Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dis cikarma evreleri biraz sancili gecebiliyor canim :)
Listeye gireceksin diye bekledik ama gelmedin :) tuh diyorum

O birsey mi benim kizimda 2 olucak 10.5 ben napayim.cocugum zayif diye dusunme saglikli olsun az yesin
Aynen ama etrafımdakiler demediğini bırakmıyor zayıf diyerekten o kadar agladıgım halde kimsenin umrunda değilim obez olsa rahat edecekler

Aynen ama etrafımdakiler demediğini bırakmıyor zayıf diyerekten o kadar agladıgım halde kimsenin umrunda değilim obez olsa rahat edecekler
Bosver millet der sen doktorun dedklerine ve cocugunun nesesine bak.

Gözlerinizi kapattığınızda aklınıza ilk gelen şeyin, gözlerinizi hayırlısıyla açtığınızda gerçekleşmesi dileğiyle. İyi geceler.Ben yatıyorum kızlar.
Iyi geceler canimm

Yok kizmiyorum yaa bende arastiriyorum su kisir olayi yuzunden ama karabugday bu la mi yo ruuummmmm gonder ankaradan gelsin le

Evet canim ikinciyiz :)
Kacamaksiz bir bayram.olsaydi Baska dahil belkide birinci idik :)

Bimde vardi cnm karabugday. Ben cagri marketten alıyorum orda varmi bilmiyorum.buarada nerede oturuyordun:)
Haftaya insallah dandini2017 ile bizde katilicaz 1. Oluruzz

Çok azimlisin. Benim de sporu artırmam lazım. Biraz tembelim galiba
Bugün Jumper Jack yaptım ama iyi geldi, hoşuma gitti, zevkli. 50 tane yaptım ama 38 den sonra yoruldum. Kolay da değilmiş hani...

Ayy yok bnde cok tembelim normalde inan burasi iyi geldii. Aa ben denemedm onu denerm bugun.

kayınvalidegil yakışıyor bence kayınvalidelere Bizde de hiç -gil eki kullanılmaz, sanırım yöresel...
Gözlerinizi kapattığınızda aklınıza ilk gelen şeyin, gözlerinizi hayırlısıyla açtığınızda gerçekleşmesi dileğiyle. İyi geceler.Ben yatıyorum kızlar.
Ne güzel bir dilek tatlım...
Gece gece kalktım oturduğum kendimi spor yaparken buldum gel uyku gell
Sen azim ve sporsun benim için gerçekten, bu kadar olmaz... O kadar özeniyorum ki...
Ahahahaha ben bekar kız olarak normal koşu yaptım başka şey değil diğerini yapanlara da kalp veririz ne olacak

Benim fotoğraflar çirkin oldu Uğraşıyorum kırpıyorum olmuyor. Neyse öğrenicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…