- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İnşallah yaKızlar %100 ilk 3teyiz :) 2 takim kaldı paylaşmayan onlardan bizden düşükse 2. Ciyiz
Kaptanicem ilk üçe girersek nota gidiyor muKizlar giremedim annemler gelicek kosturmaca geciyor zaman.durum ne bakacagim.ve evet 7.takim en saglam en cok taviz vermeyen takim
İnşallah ya
Ne ettin bacım sen bu kilo ile iki buçuk kilo mu vereceksin biz o zaman hedefi 3 5 arası bişey yapalım başka türlü kurtarıyor çünküinsAllah canım :) ve bende bu hafta insAllah 2 buçuk kilo verip 54 olacagim
Ne ettin bacım sen bu kilo ile iki buçuk kilo mu vereceksin biz o zaman hedefi 3 5 arası bişey yapalım başka türlü kurtarıyor çünkü
Ben cosalim dedim sen koşarak cosuyorsun 45 çok az be canım 48 baldır bence sananapiyim bacım benim bünye yeni yeni kilo vermeye adepte oldu
Ben cosalim dedim sen koşarak cosuyorsun 45 çok az be canım 48 baldır bence sana
Aaa ben listeye mi girdim , 58.8 son kilom bugün tartılmadim bilmiyodum listeye gireceğimi.
Kiz.1 notamiz var.zaten o da gecen hafta birincilikle silinecek yaaKaptanicem ilk üçe girersek nota gidiyor mu
Maleesef kilo.bildirmedigin icin giremedin listeye.cuma asil kilo bildirimidir eger kilo bildirseydin ve vermissen girecektin artik cok gecAaa ben listeye mi girdim , 58.8 son kilom bugün tartılmadim bilmiyodum listeye gireceğimi.
Menümü yazayım bari
Sabah haşlanmış yumurta peynir domates
Oglen domates salatalik küçük tost
Aksam yayla çorbası 2 kasık fellah köftesi 1 dilim börek
Ara 1 porsiyon meyve
Aaa ben listeye mi girdim , 58.8 son kilom bugün tartılmadim bilmiyodum listeye gireceğimi.
Menümü yazayım bari
Ara 1 porsiyon meyve
İkindiye hatırlıyorum ben neden acabaKiz.1 notamiz var.zaten o da gecen hafta birincilikle silinecek yaa
Nota diyosun ben geriliyorummm
Sen stresi seviyosun bence whiteİkindiye hatırlıyorum ben neden acaba
Aklım işte gözüm burada olunca kafa gitti galibaKiz.1 notamiz var.zaten o da gecen hafta birincilikle silinecek yaa
Nota diyosun ben geriliyorummm
Canım listeye girmek istiyorsan vaktinde kilo bildirmen lazım. Listede olsan da olmasan da düzenli katılım sağlaman lazım ki seni vakti gelince alabilelim listeye zaten börek filan da var menüdeAaa ben listeye mi girdim , 58.8 son kilom bugün tartılmadim bilmiyodum listeye gireceğimi.
Menümü yazayım bari
Ara 1 porsiyon meyve
Ben de sen nota diyince kalpten gidecektim başka nota da mı var diye gerilim yapmaya gerek yok arkadaşlar durumumuz çok iyiAklım işte gözüm burada olunca kafa gitti galiba
2 tencere kavurma yaptım koydum dolaba haftaya evde çok.olmayacagim dışarıda yemiyecegim o yüzden hazırlık yapıyorum gelince hazırda olsun ısıtıp ısıtıp yerim
İsim | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
White1989 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
mutsuzmutlu | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
missagor | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤100DK | - | - |
naneli_sekerim | - | ❤❤ | - | - | - | - | - |
hira1994 | - | - | ❤❤ | ❤- | - | - | - |
Colorayzn | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
gogo2405 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
isimsiz965 | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Mydestinyy | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - |
Besaraz | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - | - |
thesquatgirl | ❤❤ | ❤❤ | ❤- | - | - | - | - |
bilinmeyenkullanici | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
smykmy | ❤❤ | - | - | - | - | - | - |
dandini2017 | - | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | ❤❤ | - | - |
Menum
Kahvalti
1haslanmis yumurta
1dilim tb ekmegi
1kucuk salatalik
Yarim domates
Kk suzme peynir
Ogle
Brokoli salatasi
Bir parca tavuk izgara
3yk yogurt
Ara
Sekersiz turk kahvesi
9gr bitter
Aksam
3ceviz (15gr)
1sb sut
Su
2lt
Spor
3km yuruyus
Alinan kalori ~900kcal
Kendisini pek sevmem de takintiliyim atık kabul ettim ütü varsa uyuyamıyorum ev toplu değilse yatamam tezgahın üstünde asla ıvır zıvır olmayacak halılar iki ayda bir yıkanacak daha bir sürü takıntı say say bitmezSen stresi seviyosun bence white
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?