Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlarr geldimmmm ben. kaç gündür internetim berbat. fırsat bulup nete girebildim mi okul işlerini hallediyom. bugün de okuldan sora sbs kursu vrdı akşam geldim. pazartesileri artık böle olcak akşam girebilcem.
hemen net yine gitmeden menüm:
sabah 1 dilim kepek ekmeği, peynir zeytin
öğlen malesef okulda bişi bulamadım 1 açma yedim
akşam okuldan gelince ton balıklı salatam
ara da 2 mandalina.

bugün çok saçma yoğunlukta geçti geçmişe de şimdi bakcam daha.

nerde bu takımın gerisi cemre nerde safi nerde nilay zaten yok nerdesinizzzz :84: :84: :84:

burdayım canım burdayım. ya bugün girwmwdim üzgünüm ancak çok fena bi gündü.kendimi eve atıp doğruca lavaboya gittim istifra ettim. saat 1 de bi yattım her yarım saatte bi kendimi lavaboya atarak. allahım ne berbat bi gündü. tüm gün sadece bi kepekli tost bi bardak sit, eşimin zoruyla bi kase çorba içtim o kadar. berbat durumdayım . yeni yeni gözümü açıyorum. az önce tansiyonumu ölçtüm 19a 12. gidiyodum yani. bi limonu sıkıp içtim düşmüş. 15 10 a.galiba ben yatıyorum. öptüm kızlar.

bugünkü menümü yazayim.

sabah
kepekli ekmege kasarli tost
ara
2 mandalina
ögle
1 kepce tarhana corba
bi tabak zeytinyagli taze fasulye
yogurt
ara
1elma
aksam
mantarli tavuk sote
salata+spor +erken gidebilirsem masaj
afiyet olsun yasom tamam canım pazartesileri seni aramayız aksamları menünü yaz ama mutlaka..
herkese olduğu gibi acmadan ötürü sanada ceza var.. lethemcim herkesin ilk cezası ile ay cezan ACMA YEDİM İRADESİZ VE ŞİŞKOYUM yazacaksın kişisel rütbene

oyyy hemsom gecmiş olsun bi doktora gitsetdin tatlım yaa tansiyonunda cok yükselmiş dikkat et kendine..

günaydın kızlar

bu günkü menün

sabah domates maydanoz t.b. ekmek süt 1 zeytin az peynir

öğlen mantarlı et sote yoğurtlu brokoli salatası

aksam muhtemelen aynı veya mayve süt(öğlen yemeklerim artarsa aksamda yerim yok artmazsa hiç yemek yapıcak halim yok meyveyle geciştiririm)

Günaydın kızlar.
Dün yediklerim.
Sabah Kepek ekmeğine tost.
Ara 1 portakal.
Öğlen 1 porsiyon bezelye yemeği. evden getirmiştim.
Ara 1 bardak süt ve portakal.
Akşam 19.00 Kurstan önce Sandwiç ekmeğine döner. Ayran.
Saat 22 de de Cennet meyvesi

Afiyet olsun lethem

Geçmiş olsun cemre.

:81: Çok güzel :81:

ooofff ooooofffffff

Noldu yahu. Canın mı sıkılıyor:86:

bana aksam yemeği için ekmek fazla geldi sandiviç ekmeği seklindeki ekmekler yarım ekmek ediyor çünkü.. bence değiştirmen gerek bunu.. özge neder bu duruma kacamaktan sayarmı bilemem ama ekmek oranı cok fazla die düşünüyorum..
:81: Çok güzel :81:

Noldu yahu. Canın mı sıkılıyor:86:

evet yoksunuz canım sıkılıyor..

Banada çeyrek ekmekmiş gibi geliyor
Öğlen sadece bezelye yedim akşama kurt gibi açtım:83:
Zor doydum
Esasında öğlene daha ağırlık verip akşamı daha hafif atlatmak daha doğru.
Artık kursa yazıldığımada pişman oluyorum.
Kursa gitmesem spora giderdim akşamları daha kolay olurdu kilo vermem:84:

dediğin ekmeği biliyorum canım malesef o yarım ekmek cok küçük gibi görünüyor ama öyle istersen bidaha ki sefere bi sor ceyrekse devam edersin ama yarımda karar senin özge buna göz yummaz sanırım..
kurssun nasıl gidiyor bi faydasını görebiliyormusun..

kurs güzel. öğreniyoruz. Birinci kur cuma günü bitiyor.
Ama sosyal aktivite kalmadı.
Hafta içi her akşam 3 saat öyle vakit geçiyor.
4-5 ay kaldı böyle gidicek.
Bazen gitmek istemiyorum sıkılıyorum.
Kendime vakit kalmıyor =(

birinci kur bitince ara versen olmazmı gerci evlenince bu tür kurs olayları hiç olmuyor simdi ne yapabilirsen..
bayada varmıs zaten uzun zamndır gidiyordun..

birinci kur bitince ara versen olmazmı gerci evlenince bu tür kurs olayları hiç olmuyor simdi ne yapabilirsen..
bayada varmıs zaten uzun zamndır gidiyordun..

Evlendikten sonra gitmem daha zor olur. Düğün olana kadar bitirmemiz lazım.
Her kur arasında 15 gün filan ara oluyomuş sanırım.
Parısınıda her ay veriyoruz. Az bi vereceğimiz kaldı.
Kursada özellikle balayı için yazılmıştık.

Kursamı gdiiyosun topiktnmi gidiyosun

GÜNAYDIN KIZLAAAARRRR

dün dediklerimin hepsini yaptım pek bi mutluyum bugün o yüzden sadece mandalina yerine portakal yedim ve form çayı içmedim, onu da kuru kayısı yediğim için rahatsız etmesin diye bilerek içmedim.

canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine :94:

geldim geldim...

kızlar ben 4.takımdayım bu hafta ikinci kez kacamak yaptım börek yedim ceza aldım cezamda koca popolu koca göbeklinin biriyim herkes duysun arkadaşlar

takımım cezamı uyguladım bugün yoğunum
sabah yine 40 dkka bisiklet sürdüm menüyü sonra yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…