Iyi geceler canimmYorgunluktan oluyorum uyumam lazim acil sabah erken kalkmak zorundayim
Dis cikarma evreleri biraz sancili gecebiliyor canim :)
Listeye gireceksin diye bekledik ama gelmedin :) tuh diyorum
Aynen ama etrafımdakiler demediğini bırakmıyor zayıf diyerekten o kadar agladıgım halde kimsenin umrunda değilim obez olsa rahat edeceklerO birsey mi benim kizimda 2 olucak 10.5 ben napayim.cocugum zayif diye dusunme saglikli olsun az yesin
Bosver millet der sen doktorun dedklerine ve cocugunun nesesine bak.Aynen ama etrafımdakiler demediğini bırakmıyor zayıf diyerekten o kadar agladıgım halde kimsenin umrunda değilim obez olsa rahat edecekler
Iyi geceler canimmGözlerinizi kapattığınızda aklınıza ilk gelen şeyin, gözlerinizi hayırlısıyla açtığınızda gerçekleşmesi dileğiyle. İyi geceler.Ben yatıyorum kızlar.
AhahahahaBu saatte başka sporlar yapılıyor ama bekar kızlarımız var bu konulara girmeyelim :)
Sapitiklar yaAhahahahaben bekar kız olarak normal koşu yaptım başka şey değil diğerini yapanlara da kalp veririz ne olacak
Denedim neler denedim cocuk agzina uyani istiyor bnde zorlamiyorumBenimde uykum kaçtı iyi geceler kızlar
Keçiboynuzu özü denediniz mi çocuklarınıza
Hem çok faydalı hem iştah açar kilo aldırır
Yok kizmiyorum yaa bende arastiriyorum su kisir olayi yuzunden ama karabugday bu la mi yo ruuummmmm gonder ankaradan gelsin le
Evet canim ikinciyiz :)
Kacamaksiz bir bayram.olsaydi Baska dahil belkide birinci idik :)
Çok azimlisin. Benim de sporu artırmam lazım. Biraz tembelim galiba
Bugün Jumper Jack yaptım ama iyi geldi, hoşuma gitti, zevkli. 50 tane yaptım ama 38 den sonra yoruldum. Kolay da değilmiş hani...
Regliyim canım o yüzden yapmak istemiyorum yoksa güzel spor yaparım da işte çok sancılı geçtiği için elim kalkmıyor vallaKalorisi az bir menü, çok güzel. Spor da olsa iyiymiş de artık o kadarı kadı kızında da olur derler ya :)
Afiyet olsun canım
Evet çok sık yaptığım hata benimde ama , genelde bir plastik kabin içine koyup tabakta kalanları dışarı koyuyorum kediler yiyor :)
Bu akşam kalabalıkti ya kaynanamgil vardı :) dikkat edemedim
Eltimgil kaynimgil derler ya çok gülerim
Ne güzel bir dilek tatlım...Gözlerinizi kapattığınızda aklınıza ilk gelen şeyin, gözlerinizi hayırlısıyla açtığınızda gerçekleşmesi dileğiyle. İyi geceler.Ben yatıyorum kızlar.
Sen azim ve sporsun benim için gerçekten, bu kadar olmaz... O kadar özeniyorum ki...Gece gece kalktım oturduğum kendimi spor yaparken buldumgel uyku gell
Ahahahahaben bekar kız olarak normal koşu yaptım başka şey değil diğerini yapanlara da kalp veririz ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?