm canım çekti benim de cuma yine yapayım

ya karpuz yada kavun yasak mı ? Sabah yada öglen yesek yada ara ögunde

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤----
mutsuzmutlu-❤❤❤❤----
missagor❤❤❤❤❤❤----
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤----
Colorayzn❤❤❤❤❤❤----
gogo2405❤❤❤❤❤❤----
isimsiz965❤❤❤❤❤❤----
aysglkskn-------
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤----
Besaraz-❤❤❤❤----
aseeel❤❤❤❤-----
thesquatgirl❤❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤----
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤❤❤----

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

Karabuğday kısırını akşam değil öğlen mi yeseydin acaba tatlım? Afiyet olsun.
Bol pazılı bir gün olmuş, afiyet olsun. Spor da çok güzel. Bir tek burçaklar fazla sanki...
Çok geçmiş olsun yavruna. Boyunu da çok kıskandım yalnız, söylemeden geçemeyeceğim :)
İbşallah kısa zamanda eski haline dönersin...
ya karpuz yada kavun yasak mı ? Sabah yada öglen yesek yada ara ögunde
Karpuzun kalorisi çok değil gibi geliyor insana ama beni şişiriyor. 3 dilimden fazla yersem kilo almış oluyorum hep. O yüzden en fazla 1 dilim yiyorum.
Meyve 2 porsiyon/gün öneriliyor diye biliyorum, sağlıklı ama karbonhidrat tabi, çok kaçırmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…