Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gelmiss bile
100 dk yaptm kalani yarn yapsak olurmuu
Çok azimlisin. Benim de sporu artırmam lazım. Biraz tembelim galiba
Bugün Jumper Jack yaptım ama iyi geldi, hoşuma gitti, zevkli. 50 tane yaptım ama 38 den sonra yoruldum. Kolay da değilmiş hani...

Karabuğday Bim'de bile vardı bir ara

Daldim öylece kızlar neler olmuş sakinleşin,
İki çocuklu anne olmak cook zor

Menümu yazayım
Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin limonlu çay
Öğle karabuğday çorbası ayran iki köfte
Ara limonlu soda bir avuç beyaz nohut
Aksam domates salatalık 2 kaşık et birde oğlumun tabağında kalan fasulye pilavdan yedim yarım tabak kadar
Çöpe dokmeyim dedim
Az kavun birde
Türk kahvesi içerim birazdan
2 kupada bitki çayı

Çok güzel ama yarım tabak pilav hoş olmamış. Ben de yaptım hatayı, çeyrek de olsa gözleme yedim atılmasın diye. Aslında zayıf kalanlar yemiyorlar bunları. Atılsa da umurlarında olmuyor. Yediğim gözlemeyi arkadaşımın kızı almıştı mesela, annesi niye atılmasın diye yemedi de ben yedim...
Belki de aslında canımız çekiyor, atılmasın diyoruz ama bahane oluyor. Şu an çok pişmanım az kalsın ceza alacakmışım

Evet çok sık yaptığım hata benimde ama , genelde bir plastik kabin içine koyup tabakta kalanları dışarı koyuyorum kediler yiyor :)
Bu akşam kalabalıkti ya kaynanamgil vardı :) dikkat edemedim
Eltimgil kaynimgil derler ya çok gülerim

O 60 kg olana kadar gidemez üzme sen canını asıl sen gideceksin herkesten önce

gitmesin zaten canım gitmeyin valla çok alıştık buraya.. Ben hedef kilona insem bile gitmeyecegim canım tabi izin verirseniz yine hergun menü paylaşmak istiyorum en azından kilonu korumak ve en önemlisi yine sizinle olmak için ha tabi istemezseniz o ayrı
Umarım anlar çünkü gerçekten üzülürüm o kadar birlikte paylaşımımız oldu

insAllah canım
Sagol canim bende seni bir kardesim gibi seviyorum.Mutlulugu inan kendimr ister gibi istedim cokta guzel iyi gidiyor herseyin cok sukur.

Birakmayan birakmaz canim

Biliyorum canım inan samimi yorumlarınızdan herşey o kadar bariz belli ki..En yakin akrabalarımız teyzemiz halamız kuzenimiz vs hepsi birseyleri basimiza kakerken biz burda kardeş gibi birbirimizi koruduk destek ciktik hani derler ya burası sanal ortam gerçek hayat farklı tam tersi bence dışarısı gerçek gibi görünen sahte insanlarla dolu ama burası görünmeyen sadece belkide takma ismiyle tanıdığımız ama harika insanlarla dolu
İyiki varsiniz canlarım

07.09.17

Sabah 08.00
2 Elma bol tarcın
1 yumurta
1 domates
1 küçük çaydanlık dolusu yeşilçay

Akşam 18.40
Kıymalı domates çorbası 1 orta kase
2 salatalık

Su . 2.250ml
Spor 30 fitness kartı

-------------------------------------------------------
08.07.17

Sabah 09.15
2 tatlı kasıgı terayagıyla 2 yumurtadan omlet
2 salatalık
1 domates
1kk yarısı peynir
3 zeytin
2 fincan mate çayı

Akşam 18.00
Tavuklu kabak yemegi orta kase
6 kaşık yogurt
1 salatalık
1 tarçınlı elma (tatlı niyetine)

Su 3000ml
Spor Dambıllı hareketlerin hepsi yapıldı 15 kart vardır saymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…