Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pis kadın neden dalga geçiyorsun

Kız bunlar ev işi bizim dediğimiz takım için yaptığın stres

harikasın kaptanım :)
Tisikuurler beybisi :)
Hasta olursun sana diyim sinir hastasi
Pis kadın neden dalga geçiyorsun
Yegrimmm seni yegriiimm

Bak canim buradan iki diye hatırlıyorum Colorayzn

Aynenn güle eğlene kg vermeye geliyoruz buraya bu takım da olmasa nerde güzel eğlenceli vakit geçer
Olum hastalik olur bunlar okey ama kucuk seyleri takarak ancak omrumuzu curuturuz.bende takintiliyimdir ama cok degil bazen yoruluyorum ki kendim yoruyorum kendimi.gerek yok bazen birakmak lazim bir kere daha gelmeyecek gecen.zaman.

Bak canim buradan iki diye hatırlıyorum Colorayzn
Degilmis iste.bilmiyorum.buraya yazdimmi ama sanki yazdim eger bir kez daha 0.2nin altinda yuzde ile girseydik iki olacakti notamiz 1 sari kart ve 1 notamiz var.nota derece ile silinir ki yaptik sari kart ne olcak bilmiyorm onuda beraber gorucez.zahmet edip arastirmissin

İyi stres yapmayayim kimseye o zaman ben

Bunda alinacak birsey yok . Herkesin derdi.var white benimde var ama burda dillendirip kimseyi sikintiya sokmak istemiyorum cunku herkesin kendine gore var sıkıntısı.tamam insan dertlesecek derdini anlatacak insan ariyor ama benimde yok inan kimsem bir arkadasim bile yok.

Bunda alinacak birsey yok . Herkesin derdi.var white benimde var ama burda dillendirip kimseyi sikintiya sokmak istemiyorum cunku herkesin kendine gore var sıkıntısı.tamam insan dertlesecek derdini anlatacak insan ariyor ama benimde yok inan kimsem bir arkadasim bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…