Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maleesef kilo.bildirmedigin icin giremedin listeye.cuma asil kilo bildirimidir eger kilo bildirseydin ve vermissen girecektin artik cok gec

börek olmasa iyiymiş canım ya birde meyveyi öğle ve ikindi yemeye çalış aksama bırakma pek bence

Kiz.1 notamiz var.zaten o da gecen hafta birincilikle silinecek yaa

Nota diyosun ben geriliyorummm
Aklım işte gözüm burada olunca kafa gitti galiba
2 tencere kavurma yaptım koydum dolaba haftaya evde çok.olmayacagim dışarıda yemiyecegim o yüzden hazırlık yapıyorum gelince hazırda olsun ısıtıp ısıtıp yerim

Canım listeye girmek istiyorsan vaktinde kilo bildirmen lazım. Listede olsan da olmasan da düzenli katılım sağlaman lazım ki seni vakti gelince alabilelim listeye zaten börek filan da var menüde

Ben de sen nota diyince kalpten gidecektim başka nota da mı var diye gerilim yapmaya gerek yok arkadaşlar durumumuz çok iyi

Menum

Kahvalti
1haslanmis yumurta
1dilim tb ekmegi
1kucuk salatalik
Yarim domates
Kk suzme peynir

Ogle
Brokoli salatasi
Bir parca tavuk izgara
3yk yogurt

Ara
Sekersiz turk kahvesi
9gr bitter

Aksam
3ceviz (15gr)
1sb sut

Su
2lt
Spor
3km yuruyus

Alinan kalori ~900kcal

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
White1989❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
mutsuzmutlu-❤❤❤❤❤❤---
missagor❤❤❤❤❤❤❤❤❤100DK--
naneli_sekerim-❤❤-----
hira1994--❤❤❤----
Colorayzn❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
gogo2405❤❤❤❤❤❤❤❤---
isimsiz965❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
Mydestinyy❤❤❤❤❤❤❤----
Besaraz-❤❤❤❤❤❤---
thesquatgirl❤❤❤❤❤-----
bilinmeyenkullanici❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤--
smykmy ❤❤------
dandini2017-❤❤❤❤❤❤❤❤--

[TR] [/TR]
[TR][TR][TR][/tr][/TR][/tr]

harikasın kaptanım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…