- 4 Eylül 2017
- 579
- 2.130
- 28
- 45
Çok azimlisin. Benim de sporu artırmam lazım. Biraz tembelim galibaGelmiss bile
100 dk yaptm kalani yarn yapsak olurmuu
İnternetten alış veriş yapıyorsanız internette olabilir, bazı sitelerde hatta organik ürün satışları oluyor.Migrosta var mi bakayim.
Yapiyoruz aynen yakinlarda bulamazsam netten siparis edicem zaten :)İnternetten alış veriş yapıyorsanız internette olabilir, bazı sitelerde hatta organik ürün satışları oluyor.
A101 De var karabuğdayYapiyoruz aynen yakinlarda bulamazsam netten siparis edicem zaten :)
Ayrica jumping jack kolay ve eglenceli gorunur eglenceli kismi dogrudur fakat zordur :)
Evet sayenizde bir spor hareketi öğrenmiş oldum :)Yapiyoruz aynen yakinlarda bulamazsam netten siparis edicem zaten :)
Ayrica jumping jack kolay ve eglenceli gorunur eglenceli kismi dogrudur fakat zordur :)
Çok güzel ama yarım tabak pilav hoş olmamış. Ben de yaptım hatayı, çeyrek de olsa gözleme yedim atılmasın diye. Aslında zayıf kalanlar yemiyorlar bunları. Atılsa da umurlarında olmuyor. Yediğim gözlemeyi arkadaşımın kızı almıştı mesela, annesi niye atılmasın diye yemedi de ben yedim...Karabuğday Bim'de bile vardı bir ara
Daldim öylece kızlar neler olmuş sakinleşin,
İki çocuklu anne olmak cook zor
Menümu yazayım
Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin limonlu çay
Öğle karabuğday çorbası ayran iki köfte
Ara limonlu soda bir avuç beyaz nohut
Aksam domates salatalık 2 kaşık et birde oğlumun tabağında kalan fasulye pilavdan yedim yarım tabak kadar
Çöpe dokmeyim dedim
Az kavun birde
Türk kahvesi içerim birazdan
2 kupada bitki çayı
Kalorisi az bir menü, çok güzel. Spor da olsa iyiymiş de artık o kadarı kadı kızında da olur derler ya :)Colorayzn B bilinmeyenkullanici
Sabah
Dukan Krep bir yumurta ve peynir
Öğlen
Haşlama tavuk
Akşam
Yarım domates haşlama tavuk
Su 2.250 lt
Spor yok
Ben de dün youtube a baktım, öğrendim. Kollarını bacaklarını açarak kapayarak zıplıyorsun. İzlesene sen de.Jumper Jack nedir ya
Evet çok sık yaptığım hata benimde ama , genelde bir plastik kabin içine koyup tabakta kalanları dışarı koyuyorum kediler yiyor :)Çok güzel ama yarım tabak pilav hoş olmamış. Ben de yaptım hatayı, çeyrek de olsa gözleme yedim atılmasın diye. Aslında zayıf kalanlar yemiyorlar bunları. Atılsa da umurlarında olmuyor. Yediğim gözlemeyi arkadaşımın kızı almıştı mesela, annesi niye atılmasın diye yemedi de ben yedim...
Belki de aslında canımız çekiyor, atılmasın diyoruz ama bahane oluyor. Şu an çok pişmanım az kalsın ceza alacakmışım
Valla deA101 De var karabuğday
Spining he arastiricammKızlar spordan geldim.bebegim oldugu için aksam gidebiliyorum.50dakika spining yaptım.şiddetle tavsiye ederim.en cok kalori yaktıranlardan biri.yarından itibaren yediklerimi yazacagım.bugün basladıgım için pek düzenli dikkatli yemedim.
Hemen bakalım bende öğreneyim:)Ben de dün youtube a baktım, öğrendim. Kollarını bacaklarını açarak kapayarak zıplıyorsun. İzlesene sen de.
O 60 kg olana kadar gidemez üzme sen canını asıl sen gideceksin herkesten önce
Umarım anlar çünkü gerçekten üzülürüm o kadar birlikte paylaşımımız oldu
Sagol canim bende seni bir kardesim gibi seviyorum.Mutlulugu inan kendimr ister gibi istedim cokta guzel iyi gidiyor herseyin cok sukur.
Birakmayan birakmaz canim
@AKovser de bugün gelin oldu ha :) canım gelince okursun insAllah Rabbim hep mutlu etsin güzel haberlerin gelsin hep buraya insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?